🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 290
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Твърди, че е професионалист, а се изказва толкова непрофесионално. Жалко, имах по-високо мнение за нея, но явно егото я тресе. Беше показана в добра светлина в предаването и никой нищо лошо не беше казал за нея. Ако някой има право да се оплаква, това е Поли Генова, с втората песен ѝ направиха лоша услуга. Трябваше да я изпее по-натам, за да могат зрителите да оценят такава драстична промяна в стила.

Участниците сами си избират песните.

# 121
Ама тя верно се мисли май за най-голямата звезда, хихи. И сега без нея - край, няма шоу, да пускат завесите и кой откъде е.
Па да ги беше написала направо, както е тръгнала ... Луна номер 2. Жалко, че ми хареса някак пеенето ѝ, връщам си думите назад.

# 122
Според мен не заслужава повече коментар, но от друга страна пък след като прочетох това ѝ мнение, си правя и други изводи - затвърждава се за мен все повече подозрението ми за това, коя е Булката и си оставам засега твърдо на моето предположение.

# 123
Горката Есил, има се за голямата звезда, но за съжаление не е.

# 124
  • Пловдив
За мен нямаше нито едно непознато лице досега. Борис си е достатъчно време на сцена, а песента на Йоана се върти поне по две музикални телевизии и съм я гледала 4 -5 пъти. Жалко за Есил, че се мисли за професионалист, а самата тя не познава колегите си.

# 125
В случая по-скоро на мен това ми прозвуча като подценяване на останалите. Но това по отношение на популярността е също относително, зависи къде си правиш проучването.

# 126
Горката Есил, има се за голямата звезда, но за съжаление не е.
Точно така. Големите претенции не те правят голяма звезда. Smileys, благодаря за прекрасната тема и всички новини и снимки свързани с шоуто, които постваш. Flowers Hibiscus Благодарности и на Соня за труда и отделеното време да събере уликите за всички участници. Flowers Hibiscus

# 127
Офх, ще си сменям предположението за Мозъкът. Балкай, печелиш! Жоро Низамов казвам и аз и премахвам Сиромахов или айде 50 на 50 ги оставям и двамата. Или по-скоро 70 на 30.
И сега пак си заблъсках моя мозък за Плашилото, но много ми убягва кой пътува много да носи радост? Сякаш аха да се сетя и .. греда.
За Златният ми харесва предположението за Въргала и на мене ми дойде като идея от синтезираните улики.
Палячи сега слушах - 100 % Теди Кацарова, прозира от последната песен въпреки че преправя гласа.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 11:16 от evencee

# 128
Соня, благодаря ти отново. Flowers Rose

Сега се замислих дали е възможно Златният да е Влади Въргала. Той беше казал, че е глупак в едно интервю, а и самият му прякор идва от един скеч, в който играе далавераджия (уликата “обича алъш-вериша”). Бил е и в Биг Брадър, което обяснява живеенето с много хора.
Аз пък мисля, че може да е Башар Рахал.

# 129
  • Sofia
Дали под някоя маска не е нашумелият напоследък Владимир Михайлов Thinking

# 130
Момичета,някой дал ли е предположение за Плашилото-Пейо от ''Имаш поща''? Роден е във Велинград,завършил е Военно-музикално училище-свири на тромпет,пътува хиляди километри-някои сигурно си спомнят как обикаляше  страната да свързва  разделени роднини и близки.Има пиано барове-в София и Скопие / тук пак се вързва пътуването му /,следователно нощем работи.Пък и си пее човека.

# 131
Пейо свири на тромпет - т.е. надува тръбата, една от уликите. Хмм, не е зле.

# 132

Избират песните, но не и реда в който ги пеят. От екипа решават коя песен кога. “Paranoid” определено не беше за 2-ри лайв.

Пейо появявал ли се е скоро на екран? Струва ми се, че повечето хора отдавна да го забравили.

# 133
Златният абсурд да е Башар Рахал. Като глас е доста далеч от него, на ръст не съвпада, а с този развален английски пък съвсем. Като профил пасва повече на Плашилото, а аз се хващам за следните улики:
1. Бие хиляди километри - пътува редовно за Америка.
2. Надува тръбата - четох някъде, че е свирил на тромпет.
3. Най-добрият му приятел пее като славей - сестра му Карла се изявява като певица.
Колкото до въпросите, които му се зададоха:
1. С това, че всеки мечтае за Оскар го разбирам като тънък намек, че е актьор.
2. Не е роден в София - Башар е роден в Дубай.

На глас също доста напомня на него и по-скоро с първото и третото си изпълнение, за сметка на това във второто ми звучеше повече като Калин Врачански.

# 134
  • София

Избират песните, но не и реда в който ги пеят. От екипа решават коя песен кога. “Paranoid” определено не беше за 2-ри лайв.

Пейо появявал ли се е скоро на екран? Струва ми се, че повечето хора отдавна да го забравили.

Не го знаех това.

Общи условия

Активация на акаунт