Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 707
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Блинг,благодаря!
Операциите в Адела, а инвитро в Сигридов?

# 451
Къде го е написал това? И защо бях останала с впечатлението, че ще остане поне като за начало в Адела? Не беше ли казал: "Там ще съм, просто няма да преглеждам."
Пожелавам му успех в новото начинание. Но не се прави така. Сигридов го няма повече от година. Ако са го обмисляли от тогава, трябваше да направят нещата плавно. Всичко това оставя неприятен привкус в инвитро пациентките. На много от нас ако ще 100 операции да ни направят, не можем да забременеем спонтанно. И някак остава чувството, че си по-маловажен и те оставят на улицата. Съпреживявам с вас тази промяна, защото самата аз се притеснявам да не ми се случи същото заради наистина нечовешкото натоварване на моя док.
Дано греша, но нали се сещате какво ще стане като започне да работи пълноценно със Сигридов? Колкото и да обещава "няма да ви изоставя" вероятно пак няма да успява да се справя с всичко. Стискам палци да не съм права. Flowers Four Leaf Clover

# 452
lokofenka, ще определя протоколите за стимулация и ще следи дозите, но няма да преглежда. Всичко ще минава през Македонова.
!Diva!, ин витро изобщо няма да има вече в истинския смисъл.
*Bobby*, обещанията, обещанията.... да до болка познати. Не вярвам да ти се случи същото. Дано скоро финализирате нещата успешно Heart
Ние маловажните, както много хубаво се изрази, ще се спасяваме коя, както може и ако може.

# 453
Знаете ли, дали акушерките остават? И как Македонова ще поеме всички пациенти? Толкова много въпроси имам... Ако някой е ходил до клиниката и има повече информация моля да пише.

# 454
  • София
Аз вече не знам какво да чувствам, толкова стресиращо ин витро няма просто. Вчера бях на преглед за започване на същинската стимулация по дълъг протокол. Док влезе, изобщо не ме и поздрави, погледна с ехографа, нито каза антрални фоликули нито нищо, седна си на бюрото и заби нос в телефона. Питам как са нещата, продължаваме ли? Цвети ми отговаря! Излизам от стаята обръщам се да кажа чао, никакъв отговор! Супер тъпо се почувствах и дори не можах да се зарадвам, че всичко е наред. Сега гледам в новата клиника е от 9ти, ама аз на 9ти съм на преглед и на 11ти уж ме е планувал за пункция. Не знам вече какво да очаквам. Разбирам, че сигурно му е напрегнато ама нали и ние уж сега трябва да сме спокойни?! Някой ако ми каже как да стане...

# 455
Разбира се, че остават акушерките. За поемането само времето ще покаже.
mi.mi, разбирам как се чувстваш. За съжаление голяма част от успеха се дължи на спокойствието. И като ти го отнемат... Вярвам, че ще те довърши. Дори с горчив вкус поне си почнала и скоро ще приключиш. Ние останалите, които трябваше да почваме в бъдеще да му мислим.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 06:28 от 💎Bling-a-ling💎

# 456
mi.mi, Док е сам цялата седмица и преглежда всички пациенти. Бяхме изключително много сутринта, знаеш. За всичките ми чести посещения, такова струпване и преди Ковид не е било. Да, не беше в настроение, няма и как. Дай най-доброто от себе си на яйцата и да е отлична реколтата следващата седмица. Стискам палци! Минала съм две пункции вече при Македонова, 6 при Док, няма причина за притеснение, вярвай ми.
Апропо, днес сутринта е било супер спокойно, без хора, явно такъв ни е бил денят.

# 457
Аз вече не знам какво да чувствам, толкова стресиращо ин витро няма просто. Вчера бях на преглед за започване на същинската стимулация по дълъг протокол. Док влезе, изобщо не ме и поздрави, погледна с ехографа, нито каза антрални фоликули нито нищо, седна си на бюрото и заби нос в телефона. Питам как са нещата, продължаваме ли? Цвети ми отговаря! Излизам от стаята обръщам се да кажа чао, никакъв отговор! Супер тъпо се почувствах и дори не можах да се зарадвам, че всичко е наред. Сега гледам в новата клиника е от 9ти, ама аз на 9ти съм на преглед и на 11ти уж ме е планувал за пункция. Не знам вече какво да очаквам. Разбирам, че сигурно му е напрегнато ама нали и ние уж сега трябва да сме спокойни?! Някой ако ми каже как да стане...
Еми ти си направи извод що за човек, лекар няма даже и да поздрави! Да не говорим за друго! Жалко, че някой хора с име привличат пациенти и аз бях сред тях. Благодарна съм му, че стана така. От пусто, че се бях вредила при "най-добрия" търпях и преглъщах неглижиране, претупване и елементарна липса на човешко отношение, да не говорим за изискващото се от лекар към пациент. Е.. благодаря му, че се махна и това ме накара да потърся друг специалист. Момичета, вчера бях на преглед и консултация при страхотен доктор, която продължи час и половина! Час и половина не спря този човек да обсъжда нашият случай, да изпише лист и половина необходими изследвания. За първи път усетих, че някой се интересува наистина от успеха ни. За първи път попаднах на лекар, който ми каза "докато не намерим причината няма смисъл да повтаряме това, което е правено до тук, защото ни обрича на сигурен неуспех". Толкова съм обнадеждена и пожелавам на всяка една от вас да срещне своя лекар. Съжалявам мило момиче, че великия доктор те е накарал да се чувстваш така. Съжалявам, защото аз се чувствах стотици пъти по същият начин... Като единствената ми вина беше, че повярвах на едно име.

# 458
Реално да. Приключва ин витро и ще прави само операции там.
Аз пък не разбрах, ще прави ли операции и в центъра на Сигридов или само в Адела? Че на сайта пише  някакви неща за космически хистероскоп, а същевременно казват при запитване, че нямат операционна .

# 459
Операциите ще се правят в клиниката. Това, че Сигридов си е взел хистероскоп е друго. Предполагам ще извърша в кабинета си офис хистероскопии, които са възможни и без упойка.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
Скрит текст:
Д-р Александър Калчев ще преустанови пряката работа с инвитро и ще се фокусира основно върху репродуктивната хирургия и проблемите със спонтанните аборти.
Всички започнати до този момент процедури ще бъдат завършени от него и екипа му.
Той остава партньор на клиниката и ще работи рамо до рамо с Д-р Петра Македонова при извършването на инвитро процедурите на неговите пациенти. Всеки индивидуален случай ще бъде консултиран с него. От изготвянето на протокол за стимулация, подбор на лекарства, определяне на дози и следене отговора на стимулация. Самите прегледи, пункции и трансфери ще бъдат извършани от д-р Македонова.

Всички негови настоящи и бъдещи пациенти, които не са на етап ин витро и :

•   имат проблеми с инфертилета
•   имат повтарящи се имплантационни неуспехи 
•   повтарящи се аборти или
•   искат да коментират резултати от назначени изследвания

могат да го потърсят за консултация в МЦ Д-р Сигридов www.sigridov.bg . Часове за преглед ще се записват от утре 4ти ноември
Моля, не изпращайте повече резултати от изследвания на имейла на клиника Адела или търсете акушерките за коментар, а за целта запишете час в МЦ Сигридов.

Д-р Калчев ще продължи да извършва репродуктивна хирургия в Адела Клиник, като операциите, както досега, ще бъдат насрочени и извършени от него и екипа в клиниката.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 16:38 от 💎Bling-a-ling💎

# 460

И мен ме преглежда вчера, за ЗЕТ. Имах няколко важни въпроса, които исках да задам на д-р Македонова и си казах ок, просто ще питам него, но отношението му толкова неприятно ме изненада, че се отказах. Ще си я изчакам да се върне. Разбирам, че сигурно е много претоварен, но отдавна не ми се беше случвало да ме накарат да се чувствам толкова неудобно при преглед.

# 461
Става още по-хубаво. Звънях отново в Сигридови и СИЕ. Независимо, че сме пациенти на др Калчев - 180лв. То хубаво да не търсим акушерките за коментар на назначени изследевния , ама да дам 180лв да обсъдим изследвания вече ме изкара извън нерви ! Как точно тогава ще продължи да наблюдава процедурите като за целта трябва да си записваме час за всяко нещо в Сигридов, а акушерките да не ги търсим. Явно аз съм със закърнял мозък, ама ни направиха на маймуни !

# 462
Защо да не звъните на акушерка (тези в процедура)?
Според мен се отнася за новите консултации по оперативната част, съобщението от по-горе.

# 463
Защото аз лично не се водя в процедура. Все още сме в прозореца за подготовка с витамини и изчакване на естественото чудо след спонтанния аборт юни...Така че, аз спадам в графата незапочнати и за на никъде. Но не мога и да разбера какви ги мислят, а май и те не са наясно и на час по лъжичка сервират промени.

# 464
Стана за посмешище, друго не знам.
Още много ще има да гледа намръщено докато си изсърба попарата, която сам си надроби.
Жал ми е за вас момичета.
Прегръщам ви😒

Общи условия

Активация на акаунт