🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 270
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Далечният изток
Райна също е по-едра за хищницата.
Аз пък изобщо не чувам Теди К. като пее Палячи.... Не е тя според мен, по глас, за уликите не знам, но категорично не чувам нейния глас. Тя има едно много характерно вибрато, не го чувам, или гласът е прекалено обработен...

# 691
  • София
Sonya.A, мерси за уликите! 👍
Азис не предположи ли и Лейди Би за Хищницата? Само че тя май не е участвала в Капките. От друга страна, Капките къде ги снимат? Примерно, ако е на някоя от сцените на НДК, може Хищницата да е участвала в друго предаване, снимано там 🤔
(От 100 години не бях писала във форума, а от телефона пиша за втори, не си е работа.)

# 692
Снима се в студиото в Горубляне, не е в някоя концертна зала. Последните години основнo Капките и Маскираният Певец се правят там, май по едно време Сладко Отмъщение...

Сега чета, че и X Factor се снима там, също и Господари на Ефира. Общо взето всички продукции на Маги Халваджиян.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 15:01 от Lilly_85

# 693
  • Испания
Скрит текст:
Sonya.A, мерси за уликите! 👍
Азис не предположи ли и Лейди Би за Хищницата? Само че тя май не е участвала в Капките. От друга страна,
Капките къде ги снимат? Примерно, ако е на някоя от сцените на НДК, може Хищницата да е участвала в друго предаване, снимано там 🤔
Скрит текст:
(От 100 години не бях писала във форума, а от телефона пиша за втори, не си е работа.)

Снима се в студио в Горубляне.

# 694
  • Пловдив
Днес ми хрумна, че Хищницата може би е Диана Любенова. Беше част от Капките, там даже танцува доста разголена в изпълнение на Мадона. Била е Мис Видин. Освен това се бори с рака ... рани без белези. В гимназията е била отличничка. Има  две фотосесии в списание "Плейбой" - изкусителка. Останалите улики не мога да свържа засега.

# 695
Райна също е по-едра за хищницата.
Въобще не е едра Райна!

# 696
Едва ли е Диана Любенова. Тя е на работа в конкурентен канал.

Райна има голямо дупе, не е Хищницата.

# 697
  • Варна
Днес ми хрумна, че Хищницата може би е Диана Любенова. Беше част от Капките, там даже танцува доста разголена в изпълнение на Мадона. Била е Мис Видин. Освен това се бори с рака ... рани без белези. В гимназията е била отличничка. Има  две фотосесии в списание "Плейбой" - изкусителка. Останалите улики не мога да свържа засега.

Диана Любенова е много висока, мисля, че е към 180.

Търсейки снимки на Lady B, ми излезе нейна обща снимка с Ann G. Втората помня, че тренираше, нещо и с Киро Скалата имаше общо май, не помня вече. Обаче ми излезе това. А Бойка си има бюст, със сигурност по-голям от на Хищницата.

http://epicenter.bg/article/Ann-Dzhi-oblicha-super-modeli/114258/10/84

# 698
  • Пловдив
Диана Любенова пееше ужасно фалшиво.

# 699
  • Испания
Цитат
Анна Георгиева, по-известна с псевдонима Анн Джи, е българска R & B певица. Трикратна световна шампионка по фитнес в категория „Фитнес модел“.

Анна Георгиева е родена на 16 август 1978 г. в семейството на художниците Чавдар Георгиев и Алла Георгиева.[1]

Завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ при проф. Стефан Данаилов.[2]

През 2008 г. печели златен медал за най-красиво и хармонично тяло в категория „Фигура“ на четвъртия международен фитнес турнир в Добрич. През 2008 г. на международното фитнес състезание Natural Olympia на американската федерация INBA, което се провежда в Калифорния, САЩ, спечелва бронзов медал в категория Красавици по бикини (Bikini Divas) и четвърто място в категория Спортен фитнес модел – жени (Sports Fitness Model Women).[3]

Певица - силно казано. Тя също пее достатъчно фалшиво. Стана известна от "Шоуто на Слави". Започна след кастинг, на който бяха одобрени тя, Албена Михова, Любо Нейков и още няколко участници. Остана малко, но пееше много зле.

# 700
  • София
Мерси за отговорите! По принцип почти не гледам подобни формати (изключая Маскирания певец, където има интрига; обикновено не са ми интересни), та и повечето участници не са ми известни (примерно Михаела Маринова я видях за първи път, като спечели първия Маскиран певец, как да я позная?!). Та, Милена и Есил ги познах (Милена я слушам от дете, пък и ми е съседка Wink ; на Есил една песен не знам, но й разпознах гласа от разни интервюта). Поли не я познах. То обаче така е лесно - след дъжд качулка, след сватба - булка. Та, моите предположения:
- Макаронът - Десислава;
- Бебето - Криско;
- Палячи - Теди Кацарова.
За тези съм на 99.99% сигурна. А и "Свещата" според мен е Стефан Илчев - не се сещам за друг мъж, който така добре да имитира женски вокали.
За Хищницата засега залагам на Лейди Би заради пеенето. Мозъкът - Дани Милев. Плашилото ми е тера инкогнита - казвам Евгени Минчев ей така, за спорта. За тях тримата обаче не съм сигурна, а една маска май ми се губи...
P. S.: Сетих се за още 2 маски: Булката - Невена Цонева на 99%; Баба Яга идея си нямам кой е Simple Smile
P. S. 2: Златният - Христо Стоичков; просто за никого другиго не се сещам Simple Smile))

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 16:12 от Спящата

# 701
  • Варна
Аз си мисля, че мацката, която търсим може и да не е певица. Т.е. да не е известна така, а като танцьорка или в друга сфера. Обаче идея си нямам чие може да е това тяло. Определено я бива в танците, защото е  много кръшна, но изобщо не се сещам коя може да е. Азис е доста наблюдателен и почти винаги точен в преценките си (по принцип говоря) и още на първия лайв каза, че е танцьорка, без даже да я беше чул как пее. Също забелязах в събота, че тази жена няма почти никакъв бюст понеже наметалото липсваше.

# 702
  • София
...
Търсейки снимки на Lady B, ми излезе нейна обща снимка с Ann G. Втората помня, че тренираше, нещо и с Киро Скалата имаше общо май, не помня вече. Обаче ми излезе това. А Бойка си има бюст, със сигурност по-голям от на Хищницата.

Лейди Би си намали бюста, сега ще потърся инфо.

# 703
  • Пловдив
Определено не е певица, но според мен и танцьорка не е. В танците изпълнява заучени движения, не е като напр. Райна и Малина, на тях отвътре им идва. Има добре поддържано стройно тяло, което не се срамува да показва, но не танцьорка, по друг начин поддържа фигура според мен.

# 704
  • Варна
...

Лейди Би си намали бюста, сега ще потърся инфо.

Е колко да го е намалила? Тази мацка си е доста ощетена като мен в тази област поне.

https://www.facebook.com/maskiraniatpevec/photos/a.1224547091185 … /364637268233629/

Допълвам си поста. Търсих през годините участниците в Капките.

В един от сезоните е чуаствала актрисата и певица Джулия Бочева, но с уликите съм греда.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1% … D0%B5%D0%B2%D0%B0

Тъкмо допълних и видях това под снимката във фб.

Elizabet Bardarova
Snejana Zaharieva обикаля слух че е Джулия Бончева

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 15:41 от scalestone

Общи условия

Активация на акаунт