Любители на кучета - 109

• 26 329
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Благодаря сърдечно на всички за подкрепата! Heart Flowers Sunflower
Като се поусвести Шошо изяде половин консерва (400 гр), но доста хленчи, плака- явно го болеше. На разходката нито ака, нито чишка.
След това рева и мрънка още повече. Свалихме го отново, престраши се да чишка и свърши малка голяма работа. Очевидно беше още гладен (колко странно за него), пак яде и сега вече спи.
Саско още от сега се дърпа и подскача - как ще го опазя 7 дни не знам. Синът ми е дежурен на поста - да не се ближе. Утре ще го следим, но в понеделник съм на работа, детето на училище.

# 406
  • под тепетата
Той като е сам и няма дразнители, ще кротува. Браво на момчето! Днес сутринта пуснах клипа на внука. После ме кара още два пъти да му го пускам. Ако знаеш как си приличат! Не мога да го хвана за минута мирен да го снимам в Природонаучния музей днес. Викам му "Ти си бетер Шошко " Satisfied

# 407
Честит празник на всички кучаци, които празнуваха скоро Gift
Бързо оздравяване на Саске Hug
Онзи ден ходихме в гората и вечерта гледам, бонус кърлеж... Вадихме го уж, но остана малко, та се наложи да ходим до ветеринар да вадят остатъка ..Rolling Eyes

# 408
  • Bарна, морето, сините вълни
Много сладки наострени ушаци. Heart

Макс и Вивата са много мили дружки. Kissing Heart

# 409
  • sofia
Добрютро от глутницата!

# 410
  • София
Браво на Шошко-то!!! Геройски операцията издържал и послушно ял, ял, ял... Същински благороден принц!
На патерици малко, но и аз да пожелая на Кара щастливи игри и много наградки!

Ето нашата мумушка като съща Мона Лиза. Winter mode On Simple Smile

# 411
Поздрави от един селски хубавец.

# 412
Поздрави и от нашия олющен нос 🥰

П.п. подбутвам си въпроса: това носле ще се оправи ли или ще си остане петнисто? Мога ли да третирам с нещо?

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 14:27 от bonibon_

# 413
Ойй, че е сладъък Heart Eyes
На Иза носът й изсветля с годините.
Гледам някакви реклами в Инста за някакви мазила за нос и лапи, но не знам дали са подходящи за вашия случай.

# 414
  • sf
Поздрави от един студуващ косматко. Голям студ е у нас,  дано скоро пуснат парното.

# 415
  • София
bonibon, защо не се консултирате с вет? Такова нещо, ако е често срещано явление, би трябвало да им е познато и да те консултират дори по телефона. Поне мазило да препоръчат?

Нашата днес пак започна да се облизва и този път няма как да е зъбен камък. Сега се облизва сякаш й е раздразен стомаха и аха-аха ще повърне. Чакам я да изкара каквото й дразни и дано й мине. Тези дни и бая вълнения имаше, че тука се изсипаха сума майстори и техника да работят по двора... може пък от това да е. Уж я следихме и нищо нередно не е излапала, пък ще видим какво ще става до довечера и през нощта.

Похвалете някой здрав, че аман от неприятности и тревоги Simple Smile

# 416
  • под тепетата
Bonibon, да не е пипнал някаква гъбична инфекция от одраскването? Сребърна вода няма да навреди, но не отлагайте преглед.

# 417
Едва ли гъбичка. Просто потече кръв и хвана корички на момента. След това ги е обелил. Утре ще звънна на вет да поискам съвет.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 16:27 от bonibon_

# 418
  • Bарна, морето, сините вълни
Ох, Донси! Помислих, че си си взела и далматинче. Grinning Скролвам си аз надолу и гледам едни петна. Хехехе
Много хубаво се е увил Нейо, добре му е. Heart

# 419
  • под тепетата
А, едно пуловерче знаеш ли как ще му ходи на момчето! Smile

Общи условия

Активация на акаунт