🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 389
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Като се спомена Сиромахов аз пък се сетих за Иван Кулеков.. доста се връзва с уликите и е живял в Люлин, проверих! Grinning Дори тъжното лице на Мозъка е точно като неговото. До сега нямах предположение за тази маска, но вече залагам на това, въпреки че с Борето и Невена Цонева, за която също съм почти сигурна ще станат доста хората на Слави.

# 76
Много интересно предположение, тъжният Кулеков никога не съм си го дори и представяла, че е възможно да пее.

# 77
А пял ли е някога? От Шоуто на Слави нямам спомен да съм го слушала, поне когато го гледах.

# 78
И Михов не съм предполагала, че пее, пък миналата година беше под маска. Но Кулеков винаги толкова меланхоличен ми е изглеждал, че наистина не мога да си го представя пеещ.

# 79
  • Sofia
Ооо,стига ми един от Славиният слугинаж...
Искам да се изненадвам от свалените маски.
Не ми се гледат/слушат неизвестни и забравени.

# 80
Борис Солтарийски вече участва, ако Булката е Невена, а Мозъкът Сиромахов или Кулеков, наистина ще станат много.

Макар че сме ги виждали да вкарват по 3-ма X Factor-ци в едно и също предаване, така че нищо не се знае.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 16:09 от Lilly_85

# 81
Ами, осигури ни "радини вълнения" тоя Маскиран певец! Joy

# 82
Когато под масата се оказа Борис, веднага отхвърлих заради това предположението си за Невена. После поразмислих- Слави е доста.. как да го кажа, гони винаги целите си и нищо чудно да се е договорил, ако има негов участник, да не е само един.

# 83
Sonya.A, благодаря! Липсваше ми тази синтезирана информация.

# 84
Плюс това Слави вече не е в Бтв. Там по принцип връзват лицата си да не ходят по другите телевизии и може и по тази причина да не ги е пускал никъде. Много е възможно вече да няма нищо против хората му да си изкарат някакви пари другаде. Плюс това за него нещо такова си е реклама.

# 85
О, щом има един Славин придворен обезателно върви в комплект с още някой, си мисля. За Невена Цонева не съм сигурна. Днес чух Булката пак с последното изпълнение .. ами бая глас вади и не знам дали може да го достигне.

# 86
На мен пък при едно от мъжките изпълнения (не помня на коя маска беше) в един момент гласа на човека ми заприлича за кратко на този на Камен Во. Не го подозирам да е под маска, но се сетих сега за това.
Невена Цонева може доста добре да пее, макар и не всичко винаги.
И благодаря за труда на Sonya.A, иска си не малко време да се обобщи цялата информация, браво!

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 16:24 от fenyx

# 87
По уликите звучи по-скоро като професионален журналист. Тоест висшист. Някой знае ли дали Милена има такова образование? Нещо свързано с литература или журналистика? Не мога да намеря нищо по въпроса в Гугъл.
Няма. Завършила е Техникум по керамика и стъкло.

Оперната певица(предположение) е Еделина Кънева и няма никакъв начин да е Макарона! Тя не е ситна жена
https://www.youtube.com/watch?v=9iZJkfw6QMw

# 88
Не мога да си спомня, но да не е следвала Милена журналистика, но да не е завършила? Или греша, заради предаването, което е водила...

# 89
Скрит текст:
По уликите звучи по-скоро като професионален журналист. Тоест висшист. Някой знае ли дали Милена има такова образование? Нещо свързано с литература или журналистика? Не мога да намеря нищо по въпроса в Гугъл.
Няма. Завършила е Техникум по керамика и стъкло.

Скрит текст:
Оперната певица(предположение) е Еделина Кънева и няма никакъв начин да е Макарона! Тя не е ситна жена
https://www.youtube.com/watch?v=9iZJkfw6QMw

Милена е завършила Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография.

Общи условия

Активация на акаунт