🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
За бюста на Лейди Би
Иначе доста си го е намалила, няма проблем да е в костюма на Хищницата (последно я гледах при професор Вучков по Евроком Relaxed ). Проблемът е, че не знам да е печелила конкурс за красота, не знам какво е 1663 и идея си нямам дали си е играла с гущери и буболечки (макар че май всички сме го правили в една или друга степен Simple Smile)) ).

# 706
Диана Любенова беше лице на кампанията за борба с рак на гърдата, но не е била болна.

# 707
Гледах интервюто с Милена сега, водещите на “Здравей, България” са си направо неадекватни на моменти. Тя в прав текст си каза, че едва е дишала под маската и са ѝ помагали с вентилатор, както и че едва е мърдала, защото като си мръдне главата книгата отгоре я е повличала да падне... Той я пита как е пяла под маската. То стана повече от ясно, че не е пяла.

# 708
  • Пловдив
Диана Любенова беше лице на кампанията за борба с рак на гърдата, но не е била болна.
Точно така, съжалявам ако се разбира по различен начин написаното (да е жива и здрава жената). Имах предвид, че беше активна в тази борба и знае, че не всяка рана е свързана с белег.

# 709
Гледах, гледах хищницата, хич не ми прилича на Райна, тя си има талийка, дупе, тази е някак по-равна. И е някакъв дребосък май или пък така ми се струва.

Скрит текст:

# 710
Аз пък мисля, че костюмът на Хищницата си е доволно неопренов, съдейки по гънките които прави при движения. Има нещо много познато в гласа ѝ, но дотук с никоя от изброяваните не я свързвам.

А Мозъкът с тези 3000, които ги тълкувам за творчески процес, везната ми се клатушна пак към Сиромахов.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 15:49 от evencee

# 711
  • Варна
Понеже не знам дали видяхте последното ми мнение. Има коментар  във фб дали не е Джулия Бочева. На предната страница. В Капките добре се беше справила, но не е много известна според мен. Аз от там я знам.

# 712
В Инстаграм Есил е написала, че има участници, които няма да познаем дори да си свалят маската. Затова допускам хищницата да е Билияна Лазарова. Разкрепостена е, тялото пасва с изключение на гърдите ( нейните изглеждат малко по-големи, ако не е фотошоп) Първо печели "Големите надежди", след това на 16 години печели конкурса Miss International Teen Princess 2017, който се провежда в Чианг Май, Тайланд.(1663- 16 може да означава това, за 63 да има 6 песни, 3 дуетни...не знам.)Освен на подиума красивото българско момиче има и невероятен талант като певица, а също така е учила в балетна школа. Има песен със заглавие "Пума", в друга песен пее " дива котка съм...".

# 713
Възможно е Хищницата да е Джулия Бочева. Сега се сетих коя е, като споменахте Капките. Тя беше такъв калибър като ръст и тяло, а и се вписва в този сезон - няма да е единствената, която ще познаеш, само ако си следил определен формат или предаване.

# 714
  • Испания
Джулия Бочева я знам от  „Революция Z".

# 715
А в Къртицата имаше ли номера за гласуване? 1663 да не е от нам?

# 716
  • Варна
А в Къртицата имаше ли номера за гласуване? 1663 да не е от нам?

Излезе ми номер 1744 и вече с подномера. Това за втория сезон.Сега ми излезе и за първи, отпада.

# 717
  • Стара Загора
В Инстаграм Есил е написала, че има участници, които няма да познаем дори да си свалят маската.
А нали уж много малко хора знаят кой всъщност стои зад маските, нали всеки участник не знае кои са останалите  Rolling Eyes

# 718
Номер на кастинг за ББ?

# 719
Въобще не ми прилича това тяло на тялото на Джулия
Скрит текст:
Но не знам кое е истинското
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт