🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 276
  • 736
  •   1
Отговори
# 645

Хмммм... Наистина и на мен ми направи впечатление как водещите наблегнаха на това, че те си избират песните. Казаха и, че Маги им е казал да го повторят точно сега пак.

# 646
Аз не мисля, че Алекс е достатъчно популярна, за да участва.

# 647
  • Испания

Хмммм... Наистина и на мен ми направи впечатление как водещите наблегнаха на това, че те си избират песните. Казаха и, че Маги им е казал да го повторят точно сега пак.

Повтарят, защото зрителите все не са разбрали. Както и водещите на предавания, които не спират да питат отпадналите за избора им на костюм, макар че от самото начало се каза, а и се повтори десетки пъти, че участниците не избират костюмите си, само песните, които ще изпълняват.

# 648
  • Варна
Надя от Deep Zone защо си мисля, че има съвсем различно тяло? Мисля, че има и талия.

# 649
А ми то и на Палячи (май беше) не му се карали като говори по телефона, защото му бил безплатен. Сигурно баба  на Теди Кацарова е била телефонистка или е работела в БТК някога... Уликите са толкова измислени, че само маските си знаят какво означават.

На Теди Кацарова дядо и / свекъра на Силвия Кацарова / беше на времето голям началник в БТК.

# 650
Ето! Това от къде ще го знаят хората... Какво е работел дядото на Теди Кацарова?! И въобще, може ли това да е улика в такова предаване! Пълни глупости.

# 651
Не е идеята да го знаят, то пък иначе щеше да е безинтересно. Какъв е смисълът да слагат участниците зад маски, ако ги познаем по уликите от първия път. 🙂

И аз си мислех, че може да е нещо такова с някоя баба или дядо на Теди, даже търсих в нета, но не намерих информация.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 00:20 от Lilly_85

# 652
Ами какво да ни кажат като улика, че големия кораб минава след плиснал дъжд и отшумял, а на него качена майка и. Joy Уликите са колкото да не е без хич, няма как да ни кажат прекалено известни факти, защото шепата ни известни веднага ще лъснат. Пък, ако някой се усети щото поназнайва туй онуй, ами браво. Масовия зрител обаче ще търси кодове на градове и кой живее на улица в Америка. Аз от тази улика 1663 тръгнах да изследвам последните цифри от ЕГН, понеже те мисля, че означават в кой град си роден и викам ей тука поне може да хванем града на маскирания в който е роден, ама ударих на камък. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 10:54 от Джаста Праста

# 653
  • Испания
Не е идеята да го знаят, то пък иначе щеше да е безинтересно. Какъв е смисълът да слагат участниците зад маски, ако ги познаем по уликите от първия път. 🙂

Разбира се. В крайна сметка всички улики /след сваляне на маската/ се изписват на екрана. И всичко е вярно. Измислици няма.

Във всяка улика има интрига. И се мисли, и се умува, и се търси. Това е замисълът на формата.

# 654
Незнам на мен Хищницата и като глас и като тяло много ми прилича на Яна Маринова. Тя е била и мис България и най- странното е, че никъде немога да намеря видео от участието и в като две капки вода (а Хищницата каза, че е била на тази сцена) също така е завършила счетоводство, което свързвам с последните улики

# 655
  • Испания
Незнам на мен Хищницата и като глас и като тяло много ми прилича на Яна Маринова. Тя е била и мис България и най- странното е, че никъде немога да намеря видео от участието и в като две капки вода (а Хищницата каза, че е била на тази сцена) също така е завършила счетоводство, което свързвам с последните улики

Да, Яна Маринова беше на тази сцена и награби Рачков.

Цък

# 656
Как ще прикрие дрезгавината в гласа си?!
Дори и да обработват гласовете, тази дрезгавост не виждам как ще бъде прикрита, все от някъде ще избие. Или пък не?!

# 657
Може ли Хищницата да е Мария Илиева Grinning Завършила е математическа гимназия, награди всякакви..

# 658
М. Илиева е напълняла доста. Не я виждам в това тяло.

# 659
Аз не мисля, че Алекс е достатъчно популярна, за да участва.

Да, според мен (пак да кажа аз 😁) не е Алекс, а мъжът ѝ, Бебо Халваджиян. Не съм на 100% сигурна, де..

Общи условия

Активация на акаунт