Странна ситуация с приятел

• 10 127
  • 240
  •   1
Отговори
# 105
Тиймбилдинга е организиран преди 3 месеца, не съм очаквала, че ще прояви ревност от мен, за това и съм с нея в една стая, понеже малко или много я познавам, докато с другите, които ще присъстват нямам никаква приказка. Какви шамари търся, какво чудо?

# 106
Ако ще и преди една година да е организиран, в момента имаш ситуация и да се навреш с нея в една стая може да говори за две неща - или умишлено искаш да я дразниш, или нямаш ттезва преценка върху ситуацията. Което и от двете да е, не говори добре за теб. Ти си на ръководна позиция и това предполага взимане на адекватни решения, а не виждам такова в случая. За каква обща приказка с другите говориш не знам. И може ли да си шеф на н на брой хора и толкова с нито един друг да не м8жеш да размениш две думи? Въпросът ми е риторичен.

# 107
Защо не си смениш стаята, в която ще спиш? Друга колежка да спи в една стая с нея.

# 108
Смятай пък като се смени, какви клюки може да тръгнат.

# 109
Моля, драснете някой ред, когато започне епизода с тиймбилдинга и общата стая. До тогава ще пропусна, но бих могла да позяпам този.

# 110
Е, да. Дебеланката ще плюе шефката си пред други хора.
Е, какво да се прави. Авторката ще търпи, като обича сеира за чужда сметка. Иначе вероятен бой и големи скандали в стаята за нея.

# 111
Когато трябва да делиш една стая с друг човек, при това почти непознат, мисля, че всеки би избрал някой, който малко или много познава. Няма как да не присъствам именно, защото съм ръководен кадър, в момента съм в доста неизгодна позиция нито така, нито иначе. Ако тръгна да сменям стаи пак приказки, много, много кофти. Жената е в болничен не съм разговаряла с нея, има вероятност тя да не дойде, макар че ме съмнява да го остави сам да дойде. Днес говорих с него съвсем сериозно му обясних да разговаря с нея, че така няма как да се продължи и, ако той си я търпи, аз изобщо няма да го правя.

# 112
  • Пловдив
А защо не са двамата в една стая.
Тия пък тиймбилдинги по начало са такава простотия...

# 113
  • София
Тиймбилдинга е организиран преди 3 месеца, не съм очаквала, че ще прояви ревност от мен, за това и съм с нея в една стая, понеже малко или много я познавам, докато с другите, които ще присъстват нямам никаква приказка. Какви шамари търся, какво чудо?
Обстоятелствата са променени и ако оставиш нещата със стаята така, както си ги наредила преди 3 месеца, значи просто си търсиш сеир.
Или умишлено създаваш терариум, че да си отсъскате на воля.

Като си парче шефче, правиш разместване, дори с цената на наемането на друга стая, която да платиш от джоба си.

# 114
Как пък чак днес излезе информацията за тийм билдинга. Баси сериала Grinning Сега трябва да чакаме утре и други ден за развръзката, тцтцтц

# 115
Как пък чак днес излезе информацията за тийм билдинга. Баси сериала Grinning Сега трябва да чакаме утре и други ден за развръзката, тцтцтц

Взе си бележка автора, че няма достатъчно пикантерии и реши да добави и това. Laughing

# 116
Не мисля, че тиймбилдинга е съществена част от цялата история, а не са двамата в една стая, защото са разделени по равно мъже и жени, това значи, че аз трябва да съм в една стая с някой мъж. А и колко пъти да кажа, че директно с мен не се конфронтира, а с него. На него пили на главата глупости, не на моята. Всички само сеир ви е в устата, на мен нито ми е забавно, нито ми е до сеири.

# 117
  • София
Авторката не е нов съфорумник, писала е доста тук, та не вярвам да си измисля историята.
Просто е неопитна и млада, и затова се е впечатлила на изпълненията на лелята.
И не я е поставила на мястото й.

ПП.Авторката, това че лелята те блокира отвсякъде и че връхлита в стаята ти, за да ти изкрещи, че  младежът вече е свободен, като мило гукане ли го приемаш?
Или като пилене на глупости на неговата глава?

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 11:03 от absurT

# 118
Като гледам предишни постове и темите, в които са - изобщо не се изненадвам за сериала. Laughing
Иначе щом ви е воля - участвайте. Може пък някой от вас, по-външните, да даде наистина интересна идея за развитие, че малко още в началото тук се зацикли. Неинтересна сюжетна линия, прекалена полярност на героите - повърхностен персонаж, с оценъчна роля на автора, което не оставя за зрителя собствен полет на въображението.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 11:06 от Judy

# 119
Мхм, жалко само че не си платих билет за този филм, то си е направо турски сериал, и там коментирам, гледам, че ви е интересно какво съм коментирала. Ама турските сериали пасти да ядат пред филмите в главата на тази госпожа.

Общи условия

Активация на акаунт