Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 707
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
lokofenka, ако решиш да продължаваш при него ще ги обсъдите тези неща чрез акушерките. След като малко се успокоят нещата, може да опиташ все пак да се чуеш с  тях и да питаш за изследвания. Защото в момента е лудница и трудно ще ти обърнат внимание.
Но всички нови пациенти, такива, които само са имали първична консултация и преглед при него, вече ще го търсят при Сигридов. Предполагам ще има промяна в ценовата политика. Още всичко е ново и не до там добре планирано. Ще мине време докато изгладят нещата.

# 466
  • Sofia
Защото аз лично не се водя в процедура. Все още сме в прозореца за подготовка с витамини и изчакване на естественото чудо след спонтанния аборт юни...Така че, аз спадам в графата незапочнати и за на никъде. Но не мога и да разбера какви ги мислят, а май и те не са наясно и на час по лъжичка сервират промени.

И аз съм в същото положение. Не съм ин витро, все още търсим причината за незабременяването след аборта.
Назначи ми изследвания и сега не знам къде да го търся за коментар.
Ще продължава ли да преглежда в Адела тези, които не са ин витро или прегледите и консултациите ги мести изцяло в новата клиника...Thinking

# 467
Brin de muguet, консултации в МЦ Сигридов. Запазваш си час там и обсъждате как ще продължавате.

# 468
  • гр. София
ако някой се интересува...

https://www.facebook.com/kenguru.bg/videos/1649366171901183

# 469
petufin, нищо лично. Но мисля, че достатъчно внимание му се обърна и по-добре да не спамим темата с него...

# 470
  • гр. София
Блинг, просто исках да съм полезна, извинявам се Heartbeat

# 471
petufin, не искам да те засягам. Знам, че го направи с добри намерения Heart
Скрит текст:
Просто вече ми е до гуша... от обяснения и от всичко. И накрая и за негова облага. Всички негови почитатели могат да си го следят в неговата тема, в неговата група, в неговата клиника...

# 472
Аз вече не знам какво да чувствам, толкова стресиращо ин витро няма просто. Вчера бях на преглед за започване на същинската стимулация по дълъг протокол. Док влезе, изобщо не ме и поздрави, погледна с ехографа, нито каза антрални фоликули нито нищо, седна си на бюрото и заби нос в телефона. Питам как са нещата, продължаваме ли? Цвети ми отговаря! Излизам от стаята обръщам се да кажа чао, никакъв отговор! Супер тъпо се почувствах и дори не можах да се зарадвам, че всичко е наред. Сега гледам в новата клиника е от 9ти, ама аз на 9ти съм на преглед и на 11ти уж ме е планувал за пункция. Не знам вече какво да очаквам. Разбирам, че сигурно му е напрегнато ама нали и ние уж сега трябва да сме спокойни?! Някой ако ми каже как да стане...
Еми ти си направи извод що за човек, лекар няма даже и да поздрави! Да не говорим за друго! Жалко, че някой хора с име привличат пациенти и аз бях сред тях. Благодарна съм му, че стана така. От пусто, че се бях вредила при "най-добрия" търпях и преглъщах неглижиране, претупване и елементарна липса на човешко отношение, да не говорим за изискващото се от лекар към пациент. Е.. благодаря му, че се махна и това ме накара да потърся друг специалист. Момичета, вчера бях на преглед и консултация при страхотен доктор, която продължи час и половина! Час и половина не спря този човек да обсъжда нашият случай, да изпише лист и половина необходими изследвания. За първи път усетих, че някой се интересува наистина от успеха ни. За първи път попаднах на лекар, който ми каза "докато не намерим причината няма смисъл да повтаряме това, което е правено до тук, защото ни обрича на сигурен неуспех". Толкова съм обнадеждена и пожелавам на всяка една от вас да срещне своя лекар. Съжалявам мило момиче, че великия доктор те е накарал да се чувстваш така. Съжалявам, защото аз се чувствах стотици пъти по същият начин... Като единствената ми вина беше, че повярвах на едно име.
Бихте ли споделили на кой доктор сте се спрели?

# 473
Умишлено не написах име и клиника, защото съм далеч от мисълта да рекламирам. Все пак това е темата на Аделла клиник и в нея не е редно да посочвам имена и други клиники. Отговорила съм на всеки, който ме е попитал, но това че за мен е ок един лекар не означава че е така за всички. Аз бях върла привърженичка на Аделла и това е първият репродуктивен специалист, който посещавам извън клиниката. Съжалявам, че не го направих по -рано и че им се доверих сляпо за всичките ми опити до момента. За доверието си получих само горчивина и неадекватно отношение. Винаги съм се питала защо така се отнасят с пациентите си, като в основата си (колкото и да не ми се иска да го кажа) това е бизнес, че кой гони умишлено хората-клиентите си, които им дават пари??! В Аделла има сериозни проблеми и се съмнявам да успеят да се поправят. Жалко.

# 474
Silvenceto1, няма защо да се чувстваш неудобно от това да го напишеш или да чакаш вътрешно някакво "разрешение". В крайна сметка темата си е нашето място - на нас хората, а не пациентите. Всяко действие си има противодействие на този свят....
Успех, където и да го потърсиш!

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 07:28 от 💎Bling-a-ling💎

# 475
Момичета, да попитам ако имате идея в Адела прави ли се ИКСИ + ИМСИ? И има ли възможност за прилагане на метода МАКС? За тези неща нещо нищо не намирам в сайта...
Благодаря предварително!

# 476
Момичета, да попитам ако имате идея в Адела прави ли се ИКСИ + ИМСИ? И има ли възможност за прилагане на метода МАКС? За тези неща нещо нищо не намирам в сайта...
Благодаря предварително!
Има МАКС за 250лв, за ИМСИ не мога да кажа със сигурност, но мисля, че няма.
Информацията ми е от миналото лято.

# 477
Здравейте момичета,

Много рядко следя темата - ФБ ме информира - и мен ме развълнува новината за д-р Калчев! Радвам се, че е избрал своята посока! Heart Дори от страни това натоварване изглеждаше направо нечовешко. Зная, че операциите са му на сърце и истински интересни.
Той ще продължи да е с всички нас и ще ни дава шанс като хирург и емоционална подкрепа за сдобиване с рожба. Защото това е целта на всяка една от нас.
Вярвам му за пътя който е избрал! Надявам се скоро пак да видя неговата усмивка.
На всички в процедура стискам палци, вярвам че док ще довърши нещата. Heart

# 478
  • What are you laughing at?
Здравейте момичета, в петък имам записан час, за стартиране на стимулация при др. Македонова, до колкото разбирам тя отсъства тази седмица и  др.Калчев поема всички пациенти. Може ли да се обсъдят определени препарати за стимулиране с доктора, и как горе долу протича в Адела стимулацията и пункцията, на кои дни те викат за преглед и хормони? Ще съм много благодарна, ако някой се отзове с информация. Успех на всички! Heart

# 479
Принципно да, но предвид, че тя ще ти я води може би няма да коментира вида на стимулацията преди да се консултира с нея. Иначе за прегледи и тн е много индивидуално. Акушерките могат да ти дадат повече информация горе долу как се случват нещата. Но конкретни дни трудно. От ден за ден ще става всичко.

Общи условия

Активация на акаунт