Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 703
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • What are you laughing at?
Благодаря bling. Flowers Hibiscus

# 481
kalestia, може да се прави ИКСИ с МАКС. ИМСИ мисля че не правят. Ние и двата пъти правихме МАКС при доктора, но съветват едновременно с това да се прави и калциев йонофор на яйцеклетките.

# 482
Anguished
kalestia, може да се прави ИКСИ с МАКС. ИМСИ мисля че не правят. Ние и двата пъти правихме МАКС при доктора, но съветват едновременно с това да се прави и калциев йонофор на яйцеклетките.

Аз съм правила ИКСИ с МАКС (2019г), но не са ми казвали нищо за калциев йонофор. За първи път чувам
Simple Smile

# 483
Може и да е нещо ново. Нямам идея. Ние сме с мъжки фактор и като обсъждахме какво да правим казаха че е добре да побутнем и Я за всеки случай. Питах имат ли някакви други неща които да добавим, но док си държеше на тези двете като най-подходящи.

# 484
И ние сме с мъжки фактор, но явно доктора ни го е спестил Simple Smile

# 485
Това с калциевия йонофор мисля го има съвсем от скоро. Поне преди няколко месеца започна да се коментира. На мен също не са ми го предлагали. Не знам точно в какви случаи го правят и дали има значение точното качество на яйцеклетките, както и броя им.

# 486
Аз съм с поликистоза, много изкарани яйцеклетки и приложиха калциев йонофор за подобряване на качеството. При мен нямаше никакъв резултат.

# 487
  • София
Минавам да кажа, че фъстъчето има туптящо сърчице. Продължавам да се надявам всичко да е наред и занапред! ❤

# 488
Честито Соренда! Хайде лека и до край! Flowers Four Leaf Clover

# 489
Браво, Сорендичка! Наминавай така с хубави новини, че имаме нужда в тази минорна обстановка..

# 490
Правят ИМСИ, едното ни ембрионче беше така преди няколко месеца,по спомен май месец. И честито сърчице, нека да са повече в тези мътни времена! ❤️

# 491
Страхотна новина. Хайде все такива хубави новини в следващите 8-9 месеца. Heart

# 492
Правят ИМСИ, едното ни ембрионче беше така преди няколко месеца,по спомен май месец. И честито сърчице, нека да са повече в тези мътни времена! ❤️
.       

Спомняте ли си каква цена платихте за ИМСИ? Simple Smile

# 493
По памет нямаше разлика с ИКСИ.

# 494
По памет нямаше разлика с ИКСИ.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт