Любители на кучета - 109

• 26 315
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
  • sf
Ако скоро не пуснат парното и на двамата ще ни трябват пуловерчета. 🤣

# 421
Родопчанче в Алпите.Поздрав от Лори

# 422
Поздрави от един черен спящ нос 😁

# 423
  • тук-там
Иланг, как е Шоши? Надявам се, че е с яка и го пазите от близане!
Замислих се като ви чета - как раличавате опит за доминация на едно куче над друго от опит за любов?

# 424
  • под тепетата
След като момата не е разгонена, няма ароматът, който провокира сексуално влечение. Катеренето върху друго куче в такъв случай го приемам за доминантност. Малките на 3-4-5 месеца също се пробват да се катерят, макар хал-хабер да си нямат още от сексуални мераци. Пробват да си намерят място в глутницата, но големите бързо им показват кой командва парада. Затова и катеренето по хорските крака на тази малка възраст е опит за доминиране , а не полов мерак. Мое мнение.

# 425
И аз съм съгласна с Биляна.
Чела съм, че също ако се опитват да "клецат" човек пак е проба за доминиране 😁 Виждала съм и женски да го правят, така че надали е от това, че ги тресе хормона хаха

# 426
  • Пловдив
Шошко е добре. Яде, тича, скача. Не разбира какво му каза лекарката. Опитва седа се ближе. Няма яка, следим го.

На гости сме у майка ми. За втори път маркира (изчишка се) у тях. Вкъщи не пикае от половин година. Защо прави така?
Когато Шошко успееше да се покатери върху някоя фльорца - малкият Шошко беше готов за бебеправене. Хич не ми изглеждаше като доминиране. Но и аз нищо не разбирам.

# 427
  • под тепетата
Пишка, защото е на ново място и бърза да се разпише да се знае, че  е негово!
Редактирам, защото попаднах ,разчиствайки апарата, на снимки от преди точно 2 години. Как лети времето Pensive

Честити да са всички Митковци и Митки!

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 07:23 от bilqna_69

# 428
  • тук-там
Ние Мокка от тичане и скачане не можахме да я опазим. Само от лизане. Беше трудно с наличието на Нъки. За маркирането нищо не знам. Тепърва ми предстои това с Нъкчо.

# 429
  • Бургас
Реших да сменя цвета в актуалния за сезона опушен лешник, но боята ми стигна само за половин глава.

# 430
  • под тепетата
Марш обратно да се довършиш ,Елза! Какви са тия недовършени разкрасителни процедури Satisfied

# 431
  • София
Буба от малка опитва единствено ММ да доминира, и то ръката му Grinning Обаче винаги като ме няма в стаята, защото кажа ли "Буба, какво правиш?!" и веднага спира Grinning Дебне да останат сами и му награбва ръката - дупето й е някъде към китката му, а главата вирната над лакътя. Отначало и ние бая се шашнахме (не беше кастрирана още), а на ММ му личеше как се чуди дали му е гадно или смешно; после прочетохме за доминацията и сега сме го обърнали на майтап и дебнене каква физиономия ще направи като я "спипам" Grinning  Е, и не се случва при всяко мое излизане от стаята, де.
Май се размина без повръщане доминаторката, вчера хапна Hills консерва за чувствителни стомаси и вечерта спря да се облизва. Имаме още една за днес, дано й се успокои коремчето и да не я водим по доктори пак.

bilqna, този сладък човек да не е именик днес? Жив и здрав, с добри другари да расте Simple Smile 
На всички други именици също честит празник, и ако има тук някоя съгражданка сливналийка - и на нея Simple Smile

# 432
Леле, колко много сте изписали! Почивните дни си зарязвам компютъра и в понеделник винаги чета и наваксвам много Simple Smile

Момичета - по колко пъти акат на ден малките ви кучовци? Моите са на на 4 и 8 месеца, но и двете все още ходят по 5 пъти на ден. До колко е зависимо от храната и от коя храна сте доволни в това отношение?

Хари е на 7.5 месеца и ака по 2-3 пъти на ден. Сутрин и вечер задължително, ако я извеждам аз на обяд го прави пак, ако е някой друг - не. Ама аз съм упорита и докато не свърши работа не я прибирам от тревата. Обмислям да ѝ спра обедната разходка, понеже я извеждам насила. Изобщо няма желание да излиза.

Иланг, радвам се че Саске вече е добре. За пишкането не мога да кажа защо го прави. Хари отдавна не пишка вътре, и където и да сме я водили на чужди места, никога не го е правила. Лятото все още ползваше пелената в къщи, но като бяхме на море в Гърция през юни (на почти 4 месеца), въпреки наличието на пелена, нито веднъж не я използва. Скимтеше си да я изведем на вън.

Ето я Хари-йогата:

# 433
Tintina,благодаря за поредните усмивки и настроение !Nelika,много е чаровна Хари!Честито днес на празнуващите имен ден.

# 434
Здравейте,любими!Честит имен ден на Митки и Митковци!Здраве,здраве и пак здраве!
    Надявам се всичко да е окей при Саске,другите болни да са на ред и само усмивчици да има тук!!!
  Нашата бандитка продължава да дивее,да не мирува вътре,качва се по главите ни,прави бегом клъгове на стаите,докато накой от собствениците й не се сети,че иска игра животинчето.Наложи се да вляза в ролята на мрънкаща тъща и да поставя ултиматум,че ако не играят и не разхождат кучето,няма да позволявам да го водят на нашия етаж и няма да се грижа за нея,когато ги няма.Аааааа маха!!!/Иначе много си я обичам,понеже съм болна,вчера цял ден лежим двете на дивана и се гушим/

Общи условия

Активация на акаунт