🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 440
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
За булката чета, че се спряха Емануела, но ми е абсурдно тя да успее да пее така.
Не знам тя може ли да пее така, но и фигурата прилича на нейната, и чупките, и стойките, а тя все е на някого булка 😆
Трябва да прочета пак уликите за нея.

# 166

За жалост тази година сценария за уликите е убийствен, малко като поп-фолк песен. Едни и същи думи за всички в различен словоред. 12 от 14 са религиозни, 10 от 14 са преживели много, 10 от 14 искат да забавляват хората..

Точно: празни приказки,  въз основа на които трябва да познаем кой кой е?!
Тръгнахме от рождени дати, а до къде стигнахме...

# 167
Може пък да не е целта да се разпознаят така лесно с уликите и търсене в Гугъл. Иначе как ще има изненада.

# 168
Есил Дюран се изложи с това интервю...
Аз съм за Книгата да отпадне, мисля че е Милена Славова, но ще видим.
Относно уликите, тази година ми харесва, че не са толкова явни и са по- трудни за разпознаване.

# 169
Есил Дюран се изложи с това интервю...
Аз съм за Книгата да отпадне, мисля че е Милена Славова, но ще видим.
Относно уликите, тази година ми харесва, че не са толкова явни и са по- трудни за разпознаване.

Есил и на мен ми развали мнението, което имах за нея, ама едва ли я вълнува. За уликите - хем им се нервя, че са едни неясни такива и наистина едни и същи неща се дават за повечето участници, хем пък ми става интересно и се ровя из нета да търся нещо разобличаващо като имам време. Не че намирам, де......Simple Smile

# 170
# 171
Демек, ежедневно чете тук 😁 помогнете на човека, де!

# 172
  • Испания
От всички формати с форума стават, с форума лягат.

# 173
За хищницата аз разчетох, че е родена на 01.06.1963г. Търся, търся, нищо не намирам. Най-близо до тази дата е Роси Кирилова, но не ми се вярва да е тя. Както и Мая Новоселска, но пък на нея снагата не й пасва.
Интересното е, че още щом тръгна да пиша част от уликите на хищницата, Гугъл ми предлага Райна. 😀
Спряга се Теди Кацарова за Палячи. В това интервю има част от уликите, да не говорим, че и на снимката доста си прилича https://www.hiclub.bg/Article/7856809

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 19:33 от BonniBonn

# 174
Тц-тц, така му помагаме, а той дори много поздрави по тИлИвизора да не ни прати. 😁

Азис, дай линк към темата и на Владо Пенев, барем и той да почне да дава адекватни предположения. 😁

# 175
  • ENGLAND
Току-що попаданах на това https://show.blitz.bg/rialiti/dolu-maskata-eto-koya-e-bulkata-v- … yat-pevets-snimki . Зачудих се дали съм пропуснала нещо или тези от Шоу нещо са се объркали.

# 176
Току-що попаданах на това https://show.blitz.bg/rialiti/dolu-maskata-eto-koya-e-bulkata-v- … yat-pevets-snimki . Зачудих се дали съм пропуснала нещо или тези от Шоу нещо са се объркали.

Не са се объркали, 99.9% е тя и си пускат по-рано статията с цел трафик на сайта от търсачката в гугъл /ето вече имат линк в друг сайт и много хора ще го отворят, отделно ще се показва на резултати от търсене "коя е булката" и др. подобни - трикове в дигиталния маркетинг/.Така или иначе ще отпадне, дали тази или друга събота няма значение.

# 177
Еми сори, но и тази Невена ми е световно неизвестна. Ако тя е Булката, очаквам и някой осветител при Слави Трифонов да излезе изпод някоя маска. Не познавам човек около мен, който да го е гледал този от години, камо ли да му знае антуража. Егати звездите.

# 178
Невена си беше популярна преди години, после нещо се сдърпаха със Саня Армутлиева и си остана само с единия албум. След това се хвана със Слави, а общо взето който почне работа за него, бързо изчезва от другите телевизии.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 04:03 от Lilly_85

# 179
Невена хич не е безизвестна, но аз нещо не можах да я харесам. И все пак още си спомням едно шоу на Слави /не помня дали вече работеше за него или беше кастинг/, където изпя Je t'aime на Лара Фабиан. Пее изключително, но има нещо сухо в гласа и, което не ми допада и имам чувството, че всеки момент ще запецне. Булката е намахана като поведение, а Невена ми е като умряла скумрия. Много ми се иска да не е тя под маската.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 17:09 от polin_a

Общи условия

Активация на акаунт