Любители на кучета - 109

• 26 113
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
  • тук-там
Случайна, ама важна Wink

# 451
Един пораснал Бейли от мен.

Не мога да повярвам, че другия месец ще стане на 1 година.
Пп:и ние се замисляме за кастрация, но може би ще е на пролет, живот и здраве

# 452
Много е хубав Heart

# 453
Честит да е Бейли! Да е много здрав и щурав 🤗

# 454
  • под тепетата
Честит да е и здрав, този сериозен млад господин! Аз , таковата, реших, че след 11 часов работен ден ми се играе.
Скрит текст:
Тъкмо ви зададох дрес код за празника Smile

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 21:00 от bilqna_69

# 455
Не не, момичета, другият месец е рожденник. Писах, че е пораснал, просто защото не съм го фотографирала скоро и ми изглежда,, пораснал мъж,,.
Времето си лети..

# 456
Нищо де, другия месец пак ше му честитим 😁

# 457
Хах, Биляна, усмихна ме. Другият месец ще се водим по този дрес код Stuck Out Tongue Winking Eye

# 458
  • на морето
Здравейте и от нас с Чарли на почти 8 месеца. Цяло лято си оставаше сам вкъщи през деня без големи драми. Сега от един месец съм в болнични и по цял ден съм с него. Наложи ли ми се да изляза за малко, то става ад- лаене, виене в несвяст. След още един месец, когато се връщам на работа не ми се мисли...

# 459
  • под тепетата
Здравейте dodi и Чарли! Личи си, че е хитра муцунка по погледа Wink Мисля, че в началото на темата имаше пост как се приучва куче да стои тихо само вкъщи. Най- общо казано - излизате , оставяте играчка, започвате с 5 минути като постепенно увеличавате времето. Някои оставят включено радио/ тв, но не при всички действа.

# 460
  • Бургас
Roo Roo, може ли да ти станем кучета двете с Елза? Умирам за тези зелени поляни...

# 461
# 462
# 463
  • под тепетата
Озьо така реагира и на звука на месинджъра. Мята се върху дядо му и не мога да взема думата Imp

# 464
  • о`майна лунна нощ е
Швепса е същият. Почна да говоря по телефона, идва бута ми ръката с лапа, лае, дивее, замеря ме с въжето си, за да му хо хвърлям .... Поне един път наистина имаше полза от тази суматоха, защото бях на терасата да простирам и не чувах телефона, но той почна да вие и лае, та усетих, че ме търсят.

Общи условия

Активация на акаунт