Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 676
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Roxxy, позволявам си да "защитавам" Мира понеже я познавам от много години. Знам какво е правила за мен и за всички останалите пациенти, които лично или косвено познавам. Нашето положение в момента като пациенти е най-зле, но и нейното също не е много добро в момента. И трябва да жонглира. По-добрият вариант е да не прилага натиск върху твоето решение дали ще останеш в клиниката. Просто в момента при отсъствието на д-р Македонова съвсмем няма как да ти каже нещо конкретно. Предполагам дори нямат възможност да записват часове за нея. По-лошият вариант щеше да е подмолно да се опитва да те задържи като пациент. Единственото, което мога да те посъветвам е все пак да запишеш час с д-р Македонова. Да поговориш с нея, да обсъдите твоя случай, за да може да почувстваш на къде и как да продължиш. Все пак нищо не губиш от една среща.

# 616
Е, не е толкова критична ситуацията. Има лекар сутрин за процедурите, има поне 3 акушерки, още две се чакат скоро, Македонова отсъства временно, на всеки от нас може да се случи. Апокалипсис не е настал Simple Smile)))

# 617
Благодаря, Данита! Това исках да чуя. 🙂

# 618
Здравейте, знае ли се до кога ще отсъства Македонова?

# 619
За сега две седмици, но проверявайте. Може да има промяна.

# 620
За сега две седмици, но проверявайте. Може да има промяна.
Благодаря, от вчера звъня на регистратура, но не мога да се свържа.

# 621
Здравейте,
Каква билкова кръв препоръчва д-р Калчев и в какви количества, понеже не са ми описали.

# 622
Аз билкова кръв знам само една и описано на опаковката как се приема.

# 623
Би ли я споделила, в интернет излизат различни.

Аз билкова кръв знам само една и описано на опаковката как се приема.

# 624
Първият резултат в Гугъл. На Флорадикс.

# 625
Здравейте,
На някой от вас д-р Калчев да е назначавал физиотерапия за жените заради лош кръвоток към матката и иглотерапия за мъжете?
Моля за информация, мнения, впечатления?

# 626
Здравейте,
На някой от вас д-р Калчев да е назначавал физиотерапия за жените заради лош кръвоток към матката и иглотерапия за мъжете?
Моля за информация, мнения, впечатления?
на мен ми назначи за подобряване кръвотока към матката, днес бях за първоначална консултация в Салус и от утре започвам терапията. На мен ми препоръчаха курс от 15 процедури, последователно правят се всеки ден. Все още нямам мнение за ефекта. Аз имам вече три миседа, като последният беше дори след хистероскопия при д-р Калчев, на терапия за тромбофилия и все пак на бебето му спря сърцето в края на 13 гс. Вече съм готова на всичко, само и само да успея да износя и родя здраво бебенце

# 627
Здравейте,10ден на един тридневен чгх3.87този опит да го отписвам ли ?

# 628
Надеждата е много малка. Но не го отписвай. Повтори пак. Успех!

# 629
  • София
Здравейте, опитвам се да се информирам и да не пиша излишни мнения, но знаете ли дали хистероскопиите, които прави Др. Калчев, са спрени в момента? Чудя се дали има смисъл да си запиша час при него, при положение, че спомена, че има съмнение за срастване и това да пречи на естественото забременяване. Някак да стоя без да правя нещо много ме изнервя....

Общи условия

Активация на акаунт