🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 560
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Плашилото е по-висок от Геро, вижда се ясно.

# 586
Дребен е Тото, вие като че не живеете на Земята егати и никога не сте ги виждали тези хора! Затова попитах на какво се е качил Тото, та е постигнал този ръст!
Ниик Кънчев е около 185 см или малко по-малко, Вижте Тото до него! Александра е малко под 170 и е на токове, до Тото е по-висока! Била съм в публиката, водещите са били на една ръка разстояние пред мен, знам аз колко съм висока и какво виждам. (Смайли, продължавай да се радваш!)
Скрит текст:
Кобрата е 194 см, и Кънчев до него, от там Тото до Кънчев... ако можете да си го представите, де
Скрит текст:

# 587
Две неща се коментира за Тото и невероятността да е под маската на Лъва:
1. Това пеене не е неговото.
2. Твърде дребен е за тази маска.

Това не изключва вероятността и Калин Врачански да са го качили на нещо, за да влезе под кожата на Плашилото. Продължава да ми е фаворит от всички участници досега и един от най-мистериозните. Не съм се отказала напълно и от предположението си за Башар Рахал.

# 588
Снощи Тото беше на обувки с ток (поне 5 см.). Освен това лъвската грива също придава височина.

# 589
Аз по пеене и глас до сега не знам да беше познат някой, освен Есил и Милена! Дори оня храст с очите никой не позна, че е Поли.

# 590
Башар Рахал, от същия сериал, като го гледам доста се е окръглил. За мене никой от тези двамата не е.

# 591
Люси Дяковска и Поли Генова имат сходни гласове, та е напълно естествено объркването. За Борис Солтарийски май аз или някой друг спомена, че на първото изпълнение Змията звучеше доста като него.

# 592
Тото го познах по представянето, не по пеенето, не го и слушам него. Просто веднага направих асоциацията с Ботев. А дискусията в темата не съм се връщала да я чета, не ми остана време.

# 593
И на мен сега ми заприлича на Десислава. А Палячи на Люси.
На мен Палячи започва все повече да ми прилича на Люси Дяковска. Единственото, което ме разколебава е постът на една съфорумка от първия лайф, че е видяла Люси в Плевен, час преди шоуто. Иначе като ръст, глас и жестове за мен си е Люси.

Около час преди шоуто, около два преди изпълнението на Палячи. Но дори самата аз започвам да я подозирам, изключително много ми прилича по всичко на нея. Ама как за около 2 часа се стига от Плевен до София, много ми е странно. А това беше в Парк Хотел Кайлъка, той е така да се каже извън Плевен и ми се струва още по-невъзможно, предвид че женат видимо си планираше нещо. Но освен пътуването следва и обличане след това, на мен ми се струва невъзможно. Въпреки това, когато слушах Палячи, все едно слушам нея.

# 594
Да, и аз вчера взех да се чудя дали въпреки това, все пак Люси не е под маската на Палячи...

# 595
Скрит текст:
Тъй като за всички вече е ясно, че от всички формати явно четат БГ-Мама като най-достоверен източник на информация, хихи, може ли да помолим диригентите на предаването:

Моля, нека някой изпее "Back to Black" на Amy Winehouse!
Много бихме искали това да е нашият любимец Стефан Илчев, толкова е талантливо това момче!
Фантастичен глас и влиза като хамелеон в кожата на хората, които имитира/изпълнява.
Милена вече излезе, така че не може да бъде тя и не знаем от останалите участници кой друг би се справил с тази нелека задача.

Може и да е след като му падне маската - като реверанс към хората пред телевизорите!

Моля!
ДесиСлава също ще я изяде тази песен за закуска
[/quote]

Вярно, забравих за ДесиСлава.
И тя е страхотна с много богат диапазон и топъл тембър.

# 596
Палячи е Теди Кацарова, уликите се връзват напълно с нея.

# 597
Палячи е Теди Кацарова, уликите се връзват напълно с нея.
Уликите се връзват и с двете, но и аз мисля, че е Теди. Това лигавене накрая на всяка фраза си е точно нейното, а и бедрата повече приличат на нейните.

# 598
По съм склонна да си мисля, че бебето може е Люси.
По краката съдя.
Улики грам не съм слушала.

# 599
Бебето е мъж на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт