Любители на кучета - 109

• 26 121
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
  • София/Севлиево
И Рекс ги прави тея неща, скачайки върху краката ми,но днес ММ ми каза,че днес се е качил на една питбулка,с която си играят,а и двамата са уж малки по на 9 месеца(съответно и не кастрирани)...

# 436
бонибон, ще се оправи нослето, но ще трябва малко време. Кара, като малка, я захапа едно куче точно по носа.

Сега за спомен има само малко бяло петно козинка отгоре, където е влезнал един зъб.

# 437
  • тук-там
И Рекс ги прави тея неща, скачайки върху краката ми,но днес ММ ми каза,че днес се е качил на една питбулка,с която си играят,а и двамата са уж малки по на 9 месеца(съответно и не кастрирани)...
На 9 месеца според мен са тамън за тази работа Simple Smile

# 438
Писах, писах и изчезна всичко. Мързи ме сега пак, за това само едни бебешоци оставям:

# 439
  • София
Ох, лелееее, толкова са сладки и като си представя как миришат Heart Eyes
Обаче как ще ги задомявате просто не знам

# 440
  • Бургас
От много "боядисване" в разни локви и тинести канали, Елза май си навлече конюктивит. Едното око сълзи и има гной. Промих 2-3 пъти със сребърна вода (дето вика Хибискус - ползвам я както поп - светена:) Окото е леко зачервено, не го затваря, сутринта се чешеше в килима, вече не. Май преминава. Иска ми се да я изчакам още ден, преди да звъня на ветеринарите. Нещо друго мога ли да й капна?

# 441
  • о`майна лунна нощ е
Без преглед, недей. Око е, деликатна зона.

# 442
  • Пловдив
Tintina, бързо да се оправя боядишаната принцеса. Бактериите са гадно нещо, сребърната вода едва ли може да се справи с тръгнала инфекция. Трябва по-тежка артилерия.
Jujetka_, много е арт нослето.
Nelika, Хари ще я кастрирате ли? Бамбонка е тя.
bilqna_69, за малко да пропусна тази хубава снимка. Я какъв млад левент е бил Ози-ту. Sunglasses
Roo Roo, показвах я аз братовчедката на моите магарета (децата де). Веднага познават, че е дама - не може да се обърка тя с тази нейна нежна визия. Heart
Merryhristowa, в тъмното как се познавате с Тайрата? Как са бучките?

марулета, бързо оздравяване.

Шошото е пощръклял вече. Като не се разхожда ефективно има твърде много енергия. Леко ми се видя зачервена операцията. Не ми казаха да мажа с нищо, но и аз като Tintina мисля да го третирам със сребърната вода.

# 443
Много, много сладки бебешоци.

# 444
Ойй какви малки мишкиии 😍
Ако живеех в къща, щях да си направя мини зоопарк мамка му... (ще го направя на старини 😂)
Радвам се за Саско, че вече е добре, дай боже да има ефект и вече не го тресе така хормона😤
Бучката на Тайра вече е много по-малка, почти не се забелязва, явно наистина е от инжекциите, дано не и се налага повече да минава през такива курсове на лечение...А в тъмното, не се виждаме ХИЧ 😁
Тинтина явно това с окото е алергия към боята 😀 (шегувам се) Дано се оправи и Изито бързо.. ❤️
И всички останали с леки наранявания и болежки, скорошно оздравяване.. Ако имат и болни стопани също 🙄🤞

# 445
Tintina най-добре е докато стигнете до ветеринар да промиваш окото само с чиста преварена вода. Вивата имаше конюнктивит миналата година и това бешв първото - промивка с преварена вода и след това капки. Ако е същото няма са минете без капките.
Иланг ако не са првдписали нищо ветеринарите по-добре не мажи с нищо мястото. Зачервеното е от близане предполагам. Макс след обилното близане имаше назначени промивки и кучешки гентамицин. Ама ако е само леко запервено просто го пазете да не ближе още два-три дни.

# 446
  • тук-там
И аз влизам със съвет към Иланг с нищо да не може на своя глава. През нощта с яка и сте готови. Важно е да не се ближе.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 00:46 от mtz

# 447
От много "боядисване" в разни локви и тинести канали, Елза май си навлече конюктивит. Едното око сълзи и има гной. Промих 2-3 пъти със сребърна вода (дето вика Хибискус - ползвам я както поп - светена:) Окото е леко зачервено, не го затваря, сутринта се чешеше в килима, вече не. Май преминава. Иска ми се да я изчакам още ден, преди да звъня на ветеринарите. Нещо друго мога ли да й капна?

Кучешки конюктивит не съм лекувала още, но при децата се е случвало 2-3 пъти. Само със сребърна вода съм ги оправяла. Или редуване сребърна вода и запарка от лайка. Минава по-бавно, но без повторение, докато при доста деца, които ползваха антибиотични капки повтаряше след няколко дена.

Иланг, за сега няма да я кастрираме. Твърде ни е противоестествено. Ще видим как ще се развият нещата в бъдеще. Ако се наложи, ще отгледаме и ние една партида бебета. Някой ден. В далечно бъдеще.

Бебоците са уникално сладки! Дано успеете да им намерите добри домове, преди да ви изядат чорапите заедно с краката Wink

# 448
Когато Лори чуе да се отваря кутията за храна!

# 449
  • sf
Случайна среща

Общи условия

Активация на акаунт