Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 699
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Хей, Соренда. Hug Първо, благодаря ти за честитката. Ама много се радвам, че ни навести. Много добре те помним по-старите кучета. Grinning Съжалявам да чуя, че все още си в борбата и ти пожелавам този път да е успешният. Hug
На 17ти всички палци ще са за теб. Задължително да се похвалиш тогава. Не разрешавам ризултат от по-различен от II.

# 61
Сорендичка, много се радвам, че се разписа. Имаш здраво стиснати палци от мен Flowers Four Leaf Clover Скоро да се похвалиш с хубава новина!
Стискайте малко палци и за мен тези дни. Ама по-силничко, че нещо хич не действат при мен Grinning

# 62
Сорендичка... Така се надявах да се криеш от хубаво. Стискам палци... Много!

# 63
  • София
Благодаря ви! ☺ Дано този трети трансфер да е за щастие!

# 64
Ех, че хубава група "стари кучета"! 😍
Блинг, Соренда, Моника, Боби, силно стиснати палчета имате и от мен! Heart

# 65
Ехее, чувствам се като преди 4 години с всички вас! Толкова много познати имена, стана ми много уютно и ведро. Simple Smile Я да ви питам. Как прекарвате времето от трансфера до теста? Мислите ли го, умишлено ли се разсейвате с филми или работа? Аз се замислям даже като ми се докиха, дали не е противопоказно. 😱 😂
И само слухтя за някакви усещания.. Засега веднъж ме бодна вляво и това беше. 🙄

# 66
През 4те ми трансфера досега съм опитвара какво ли не- да го мисля и да чета всеки ден какво се случва, да не го мисля, да работя, да чета, със секс, без секс, с лекарства и с минимум такива, вкъщи, навън... все нула. Този път съм някъде по средата, без внаниачаване, живея си живота, излизам и се надявам и моля на Господ това да е нашето ембрионче чудо с потенциал да стане човече.

# 67
С немисленето не се получава особено. Първата седмица е розова, понеже си бременна до доказване на противното. Ако не друго това остава поне. Пък и не знам дали няма да е за последно. Дните преди тест са ми много тегави понеже с пикливите тестове става ясно на къде отива работата и чак не ми се ходи на кръвен. На последния трансфер, ако не друго си починах и нагледах на филми. Както и се порадвах на това малко да ме поглезят, че не мога да се вредя от много време.

# 68
Допреди няколко дни бях на Естрофем и Дуфастон т.е нещо като терапията при трансфер. На 6-7ми ден от приема на двата препарата започнаха симптоми, които ако не знаех, че не съм правила трансфер щях да си помисля, че съм бременна. Така разбрах, че почти всички симптоми, които търсим или усещаме след трансфер са от лекарствата. Затова при следващ такъв няма да се вглеждам. Grinning

# 69
Момичета, силно стиснати палци от мен! Хайде, дано се похвалите с хубави новини! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Аз след трансфер съм като в безтегловност. Чудя се какво се случва там, вътре Simple Smile С изключение на първия ми трансфер, на всички останали досега все съм усещала разни придръпвания, но както и Боби е писала, приемаме медикаменти, които ни се отразяват. Обикновено след трансфер си давам ден-два почивка, но след това си работя, излизам по разходки като разбира се, гледам да не се натоварвам. Определено обаче последните дни до кръвния тест са най-тегави.

# 70
Ох, не е лесно, да. Между другото сексът е забранен, пише го на инструкциитеее, а не знам дали заради Естрофема, ама така ми се качва желанието, и то в най-неподходящия период! Grinning Да му се незнаят и хормони, и чудо!

# 71
Хахах, Моника, при мен пък никога досега не са се проявявали такива желания след трансфер Simple Smile

# 72
Моника, чакай да почнат розовите сънища Sunglasses Естрогените обикновено са виновни за желанието. Обаче високите дози прогестерон на мен ми разказват играта на синя основно.
Аз за съжаление съм много чувствителна и си усещам имплантациите. Съответно при трансферите, при които нямах такива от самото начало ми беше ясно какво се случва. А как ми се иска просто да не знам кой ден е и да ми е леко на душата.

# 73
Момичета, да се включа и аз Simple Smile понеже имах 2опита (неуспешни) преди този 3ти (успешен), мога да кажа, че всеки път се чувствах различно. 1вият път бях сигурна,че съм бременна, но си беше БХ. Вторият нищо не чувствах, то си беше и кръгла нула. Третият пак нищо не чувствах, ама наистина нямах ни един симптом, но си казвах, че е за добро, за да имам безпроблемна бременност Grinning на предните опити си правих уринни, уринарни или каквито искате ги наричайте тестове и това още повече ме обезсърчаваше за кръвния. Сега си бях обещала, че ще си чакам заветната дата за кръвен и няма да мисля за глупости и да посягам от любопитство да правя тест вкъщи. Трудно, но с помощта на една игра на телефона, която ми държеше съзнанието в тази глупост, изкарах времето до теста доста бързо. Simple Smile
Желая ви от все сърце || и прекрасна и безпроблемна бременност до край!
Не знам как се прави емотикона,  но ви ръся за късмет! Flowers Four Leaf Clover People Baby

P.S. Честито със закъснение на рожденичките! Birthday

# 74
  • София
И аз в новата тема,палчета за всички в нужда.Очакваме скоро да се похвалите!
Аз след трансфер си ходя на работа най-много два дена да почивам в къщи.На последния трансфер които беше положителен за кратко,се изсипах на стълбите в клиниката😂заради калцуните.Три дена по късно след работа така ме наваля дъжд,че незалагах никакви надежди че нещо е възможно да се случи.Симптомите бяха както при всички но на пети,шести ден имах прословутото инплатационо зацапване.За първи път.И тогава пикливите тестове показаха.
Всичко е до късмет,нагласа и хубави ембриони🙂

Да е много късметлийска темата😉

Общи условия

Активация на акаунт