Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 742
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Ехаа, браво на мъжо. Simple Smile Мак, казваш? А какво представлява, откъде се набавя?

# 226
Maca (Мака), това е билка която се отглежда основно в Перу и Боливия. Помага за репродуктивното здраве и либидото. Има много инфо в нета. Понеже на една приятелка мъжа й се подобри след прием на Мака и аз реших да му взема. Ама не мога да стигна до пункция да видя има ли ефект. Виж, върху либидото има. Не мога да се оттърва от него на моменти. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 227
Олелеее, хахахахаха, ами ЩЕ СЕ ПРОБВА! Grinning

# 228
Правят МАКС. И двата пъти правихме ИКСИ с МАКС и калциев йонофор на яйцеклеките. Единият път не стана нищо, другият път беше доста добре, но така като гледам беше заради различния протокол.

# 229
Здравейте, момичета!
Извинявам се, че нахлувам в темата, но искам да попитам, понеже другата седмица ММ ще прави спермограма в Адела - задължават ли да се носят маски през цялтото време и изискват ли тест за Ковид?
Благодаря Simple Smile

# 230
Маските са задължителни. Тест се прави само при започване на процедура или подготовка за трансфер.

# 231
  • What are you laughing at?
Здравей, маски се носят през цялото време, за тестовете ми казаха, че ще ни правят преди пункцията. Успех!

# 232
Момичета, колко трудно става записването на час при д-р Калчев? Говоря за вторични и следващи прегледи. От една седмица се опитвам да си запазя час, съобразен с конкретен ден от МЦ и спрямо него да запиша и час за СГ, обаче графика на д-ра не бил излязъл и чакам.....
Да не стане накрая, че като се обадя "вече няма свободни часове", защото не искам да си проточвам прегледите... и без друго вече чакахме достатъчно Simple Smile

# 233
Коя акушерка ти го каза това? (Че графикът не е излязъл?)

# 234
kalestia, обади се на акушерка и кажи каква е уговорката ти с док да ти дадат час, когато може. Вече за СГ , ако може да я напаснеш ще е добре. Но като цяло може и да не стане.

# 235
Калчев ми каза да звъня на телефона, посочен в сайта, който е за запазване на часове, а не на акушерки, и аз на него звъня.

# 236
Каква е целта на следващта среща, ако не е тайна?

# 237
Преглед след О., коментар на разширена СГ и мои изследвания, евентуална терапия/назначаване на ЦС

# 238
На твое място бих взвъннала на акушерка. От регистратура ще ти дадат час за догодина.

# 239
kalestia, чуй се с Мира или Цвети и обясни ситуацията. Телефоните са на първа страница

Общи условия

Активация на акаунт