🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 545
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Да... Може пък да е употребила толкова клечки за зъби. Горе-долу така звучат всички предположения за това число. Satisfied

# 631
  • София
Да се посмеете (заради заглавието на песента): [video]https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=qW4scwdugzs[video]
Творчеството на Екстра Нина за мене няма слушане, макар че по едно време наистина беше доста популярна. Не мога да преценя дали пее като Хищницата. Иначе в наши дни имала ресторант в Истанбул (който закъсал заради коронавируса), т. е. един вид е слязла от сцената (хвърлянето на короната в огъня). Дали е печелила конкурс за красота не знам, но няма да се  учудя - то в БГ кОнкурси да искаш.

# 632
Това с клечките за зъби много ми хареса. Напомни ми за една от уликите за Розата миналата година, че майка ѝ е работила с благородник - била ватман заедно с Лорд Евгени Минчев.

# 633
Може да има и 1663 чифта обувки или чорапи примерно Simple Smile

# 634
Надморска височина: 1663 m GPS координати: 41°45'32” С.Ш. и 24°12'49” И.Д.
Гр. Батак - тракийско светилище и крепост Дженевра

http://www.bulgariancastles.com/en/node/1541

Някой от Батак?

# 635
А ми то и на Палячи (май беше) не му се карали като говори по телефона, защото му бил безплатен. Сигурно баба  на Теди Кацарова е била телефонистка или е работела в БТК някога... Уликите са толкова измислени, че само маските си знаят какво означават.

# 636
Да... Може пък да е употребила толкова клечки за зъби. Горе-долу така звучат всички предположения за това число. Satisfied
Нещо такова ще се окаже. Или пък комбинация от две неща, например започнала е да пее на 16 години и е издала 63 песни. Отдавна се отказах от тази улика.

# 637
  • Велико Търново
На мен Рачков не ми е залипсвал. Макар че още малко му трябва да се поошлайфа, Геро ми харесва.

Калин Врачански е роден в Чарвен бряг и е висок 170 см. максимум.
И селище ЧАрвен бряг ли имало Joy
Да, в Червен бряг е роден, в Роман е израснал. Може би затова някъде пишат, че това е родното му място.
За мен обаче не е Калин зад маската на Плашилото.

Но освен пътуването следва и обличане след това, на мен ми се струва невъзможно.
Костюмът на Палячи не е много сложен за обличане като че ли Rolling Eyes Обаче Плевен - София за по-малко от два часа... леееко абсурдничко звучи.

За Бебето също съм на мнение, че е Криско.
За Мозъка смятах, че е Рафи, но едва днес видях (не знам защо съм го проспала миналия път), че е по-висок от Зуека, т.е. няма как това ми предположение да е вярно. Миналата седмица пък мислех, че Баба Яга може да е Низамов, но днес (защото днес го гледах) някак точно Мозъкът ми заприлича много повече на него.

# 638
Чарвен, зален... в Роман е учил, а там (в ЧЕрвен бряг) е роден! Тва е положението. Пак чупя рекорда, защото от телефон пиша с носа си, а това е нищожна грешчица предвид предното! Grin

# 639
Може да не е толкоз важно тази цифра  тез улики както казвате само те си ги знаят .

# 640
Е, боб ли да хвърлям!? Не съм врачка, егати! Верно, че нощес сънувах вуйна ми и тя преди час ми се обади по телефона, ама с маските не се справям некак си... Joy За какво са дадени тогава, като нищо на никого не говорят!

# 641
За Мозъка уликата с часовниците също ми се вижда абсурдна, иди разбери какво значи.

# 642
Тази улика съм я изтървала за Мозъка.
Може да обича да носи часовници или колекционира или много часовници му подаряват. А ,може да значи че преценя времето, като по часовник .

# 643
Казаха, че Мозъкът почти не спи и че всяко успиване му коства по 3000 лева, нещо от сорта беше. Първоначално си помислих за някой, който работи или преди е работил в сутрешно предаване, но не се сещам кой може да е.

# 644
  • Велико Търново
Е, боб ли да хвърлям!? Не съм врачка, егати! Верно, че нощес сънувах вуйна ми и тя преди час ми се обади по телефона, ама с маските не се справям некак си... Joy За какво са дадени тогава, като нищо на никого не говорят!
Всичко е като 520-те лева за магнетофона на Милена Joy

Общи условия

Активация на акаунт