Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 723
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря за подкрепата момичета, но си е чиста 0...
Ще се ориентирам към Турция явно, че като гледам тук вече станах като цветарка да обикалям клиниките и нищо да не се случва.
Дано да не се разпадне групичката и да черпим позитивна енергия. Безкрайно е ценна.

# 406
жълтурчо, кураж и успех Hug Heart

# 407
Въпреки че не планираме в момента бебе 2, останах с един горчив вкус в себе си. Защото знам какво е да избереш лекаря със сърцето си, да влизаш и излизаш спокойна и усмихната след преглед, дори и при неуспехи. Никой не ни е длъжен, но трябваше да спрат да записват часове за след септември месец за него и да оставят само оперативните такива. Някак си не помислиха за всички онези жени, за които само инвитрото е вариант. Аз съм лесна, защото докато планираме бебе 2 ще свикна с тази мисъл и ще обмисля къде да отида - не че имам особен избор де. Но за всички планирали в тази година опити е шоково. Иначе е ясно, че въпреки горчивината го обичам, защото ме направи майка и то доста лесно Heartpulse

Никога не съм харесвала доктор Македонова и даже не бих минала преглед при нея ...... просто не я харесвам, нищо конкретно

Както някой писа, понякога е добре човек да не получи това което иска Heart Decoration Пожелавам ви спокойствие и бързо да намерите своя лекар, съответно и успех .....

Идея къде можем да се пренесем за да не разводняваме темата на клиниката ?

# 408
Трябва да си направим една нова тема "Бивши Адел-ки". Grinning
Жълтурчо, съжалявам. Обаче смело напред. В Турция има доста успели. Пожелавам ти да станеш една от тях. Flowers Four Leaf Clover

# 409
За съжаление лично аз не виждам особени опции.
Скрит текст:
Ако не беше пандемията и финансите, може би щях да пробвам Турция.
Иначе тук единствено Надежда ми се вижда вариант и то само, ако психически си настроен да поемеш стреса от тяхната организация и начин на работа. И то бих го направила само за Стаменов. Но до него няма домогване.
Много хора харесват Станулов като лекар, но не ми допада къде работи, така че и той не знам колко добра опция е в момента.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 15:37 от 💎Bling-a-ling💎

# 410
A имате ли мнения за Ин витро клиника София в Студентски?

# 411
но трябваше да спрат да записват часове за след септември месец за него и да оставят само оперативните такива.
Трябваше да излязат със съобщение поне 5-6 месеца предварително. Да кажат, планираме да не работи инвитро и тн. За да може всеки да има време първо да реагира, и второ да направи съзнателен избор. В крайна сметка това не е бързооборотна стока, от която за 1 седмица да си довършиш работата и да започнеш новото начинание.

# 412
Аз също съм фен на Станулов, но не ме кефи къде работи. Не пречи обаче да се даде шанс... Подочух, че един лекар от Щерев ще ходи в Адела.

# 413
За съжаление лично аз не виждам особени опции.
Скрит текст:
Ако се борех за първо на живот и смърт, ако не се бяхме разорили финансово и не беше най-вече пандемията, може би щях да пробвам Турция.
Иначе тук единствено Надежда ми се вижда вариант и то само, ако психически си настроен да поемеш стреса от тяхната организация и начин на работа. И то бих го направила само за Стаменов. Но до него няма домогване.
Много хора харесват Станулов като лекар, но не ми допада къде работи, така че и той не знам колко добра опция е в момента.

А при Стефанов ходила ли си ? Не помня ако сме го коментирали в началото Rolling Eyes  Аз имам няколко познати с много добри отзиви и деца, като едната е намален резерв. Сега правят бебе номер 2 при него. Аз бих го пробвала, но не ми е никак удобен за пътуване

# 414
Ами Стефанов не ме кефи, че ми е колкото да отида до Сф. Освен това знам, че има страшно много пациенти и чух, че отново са спряли работа до края на годината заради пандемията. По време  на ИП също не работеха. Така че отпада тотално. Иначе и аз чувах хубави отзиви в начало. Обаче и той се разработи много във времето и май пациентите дойдоха в повече.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 15:38 от 💎Bling-a-ling💎

# 415
Аз имам позната, която с години беше пациентка на Стефанов и нищо. Отиде на шега в Тутракан и дори вече примирена за донорска я. Той й казал дай да пробваме 1 път с хапчета и сега гушка момиченце. Но то от всеки има доволни и недоволни.
Много сложна задача е да се намери нов доктор в момента. Надежда имаха инициатива за безплатни прегледи през декември /аз така се вредих при Стаменов декември 2018/. Лошото е, че вероятно всичко е запълнено. Ако някой прецени може да пита Майки за донорството. Аз съм доволна като цяло. Общо взето там е пълна противоположност на Адела. Колкото в Адела стоях на едно място, нищо не променяхме, само ме канселераше док... толкова в Надежда до момента съм изпробвала 100 различни неща. Някои от тях добри, други не. И това си има своите недостатъци, но и предимства. Поне ще знам, че съм пробвала всичко, а не съм отлагала месец след месец защото ЛХ ми е 18. А цените ще ви се видят смешни направо в сравнение с Адела. С организацията се свиква. И напук на мненията, за мен са добре организирани. Нямам фал до момента с нищо, което зависи от организацията. Е, не се усеща уюта на това всяка акушерка да те знае по име, но и с това се свиква. Последния път Сузи беше с д-р Стаменов на прегледа ми. Видяхме се веднъж и в манипулационната. Познахме се въпреки маските, че даже и името ми помнеше. Grinning

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 10:31 от *Bobby*

# 416
Жълтурчо, палци днес и дано имаш изненада напук на пикливия Flowers Four Leaf Clover
изгубен, как си ти? Наближава ли специалния ден:sunglasses:
Благодаря, добре съм. Вече на края. Остава един месец. На 6.11 влизам в деветия месец и чакаме Wink

# 417
Изгубен, стискаме ти палци силно! И моят син е ноемврийче, та ако се случи да родиш тогава, да знаеш, че само хубави хора се пръкват.

Момичета, някоя от вас говори ли днес с някоя от акушерките, някаква различна информация получихте ли? Аз реших да не им звъня. Представям си какво им е, и без това са претоварени. Просто в понеделник отивам и действам с ясното съзнание, че съм "започната". Просто ако нещо повече разберете, ще се радвам да споделите.

# 418
Доктора днес си беше там и правят процедури. Според мен няма да те върне, а и ти най-малкото имаш час😉

# 419
Изгубен, то не останало Sunglasses Прекрасна и безпроблемна първа среща с бебока желая Heart
Моника, отивай в понеделник и си действай.

Общи условия

Активация на акаунт