Странна ситуация с приятел

• 10 120
  • 240
  •   1
Отговори
# 150
Хм, доста полезна тема ще излезе, благодаря за всички мнения. Разбрах, че щом някой се обвърже вече това означава край и трябва да му слагам дебелия хикс. А той как трябва да се счита като слуша моите драми? Взаимно се изслушваХме. Разбира се, че имам приятелки жени, излизам с тях, имам с какво да си запълвам свободното време. Ама пък за зла участ, най-най- добрият ми приятел, който знае всичко за мен, както и аз за него пак е мъж. Но пък обвърже ли се ще знам и на него да сложа чертата.
Учим се хората с годините и грешките, и аз научих втори път да не взимам близки на работа, че не се знае какъв заек ще изскочи. Поне реших и проблема с тиймбилдинга, тя ще е с него и един мъж в една стая, аз оставам сама. Simple Smile

# 151
Дано децата ви после пак растат заедно и са приятели след семинара /пардон, билдинга/, да се уважават и да си помагат! Revolving Hearts

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 14:13 от Judy

# 152
Хм, героинята не беше ли взела болничен в деня след бирата?

# 153
Така и аз самата не знам как попаднах в тази ситуация, но ще дам малко информация и за преди, че да се изясни малко картината. С този мой приятел сме бивши колеги, преди 2 години работихме заедно и покрай работата се сприятелихме и след като напуснах си запазихме много добри отношения. Та той си има приятелка от година и половина някъде. Той е на 27 години, тя на 46 г. Това са подробности, но реално с него сме приятели много преди тази госпожа да се появи на хоризонта.
Към настоящия момент, покрай Ковид ги съкратиха и ги взех при мен на работа, та в момента ми се водят подчинени. Излизали сме тримата и мислех, че е разбрала, че ние сме си просто приятели. Та онзи ден тя не дойде на работа понеже синът и настинал. След работа с момчето излезнахме да пием по 1 бира като и се обадихме да дойде и тя. И се започна нещо, което дори не мога да си обясня. Блокира мен, блокира него, направи се от обвързана на необвързана във Фейсбук, някакви такива хлапашки неща. Аз се прибрах, но явно приятеля продължил да пие, на другия ден отивам на работа той дойде до офиса да ме пита нещо свързано с работата и тази влезна и почна да вика аз го зарязах, той е свободен вече, снощи се прибрал в 2 часа пиян, хвърлил си чорапите и легнал и някакви такива абсурдни неща. Въпросът ми е как да процедирам, не искам да си губя приятелството с него, но му казах категорично, че с въпросната дама не желая да имам никаква допирна точка. Все бях виждала ревност, ама това вече изби всичката риба. На мое място как бихте постъпили?
Не, от същия ден я няма.

# 154
Хм, героинята не беше ли взела болничен в деня след бирата?

Не, било е през лятната ваканция на 16-годишното сополиво хлапе, за да му помогне да влезе в ЗУУМ-а и да изкара урока си по рисуване по вечеря.
И понеже иде реч за доста стара и немощна жена, сигурно това, 16-годишното, е осиновеното й внуче от третия мъж на втората й дъщеря.

Ох, най-после влязох в сериала!

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 14:14 от Judy

# 155
Е, нали двойки бяха стаите?

# 156
Да, двойки са, да се оправят, както могат. Само не знам дали ще е една спалня или две двойни легла.

# 157
Двойно легло какво е? Не е ли спалня?

# 158
А, извинете.
Вижте, за авторката не знам, но да защитавате неадекватното поведение на една жена, запътила се към пенсия, с това, че авторката била комплексарка, не е точно файт файър уит файър Joy Лелята и без нашата авторка си бие на контейнер на отпадъци. Да им връчва и на двамата предизвестие. Да не стане утре шефовете на авторката да я предизвестят.

# 159
Моя грешка, две единични имах предвид.

# 160
  • Paris, France
Съжалявам, но за мен темата е приключена и се отписвам.
Авторката видно не е с особено високо IQ, а и има афинитет към засмукване на вниманието. Честито на печелившите!

Не засмуква вниманието, а се чувства объркана и неловко. Явно няма опит с подобен вид чудовища.

Била съм като млада в подобни ситуации и зная колко е неприятно. Едната подозираща ме скандалджийка идваше да проверява дали съм си у дома и с кого съм когато мъжът и не се прибираше. Самата мисъл, че мъжът и живее с нея и я бара без ръкавици ме докарваше до позиви за повръщане.

вермилион, спри да го мислиш! Подканвай всеки ден мъжа да си търсят с бабата нова работа, питай намерил ли е нещо по-платено, с по-добри перспективи за кариера! Ако те пита в прав текст гониш ли го, казваш, че не, а просто обясняваш опциите и си загрижена за него. Ако чудовището тръгне да ти обяснява отношенията им и казваш, че не сте близки, намираш обсъждането на личния и живот за невъзпитано. Още като я видиш да идва към тебе почваш да се прозяваш, да си оглеждаш и чоплиш ноктите, да гледаш в земята. Като те пита нещо молиш да повтори, а докато ти го повтаря се прозяваш и като свърши молиш да ти го повтори пак, че не си разбрала 🤩🥳. И пак, и пак. Можеш да повтаряш, че не разбираш за какво или за кого ти говори.

Като почне да се оплаква, че е дебела и казваш да не яде, че без това е криза. Ако почне да се обяснява, че я боли корем, има запек, главобол като не яде и казваш, че е от възрастта. Ако ти даде примери с други жени на нейна възраст, които не са дебели - Е, те едва ли са родили три деца, ген.

Почваш да омаловажаваш всичко, което ти каже. Махаш с ръка, усмихваш се ехидно, гледаш тавана, цъкаш на телефона и така.

Утре отиваш усмихната, все едно никога нищо не е станало и си свиркаш.

Разбрах, че щом някой се обвърже вече това означава край и трябва да му слагам дебелия хикс. А той как трябва да се счита като слуша моите драми? Взаимно се изслушваХме.

Понякога, ако не сложиш дебелия Х, получаваш един дебел отзад. Та, Х-ът е за предпочитане, защото може да е временен. Като се разделят, ако сте в сходни житейски ситуации, може да почнете да се виждате пак. On ne vit pas  sans se  dire Adieu- не живеем без да си казваме сбогом пееше Мирей Матию. Порастнала си и расте 🤩, а бабата старее 🥳😎💐

# 161
А, извинете.
Вижте, за авторката не знам, но да защитавате неадекватното поведение на една жена, запътила се към пенсия, с това, че авторката била комплексарка, не е точно файт файър уит файър Joy Лелята и без нашата авторка си бие на контейнер на отпадъци. Да им връчва и на двамата предизвестие. Да не стане утре шефовете на авторката да я предизвестят.
И аз взех да си мисля, че онази жена ако продължи да се държи неадекватно, това ще навреди на служебното положение на авторката.
А за "бабата", да, запътила се е към пенсия, ама след 20 години само.

# 162
В интерес на истината наистина е баба, има внуци. Ама си им е баба на тях.
На служебното ми положение едва ли ще навреди, най-много наистина, ако има втори път да я уволня.

# 163
Ето, ето, познах! Ура! Наваксах вече! Hands Metal

# 164
Ето, ето, познах! Ура! Наваксах вече! Hands Metal
Laughing Satisfied Smile
Аз защо бях запомнила, че е на 42? На 46 ли е?
Не че на 46 е старица някаква де. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт