Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 649
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Моника, успех утре! Днес мина моя ЗЕТ. Бяха ми казали в 11.30 да отида, взеха ми кръв и ми казаха да се върна в 13 ч. Веднага ни настаниха в стаята и в 13.30 ни взеха за трансфера. В 14 приключи моя, лежах до 14.30 и ме пуснаха. Така че очаквай нещо подобно и утре. Дай Боже за всички ни да е положителен резултата този път 🤗

# 46
Sheli, чудесно, стискам ти палци да се похвалиш скоро! Мъти си с кеф сега! Simple Smile

# 47
Успех на всички и дано чудото най-после стане !

# 48
Дори и стимулацията с кломифен да е без преглед, да ви го обяснят изрично, не да се молите и да се чувствате като натрапници. Такова поведение е недопустимо.
Ако всички разбирахме, колкото доктора, тогава нямаше да има нужда от клиники. Сами щяхме да се лекуваме. В тоя смисъл, постоянно да се напомня и ръчка не е ок, има досиета все пак. Редно е като не си  спомняш,да отвориш досието и да си припомниш.
Мен лично ми бяха объркали едни лекарства, Калчев ме пита- еди си кое взимаш ли го? И аз се ококорих. После акушерките гузни ми ми се обясняват и предписват. Друг път ми дадоха да пия нещо,което не трябваше. Дребните камъчета обръщат колата, понякога.
Тая претовареност тепърва ще бие по имиджа.Не е зле да помислят за друг начин на менажиране на пациентите.

# 49
Bobby, Goldfinch, честит рожден ден, момичета! Бъдете здрави, обичани, много щастливи и с толкова бебета, колкото може да понесете в сърце и ръце!!! Успех на всички с трансфер и важни срещи с лаборатория и доктори днес и нека резултатите са положителни, а новините донесат радост на всички ни! Силата да е с вас!!! 🍀🍀🍀🙏🙏🙏😍😍😍😘👶👶👶

# 50
Момичета днес едно дълго чакано пет месечно бебе ми прави серенада по телефона за рождения ми ден😍
И това, ако не ви донесе късмет, сме страшни каръци значи.Целувам ви и се моля за вас.🍀

# 51
Честит празник, рожденички Heart Champagne Бъдете много здрави, обичани и успешни! Да ви е много хубав денят въпреки лошото време.
goldfinch, аз явно съм рядко изкопаемо "страшен карък" Grinning

# 52
  • София
Честит празник и от мен, рожденички! Много здраве и късмет!
Палчета за всички чакащи днес... 🙂

# 53
Честит празник, Боби, честит рожден ден, Goldfinch, да сте живи, здрави и БРЕМЕННИ! Simple Smile

Да дам отчет - мина трансферчето, общо време 3ч. и 1/2.
Имах много приятна съкилийничка и по едно и също време ни оплодиха. И двете се стискахме по коридорите, така ужасно ни се пишкаше, голям цирк бяхме. Специално се бях гримирала и с хубава нощничка, да се появя представителна пред децата, да не кажат, ух тая майка, как се е довлякла по анцуг. Боднаха ми двете ембриончета, Мира ръсеше някакви смешки как да сме кръстели децата, каза да предам на мъжа ми да ми купи подарък и да ме заведе на ресторант (викам, с тоя ковид ще ида на ресторант, ама друг път), после ме караше да пея, аз верно запях (певица съм), ембриолозите почнаха да ръкопляскат, абе много творчески трансфер беше.

Бях си взела лаптопа и в стаята и много добре ми действаше да пиша мейли, докато чакам. Сега си мътя у дома и чакам 19.10.
Това е от мен! Хубав уикенд! Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 18:07 от Monica_Geller

# 54
Ех, Моника, колко романтична първа среща на децата с прекрасната им майка, с грим и нощничка! Отлично начало с песен, така да е до финал, с бебешка песен на уста!

# 55
Успех, Моника ! Приятно мътене Animal Hatching Chick

# 56
Успех и от мен! Аз тепърва ще поемам по този път и сте ми много полезни с вашите споделяния! ❤️

# 57
Благодаря ви момичета. Hug При мен днес голяма въртележка и чак сега стигам до бг-мама. Да ви се връщат хубавите пожелания и на вас. Heart
Моника, стискаме сега дружно палци. С разказа ти ме върна назад във времето. На първия си трансфер и аз като теб се бях нагласила. Теди ми вика: "Я, как си не гримирала." А аз й викам: "Ами нали трабва да ме хареса детето като ме види." А тя вика: "Правилно." Grinning
Имам много хубави спомени от трансфера си на този ден през 2017-та. Някак си мислех, че не може да е неуспешен като се е паднал на рождения ми ден. И много мило ми стана, когато д-р Калчев, поемайки от ембриолога онова нещо, в което е ембриончето каза: "Хайде, отивай при мама, че тя днес има рожден ден." Heart Много ми се искаше трансферът да е успешен и аз да разказвам някой ден на детето си как Бог ми го е пратил на рождения ми ден. Но нищо, може би ще имам друга история за разказване някой ден. Blush
Golfinch, надявам се че си имала един страхотен и зареждащ рожден ден. Пожеланието е по подразбиране - пухкаво, ревящо и с пълни памперси. Grinning

# 58
Ех, че хубаво, Боби! Понякога съдбата си играе с нас.. Но вярвам, че твоите снежинки те чакат с нетърпение. Хайде, прибирай си ги вече! Hug

# 59
  • София
Здравейте!
Аз направих една стимулация с два замразени трансфера в клиниката. Все още не съм виждала в живота си нито бледи втори чертички, нито резултат различен от 0 на кръвен. След последния отрицателен през октомври миналата година не съм вече в клиниката, но защото "познавам" повечето от вас и вашите думи са ми помагали много в тежки моменти, а също знам, че стиснатите палци са искрени, пак ще разчитам на вас - на 17-ти ми е тестът след зет на петдневно. Не знам дали ще правя обикновен тест преди кръвния, сигурно няма да се сдържа, кръвният ми е назначен на 10ти ден след трансфера.

Боби, честито с малко закъснение! Нека мечтите ти се сбъднат! 💕

Успех на всички 🍀

Общи условия

Активация на акаунт