🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 276
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Стара Загора
Това на първата снимка не знам дали е тя (макар да са използвали в статия тази снимка), не знам дали някога е била с такава фигура.

# 721
Затова казах, че не знам кое е истинското.

# 722
  • Стара Загора
Слаба с малък бюст е тя. Не се бях сетила за нея, трябва да си пусна отново изпъленние на Хищницата за да се залушам дали ще чуе нейния глас, но мисля, че бедрата на маската са по-сочни от тези на Джулия.

# 723
Мозъкът май наистина ще се окаже Иво Сиромахов-взел е 3000 лв.хонорар за една реклама,завършил  НАТФИЗ,написал е доста книги,в едно интервю споменава нещо ,свързано с Междузвездни войни.Ама тая Хищница ще ни побърка : )

# 724
В капките имаше и една София. Имам спомен, че тялото й е подобно.

# 725
  • España
За “Мозъка” не знам....но определено ми прилича по-скоро на музикант от “Кантина банд” от емблематичната сцена в бара ( епизод 4 или първи , зависи кой как ги брои😉 на Междузвездни войни) : .

# 726
А, така. Сега и истинският глас на Мозъка се чу. Дори и приглушено, ясно си личи гласът на Георги Низамов.

# 727
  • Испания
Следващата събота

Гост-панелист - Любо Нейков

Маски, които се завръщат: Гарванът и Кукерът

Сблъсък: Златният и Булката
             Плашилото, Баба Яга и Светлината

Маги подкара по домовата книга всички настоящи и бивши от екипа на Слави.

# 728
  • España
В Инстаграм Есил е написала, че има участници, които няма да познаем дори да си свалят маската.
Ако трябва да съм честна, аз и самата Есил ,или както там се казва ,не я знаех... само от тук  : https://www.youtube.com/watch?v=AFqyiquFbPk  😉

# 729
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Със сигурност хората на Слави са няколко - Магито е поискал някого и за да го получи е получил още 1-2 в комплект. Па едно време мислех, че Плашилото е Гъмзата, ама май не е той.

# 730
Може да има и 1663 чифта обувки или чорапи примерно Simple Smile

И аз си помислих за колекция от обувки Simple Smile

# 731
В Инстаграм Есил е написала, че има участници, които няма да познаем дори да си свалят маската.
След тоя пост и всичките й изказвания в онова интервю, не знам Маги как я е допуснал да се снима с маската на ангела след отпадането й Close

# 732
Не виждам каква е драмата с интервюто на Есил, освен преекспонирането му в тази тема. Като гледам, Магърдич също е разплел два чорапа от мъка.
Жената каза, че маската ѝ е била хубава, че благодари и т.н. И после си замрънка по професионална линия. Обърка аудиторията, защото освен на осветителите и звукарите, на никой не му е толкова интересно и това беше.

# 733
А това пусто 1663,дето ни изяде главата,може и номер на автомобил да е.

# 734
Райна има по - издадено дупе от това на Хищницата

Общи условия

Активация на акаунт