🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 296
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Нели Петкова е бременна с второ дете (така бях чела). При Булката няма корем. Ако участва, ще е под друга маска.

# 61
А, не знаех това за Нели Петкова, да ѝ е лека бремеността, хубаво събитие значи я чака.
В такъв случай твърдо считам, че Булката е Невена Цонева (въпреки съмнението ми да има двама от хората на Слави, ама не се знае за какво са си говорили с Магърдич).

# 62
На мен Златният все повече ми бие на Криско, въпреки че бях сигурна, че той стои зад маската на Бебето. Като улики също съвпада частично - алъш-вериш - габровец е, издал е книга и точно така НЕ може да пее Grinning

# 63
Ох, много ме разсмяхте с творчеството .  Минчев да си пее под душа  не на сцена Joy
сиртакито кърти .

# 64
  • Варна
Скрит текст:
Е, щом до Димитър Пенев стигнахте .. още малко напън за ББ или РР.
Вальо Михов може, Димитър Пенев - не... Хм.
Не че си спомням нещо от уликите за Златния, освен това за книгата, и просто"ми се даде"...

Вальо Михов не може, отупаха го преди няколко дни. Не знам дали ще му е до песни.....
Ееее, ама миналия сезон можеше...

# 65
Здравейте, включвам се в темата със събрана информация за уликите, ако някой иска да си проверява по-лесно предположенията Simple Smile

1.   Мозъкът – Улики:  Около 10 см по-нисък от Геро /Геро според мен е висок около 1.85/ Сниман е  в театъра, на поляна до езеро /прилича на езерото в Дружба/, в бар и в тясна стая отрупана с вещи. Показват и куфари с книги.
Първа песен – Тодор Колев – Камион ме блъсна. Втора песен: „Proud Mary” на Tina Turner .

•   Обича тишината и да остава насаме с мислите си, но не може да си го позволи често. Живее близо до големия адронен колайдер /бел. това е ускорител за елементарни частици и в София така казват на тунела за влизане в ж.к. Люлин/ – 8мия етаж в ляво и до него няма една мансарда точно под звездите. Това е едно култово място обитавано от ангели, но доста от тях са много шумни.
•   Човек е толкова голям колкото книги е прочел, може да сте сигурни, че мозъкът е много голям.
•   Интересите на мозъка са необятни, обича научната фантастика. Обича и историята и е бил част от нея.
•   Възпитан е в Крумовите закони, но още и в духа на пазарната икономика.
•   Никоя материя не му е чужда и непозната.
•   Като всеки малък вундеркинд и той е искал да лети между звездите, да кацне на луната, да направи колония на Марс и да обикаля галактиката, защото там живеят много от любимите му герои – има препратка към Междузвездни войни във видеото.

Предположения на панела: Дичо, Рафи, Дани Милев, Георги Мамалев и Антон Стефанов
Въпроси: Пял ли си с мен в кръчма в Костинброд? – Кой не е пял в Костинброд.

2.   Хищницата – Улики: Не е на висок ток /около 10 см/ и отново е до носа на Геро. Слаба, стегната, но не кльощава, без ясна талия с малък бюст. Снимана е  зад решетки, в изоставена сграда и на морените на Витоша .

Първа песен – „This Is Me” на The Greatest Showman. Втора песен: „The Show Must Go On” на Queen.

•   Хората казват, че една жена трябва да е красива, силна и много прелъстителна, абе хищник, точно като нея.
•   Обича красотата, обича и да бъде красива. Даже има награда от конкурс за красота. Да не забравяме, че красотата ще спаси света, а хищницата вярва, че и любовта може да помогне. /Захвърля короната в огъня/
•   Обича да ловува и без плячка не се връща в къщи.
•   Тя е хищница отличник.
•   Винаги  е била изкусител
•   Всички си мислят, че е израснала като принцеса, но това е лъжа. Тя е израснала далеч от жълтите павета, замъци и дворци.
•   Като малка е събирала буболечки и е гонила огромните гущери, с които беше пълно около нейната къща.
•   Думи – Хищник изкусител, ЛЪЖА, ГУЩЕРИ, 1663, Принцове и принцеси, БУБОЛЕЧКИ

Предположения на панела: Малина, Златка Рйкова, Нели Рангелова, Райна, Галя от Каризма.

Въпроси:  Пееш ли в жанра на Азис ? -  Харесвам този жанр.

3.   Бебето – Улики: Висок е приблизително колкото  Зуека /1.68/. Снимано е в нещо, което прилича на подлеза на Сердика и в двора на голяма нова къща в нещо като вилна зона и в някаква модерна технологична сграда или може би Музейко в София. На сцената имитира поведение на Рачков.
 Първа песен - „Черни котараци” на Миленита. Втора песен – „Вселена” на 4Magic.

•   Това е Бебето, но може да му викате и Бебчо.
•   Глезено, сладко, понякога и леко недоволно, но любимо на малки и големи, абе голямо сладурче, за това често привлича вниманието на всички.
•   Обича да го гледат и то обича да гледа.
•   Цени и уважава грижата за себе си, но обича да се грижи и за тези около него. Това е едно голямо, грижовно бебе.
•   Сигурно си мислите, че всички бебчета слушат „чака-така“? Не е вярно, това бебе е закърмено с класика /музикален фон – Лебедово езеро/. То я обожава.
•   Харесва и модерния балет. Въобще танците са много важни за него  и за неговата фигура. Това е едно доста пластично бебе.

Предположения на панела: Рачков, Мария Игнатова, Криско, Тото, Мая Бежанска, Миленита
Въпроси:  Имаш ли лагер за деца? – Много обичам деца.
Мое предположение: Криско

4.   Палячи – Улики: Изглежда малко по-нисък от Зуека /около 5 см/. Сниман е в планината, около високи скали и на поляна с дървени маси и пейки. Появява се мишена, правят сапунени балончета. На гара покрай преминаващ влак / твърди, се че е снимано в Етрополе/. Играе на ластик.
Първа песен: „Bad Romance” на Lady Gaga. Втора песен: I Kissed A Girl” на Katy Perry.

•   Той е щастлив. Той е винаги усмихнат и най-много от всичко обича да радва хората.
•   Бил е къде ли не и на всякъде е раздавал усмивки. Той винаги се е впечатлявал от таланта, а любимата му дима е Да. Може да я казва на най-различни езици – Yes /английски/, Si /италиански и испански/, Co /виетнамски?/, Ja /немски и доста други/, Nai /гръцки/, Evet /турски/.
•   Палячи е бил много щуро дете и той като другите обожавал игрите и цял ден е тичал и бягал с приятели.
•   За разлика от много други той не разтягал локуми ами .. ластик /играта/.
•   Между игрите винаги намирал време за любимата си храна /мажат филии с лютеница/.
•   Едно от любимите му неща е било да говори по телефона, но никой не му се карал, защото за него това било напълно безплатно.

Предположения на панела: Люси Дяковска, Камелия Тодорова, Софи Маринова, Нина Николина и Теди Кацарова.

Въпроси:  Снимали ли сме клип в село Лещен със Слави?  - Не знам за кой Слави ми говориш.
Мое предположение: Теди Кацарова

5.   Книгата – Улики: Трудно е да се определи височината. На едно от видеата се виждат високи боти под костюма, което би трябвало да означава, че е по-ниска от Зуека. Доста едра жена, с голям бюст. Снимана е около автоморга, но с ретро коли, поле с жици и много лястовици на тях. Сред рафтове със стари вещи /приличат на радиа/, грамофонни плочи – показва една на Емил Димитров. Мястото прилича на сметище за ретро вещи и мебели .
Първа песен: „It Must Have Been Love” на Roxette. Втора песен: Hot Stuff” на Donna Summer.
•   Това е Книгата – по природа и образование. В нея има събрани много истории.
•   Книгата е може би на сложното и велико чудо от всички чудеса , създадени от човечеството по пътя му към щастие, бъдеще и могъщество – показва се страница от книга, на която е нарисуван рицар с меч и щит.
•   Смята се за щастлива книга
•   Има още страници за писане и то много
•   Израснала е в семейство, в което винаги са си правили сметката, но тя не е счетоводна книга. Тя е книга с отворен финал и твърди корици.
•   Харесва пакостите и не може без дивотиите. Обича и щурите игри.
•   Навремето е била нещо като храбрия шивач.
•   Като малка книжка е била заобиколена и от релси. Сигурно за това е намразила коловозите и винаги е била извън разписанията.
•   Няма лесен път до мястото, където си струва да стигнеш, за това е избрала никога да не бъде поставена в рамки и релси – показват как излиза на арената на цирк Балкански.

Предположения на панела: Милица Гладнишка, Албена Михова, Катето Евро, Маргарита Хранова, Милена Славова и Хилда Кзасян

Въпроси:  Участвала ли си в тур със Сигнал, БТР и т.н. в кампания „Да съхраним БГ духовност“ ? – Обиколила съм  България с почти всички български артисти.
Мое предположение: Милена Славова

6.   Макаронът – Улики: Изглежда много нисък около 10 см по-нисък от Зуека и с пухкави крака. Сниман е на поляна с дървена къща има и някакъв воден басейн. В бар, в който налива шотове . Приготвя сладкиш с бадемово брашно.
Първа песен: „Hallelujah” на Alexandra Burke. Втора песен: Always Remember Us This Way” на Lady Gaga.

•   Това е един сладък, малък, изискан и обичан сладкиш.
•   Той е обиколил почти целия свят и има дълга история, която често е свързана с Италия и Франция, но корените на пълнежа можете да откриете в Южна България – там започва всичко.
•   Обича да забавлява.
•   Има много мечти и повечето ги е осъществил. Една от най-големите му е да посети града на гейшите.
•   Похот, чревоугодие, алчност, леност, гняв, завист, горделивост – това са 7-те смъртни гряха, но Макаронът никак не ги обича. За него важното  е да си вярващ човек. Това, което го води и му помага в трудни моменти са думите: „Бог иска от нас просто да сме добри, а останалото е негова работа“ – показват как играят карти и нареждат седмици на масата

Предположения на панела: Аделина Кънева, Десислава, Петя Буюклиева, Милица Гладнишка, Виктория Георгиева
Въпроси:  Живял ли си някога в Америка? - Всеки един артист е гражданин на света.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 19:54 от Sonya.A

# 66
Sonya.A Hug Това много помага.

Това че Книгата е такава по природа и образование съм го пропуснала. Сега се замислям и за някоя журналистка.

Хищницата - с тези гущери и буболечки все си мисля за Рут Колева. Детството ѝ нали минава по източните страни - Индия, Тайланд. Тялото обаче не съм сигурна, че се връзва.

# 67
Сонче, сега ако направиш за нас, о мързеливите люде, и за другата 5-ца участници. Златна!
И не е зле да се боднат после в интрото на темата, да си ги имаме като информацията както миналата година.

Аз пак ще се повторя, ама сега пак ми дойде от горе - Мозъкът за мен е на хиляда процента Иво Сиромахов. Просто не виждам кой друг би написал, казал .. все тая, такива улики. Не съм му голям фен, щото понякога прекалява и той с тъпотиите, но съм го чела достатъчно. Само ето това "Обича и историята и е бил част от нея" още не мога да си обясня.

# 68
Доколкото си спомням, поправете ме, ако бъркам, Милена се е изявявала като журналист - водеща на музикално  предаване май беше...

# 69
Доколкото си спомням, поправете ме, ако бъркам, Милена се е изявявала като журналист - водеща на музикално  предаване май беше...

Рок с Милена! Наистина водеше такова предаване.

# 70
Мда и аз си помислих за журналистка да е книгата .
Сещам се и за социоложката Мира Янева ако не греша името . Тя пее не толкова добре .

# 71
Сонче, сега ако направиш за нас, о мързеливите люде, и за другата 5-ца участници. Златна!
И не е зле да се боднат после в интрото на темата, да си ги имаме като информацията както миналата година.

Ще направя и за тях като имам пак време Simple Smile започнах с тези, защото са тази седмица

# 72
По уликите звучи по-скоро като професионален журналист. Тоест висшист. Някой знае ли дали Милена има такова образование? Нещо свързано с литература или журналистика? Не мога да намеря нищо по въпроса в Гугъл.

# 73
Не съм проверявала това за образованието, но имам някакъв смътен спомен, че нещо в тази насока е учила, или пък заради предаването, което е водила направих връзката и понеже и като глас я разпознах, директно реших, че е Милена. Но който има време може да потърси.

# 74
По уликите звучи по-скоро като професионален журналист. Тоест висшист. Някой знае ли дали Милена има такова образование? Нещо свързано с литература или журналистика? Не мога да намеря нищо по въпроса в Гугъл.

Интервю с нея, доста въпроси има, но, колкото прочетох /не стигнах до края/, след малко ще дочета, не навръзвам неща...........

Общи условия

Активация на акаунт