Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 682
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Едва ли е от лекарствата освен, ако трансферът е свеж, но като цяло тригерът се изчиства бързо. Имало е кратка имплантация. Няма да те лъжа, шансът е нищожен. Но преди време са имали случаи с много ниски стойности и затова настояват за втори и дори трети тест. Така че все пак има някакъв шанс за чудо Flowers Four Leaf Clover
Беше замразен трансфер. По принцип след колко време може да се прави втори опит?

# 586
Ralicheto, на първия преглед с док му казах за тромбофилията и че трябва да съм на терапия и той каза че ще се разберем като стигнем до трансфер.
Като се готвихме за трансфер говорих с Мира да обсъдят и ми се обадиха да ми кажат терапията. После дори ми следи и кръвни показатели между прегледите.

# 587
Ralicheto, настоявай да ти погледне излседванията и да ти върнат коментар. Тези неща се обсъждат с него. Като цяло се дърпа за терапия директно след трансфер, но всеки случай е индивидуален. Аз смених сто подхода с всичките ми трансфери и включително на последния до финала се обяснявахме н какво терапия да съм.
Roxy, един месец ще почиваш най-вероятно поне. Трябва да говориш в за твоя конкретен случай. Зависи дали си била и на стимулиран или ЕЦ.

# 588
Ralicheto, и аз бях с тромбофилии. Док се съобрази с терапията ми от Русев, но без аспирина. В моя случай си бих Фраксипарин до теста и след това цяла бременност.
Със сигурност е хубаво да го обсъдите, така че настоявай.

# 589
Blink, бях на ЕЦ. Стимулираха ме с клостил , извадиха 2 яйцеклетки, имахме 2 перфектни ембриона и защо не се случва.... 😔

# 590
Благодаря ви! Върнах се и настоях Мира да се консултира с него. Тя му изпрати иследванията и отговора е: аспирин протект до теста, ако е положителен фраксипарин. Така поне ми е по-спокойно, че е видяно и обсъдено.

# 591
Roxxy, няма как да знаем защо. Ембрионите само на външен вид са хубави, а това е много относително. А тридневните пък съвсем не се знае какъв потенциал имат. Пак е похвално, че си реагирала на клостил.  Аз и на това не мога да разчитам. А още по-важно е, че сте извадили нещо и най-вече сте направили ембриони. Така че не унивай. Малцина успяват от първи и втори опит. При теб за съжаление и възрастта вече е фактор. Просто стискаш здраво зъби и с много упорство напред.

# 592
Здравейте
Правили ли сте sdi в адела, 140 ли е цената, с предварително записан час ли е и дали може ден събота?

# 593
Здравейте
Правили ли сте sdi в адела, 140 ли е цената, с предварително записан час ли е и дали може ден събота?

Цената май беше толкова, задължително е предварително записан час и не може в събота, само в работни дни, но почват от 8 ч.

# 594
А за колко време излиза резултата?

# 595
Мисля, че за 2 дни беше.

# 596
Момичета, има ли някоя, която да е правила физиотерапия за подобряване кръвоснабдяването на матката? Ако да, какви са ви впечатленията и имаше ли подобрение при вас?

# 597
  • What are you laughing at?
Здравейте момичета, днес мина и моята пункция, 8 извадени яйцеклетки, 5 от тях  зрели, 1 ще чакаме да узрее. Стискайте палци за утре, да са се оплодили повечко Hug Изписани са ми сутрин и вечер  естрофем и кринон вагинално, но забравих да попитам в деня на трансфера, трябва ли да ги слагам сутрешните дози?Heart

# 598
  • София
Здравейте момичета, днес мина и моята пункция, 8 извадени яйцеклетки, 5 от тях  зрели, 1 ще чакаме да узрее. Стискайте палци за утре, да са се оплодили повечко Hug Изписани са ми сутрин и вечер  естрофем и кринон вагинално, но забравих да попитам в деня на трансфера, трябва ли да ги слагам сутрешните дози?Heart
Стискаме палци! Не ти ли дадоха указания за след пункция? В деня на трансфера не слагаш нищо вагинално. След като се прибереш чак.
На мен днес ми беше трансфера. 1 перфектен ембрион и 2 с малко фрагментации - 3 дневни. Беше супер вълнуващо. Сега чакаме и се молим за щастлив край на тази сага.

# 599
  • What are you laughing at?
mi.mi супер, стискам силно палци да се захванат толкова, колкото искаш Hug

P.S.
Дадоха ми инструкции, божее сега като прочетох по-внимателно, си пише нищо вагинално, да. Благодаря Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 20:21 от arji

Общи условия

Активация на акаунт