🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 556
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Тъй като за всички вече е ясно, че от всички формати явно четат БГ-Мама като най-достоверен източник на информация, хихи, може ли да помолим диригентите на предаването:

Моля, нека някой изпее "Back to Black" на Amy Winehouse!
Много бихме искали това да е нашият любимец Стефан Илчев, толкова е талантливо това момче!
Фантастичен глас и влиза като хамелеон в кожата на хората, които имитира/изпълнява.
Милена вече излезе, така че не може да бъде тя и не знаем от останалите участници кой друг би се справил с тази нелека задача.

Може и да е след като му падне маската - като реверанс към хората пред телевизорите!

Моля!

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 14:54 от Tahiti

# 571
  • София
Аз последно доколкото разбрах, участниците предварително дават списък с песните, а продукцията избира коя кога да се пее.

# 572
  • Испания
Аз последно доколкото разбрах, участниците предварително дават списък с песните, а продукцията избира коя кога да се пее.

Точно така.

# 573
Аз допускам, че гласуването е реално. Не мисля, че този продуцент много се вълнува кой продължава и кой не. Есил, чалга певицата, която отпадна сравнително рано, според мен не е особено популярна и в нейната си среда за разлика от Алисия и Десислава.
И аз не мисля, че отпадането им е договорено. Поли видимо беше разочарована, дори каза, че вкъщи са ѝ се накарали за ранното отпадане. Есил направи 100 драми, явно беше убедена, че ще е на финал. И на Милена изражението ѝ беше страшно разочаровано.

Факт е обаче, че в такива формати гласовете идват масово от деца и пенсионери. Ако участниците разчитат на фен база, трябва да са популярни сред една от тези 2 групи.
Според мен разочарованието при Есил конкретно дойде от това, пе беше любим костюм и спрягана за финалист. Буквално и дойде като гръм от ясно небе.
Но не трябваше да го полазва в онова интервю в Здравей, България. Изигра и лоша шега.
А в На кафе гостуваше ли изобщо?

# 574
Тъй като за всички вече е ясно, че от всички формати явно четат БГ-Мама като най-достоверен източник на информация, хихи, може ли да помолим диригентите на предаването:

Моля, нека някой изпее "Back to Black" на Amy Winehouse!
Много бихме искали това да е нашият любимец Стефан Илчев, толкова е талантливо това момче!
Фантастичен глас и влиза като хамелеон в кожата на хората, които имитира/изпълнява.
Милена вече излезе, така че не може да бъде тя и не знаем от останалите участници кой друг би се справил с тази нелека задача.

Може и да е след като му падне маската - като реверанс към хората пред телевизорите!

Моля!
ДесиСлава също ще я изяде тази песен за закуска

# 575
Сега мнението ми за Плашилото се променя драстично - това е Калин Врачански. След завършване на висшето си образование е служил 6 месеца в Българска армия, което обяснява уликата за реда и дисциплината. Това с Нощната кралица не мога да си го обясня, може би някоя роля? Гласът обаче поразително ми прилича на неговия.

# 576
Не е ли дребен Врачански? Поне от този сериал, който сега дават, така ми изглежда.
И аз ровичках за Нощната кралица и нищо, освен че е цвете.

# 577
Нямаше ли някъде мнение, че всъщност Плашилото не е висок?

# 578
Сега мнението ми за Плашилото се променя драстично - това е Калин Врачански. След завършване на висшето си образование е служил 6 месеца в Българска армия, което обяснява уликата за реда и дисциплината. Това с Нощната кралица не мога да си го обясня, може би някоя роля? Гласът обаче поразително ми прилича на неговия.
Твоите предположения са... фантастични

# 579
  • Испания
Калин Врачански

# 580
Моето ще е и то фантастично.
Симона Загорова е участвала в екс Фактор с песен " Queen of the night".
И както са ги подкарали, нищо чудно половината участници да са от поп- фолка.

# 581
Калин Врачански е роден в Чарвен бряг и е висок 170 см. максимум. На Градина няколко лета поред, седяхме на метри едни от други по цял ден... Нагледах се на всичките му пропорции.

# 582
  • Испания
Радвам се за теб.

Визитката е от в. 24 часа - https://www.24chasa.bg/Article/873477

# 583
То и вчера имаше твърдения, че Тото е твърде дребен, за да е под маската на Лъва.

# 584
Вчера не можах да следя темата и какво сте коментирали за Лъва, но щом казаха в представянето Ботев и Левски се сетих точно за Тото и аз. Взех че го познах и него.

Общи условия

Активация на акаунт