Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 714
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Monika, изследвала съм ги 2017-2018, даже не помня кога😊 Имаше леко завишена активност. Вливала съм обичайно предписаното от Русев ефект 0. От тогава не съм ги изследвала и не знам дали има нужда.

Ивка, аз пак като развалено радио, обаче пак с моите НК-клетки - проверявала ли си ги? И въобще как си с имулоногията? Не знам защо съм си втълпила, че при мен заради тях не става. Аз си ги представям като едни малки стражи, които отблъскват всичко "чуждо" за организма и заради тях няма имплантация. При долна граница 13 при мен (преди 5 години бяха) 40. Та ми звучи логично да са една от причините. Просто защото при мен друг кусур нямаааа, та затова съм се втренчила в тях.

Боби, при теб не помня дали имаше повишени такива?

# 436
И честно казано имам мое виждане, че това решение е взето отдавна, но е бил натиснат още малко да потърпи и в един момент той просто е стигнал до бърнаута и е казал край.
За съжаление в клиниката не успяха да създадат добра организация. Видя се още в началото, а представям си в последствие какво е било. Мисля, че ако имаха такава нямаше да се стигне до тук. Можеха да намалят малко записването на нови пациенти за доктора. Докато Сигридов работеше имах чувството, че всяка втора жена, която го посети се изпраща за операция. Тези неща няма как да са на конвейр. Иска се добро планиране, за да е що годе добре за всички. Само че човекът от когото е зависело всичко това явно не е направил нищо. И в крайна сметка от цялата работа пострадаха доктора и пациентите му. Той в някакъв момент ще си влезе в ритъм с новото начинание. Да му мислят пациентките и то най-вече тези, които са с него от години. Дано имат късмет да забременеят по-бързо, че да им падне това притеснение от плещите. Simple Smile

# 437
zuzi_to, честита сбъдната мечта! Радвам се, че се разписа Heart
Кре и всички останали - попътен вятър! И скоро да се върнете с хубави новини Sunglasses

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 08:41 от 💎Bling-a-ling💎

# 438
Здравейте! Не пиша, но ви чета, стискам ви палци всекидневно и ви изпращам само положителна енергия! След два неуспешни опита в клиниката на Щерев в момента съм в процедура "дълъг протокол" при д-р Калчев. Когато го видях за първи път бързо му повярвах, че ще потърсим причините за неуспеха заедно до край. Новината за преместването му направо ме шокира.
В петък го видях и лично го попитах как ще е занапред, и дали ще довършим заедно, а той отговори: "Разбира се, че ще довършим. Аз никъде няма да ходя, тук съм си,  и после ще съм си тук, ще гледам резултатите ще правим схеми, просто чисто физически няма да преглеждам. Но това всеки го може."
Това зная и реших да го споделя с вас.

# 439
  • Благоевград
И мен ме шокира новината за доктора. Македонова не ми е симпатична, като ледената кралица ми е. Надявам се да е добър специалист. За мен е важно да откриват причините за късните загуби, защото аз освен, че трудно забременях, извадих едва до 24 г.с. И не ми дадоха адекватна причина за това.
Тъй като съм с липсващ цикъл, пак трябваше дя жо предизвикваме. Док реши да пия Регулон 3х1 за 7 дни. Никога не съм пила Регулон по такава схема. Още от ден първи усещам болки в яйчниците. Снощи писах на Цвети, каза дя продължавам по схемата. Ще ги пия до вторник, но наистина ми е некомфортно. Някой пил ли е такава доза? Готвим се за инсе и Най-вероятно дозата е такава, за да се свият малко антралните фоликули. Не съм питала дали е така, чисто мои си разсъждения.

# 440
Здравейте,момичета възможно ли е след две стимулациии амх да не падне,а да се покачи от 1.50юни  на 2.060 ноември в една и съща лаборатория са правени два месеца и половина след последната стимулация ?

# 441
Възможно е да е дръпнал примерно от недостиг на вит Д. Иначе се радвай, че не е спаднал от стимулацията. И най-вече, че стойността ти е добра дори и първоначалната. Но в крайна сметка основно значение има броя на антралните и какво се вади на пункция.

# 442
13фоликула ,9извадени яйцеклетки .миналият месец 11фоликула преброи доктора

# 443
Това е много добре

# 444
Скъпи семейства, 
За мен е удоволствие да Ви съобщя, че от 9 ноември с д-р Сигридов официално ставаме екип! 
Заедно ще съсредоточим усилията си повече семейства да осъществят мечтата си за дете. Ще обединим уменията, опита и знанията си!   
Моята роля ще е да консултирам жени след повтарящи се имплантационни неуспехи, спонтанни аборти и предстоящи АРТ процедури. Чрез методите на репродуктивната хирургия, ще можем да създадем по-благоприятна среда, в която да се развива успешна бременност, особено при дами преминали през спонтанни аборти и подготвящи се за инвитро. Всички пациенти, могат да запишат час за преглед при мен от утре, 4 ноември, на телефоните на МЦ Д-р Сигридов www.sigridov.bg
Очаквам Ви.   
д-р Александър Калчев

# 445
Колкото го обичам , толкова и се ядосвам ...

Успех на всички в процедура и запътили се към такава Gift Heart

# 446
Колкото го обичам , толкова и се ядосвам ...

Успех на всички в процедура и запътили се към такава Gift Heart
Hands Thumbsup

Очаквано беше. Но в толкова кратък срок... лъсна истината. И свалянето на звезди няма да помогне...

# 447
Аз не съм сигурна, че разбрах какво точно става?
Д-р Калчев напуска Адела?

# 448
Реално да. Приключва ин витро и ще прави само операции там.

# 449
Всичко е пълен хаос. Някой говори ли с акушерките как точно ще ни води процедурите без да ни преглежда ?
Междудругото цената за преглед на новото място ми причини финансов колапс - 180лв. Извинявам се ама със всяка следваща съпка ме отблъсква.
Честно казано се стресирах и не успях да попитам дали , ако вече сме били пациентки и ни е преглеждал, пак ще трябва да се плати цената за първоначален преглед.

Общи условия

Активация на акаунт