Любители на кучета - 109

• 26 319
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Пътуването е много отегчително ...

Пълна скука, ви казвам!

Сиви, направо ти завидях за бебоците! Толкова са сладки и красиви! И Миси е голяма хубавица!

Духче, и аз вече нямам търпение да гледам снимки с малко бебе и кучето пазител!❤️

Нъки и Мокка са страхотни!

Мечката е много внушителна, а Луцифер ми прилича на 20 годишен младеж (още го тресат хормоните на пубертета, но започва да се осъзнава)!

Мама Мартина, снимай ги повече - страхотни са!

Швепса и Харли ми липсват! Защо не ги показвате?

# 541
  • Sofia
Днес съм с едно дете по малко Confused
ММ отиде на вилата и взе кучето да тича на свобода по двора,не че не се обади да ми каже "каква баня я чака довечера" 😁
Ама нещо ми липсва цял ден дзвера,няма кои да изгоня от дивана та да седна,като приспах детето и седнах да пия кафе,няма кои да ми легне в краката и да ми тупка с опашка...
Баткото, като ходи на училище и съм му свикнала на липсата цял ден,но на щерката и кучето-не 😁

# 542
  • о`майна лунна нощ е

Защо, защо ... Защото съм му залепила пощенка марка под опашката и сега пиша адреса на получателя. Тази седмица пак ни остави без хляб една вечер. Тук си е събрал бохчата с играчките и чака да го изпращам по живо по здраво

Джуджанка, страхотни са и двамата!

# 543
  • Sofia
Joy грижи се за вас,тои хляба не е много полезен Joy
Как да устоиш на този поглед Heart

Защо, защо ... Защото съм му залепила пощенка марка под опашката и сега пиша адреса на получателя. Тази седмица пак ни остави без хляб една вечер. Тук си е събрал бохчата с играчките и чака да го изпращам по живо по здраво

# 544
  • София

Хахахаха, не мога, този поглед..... На мен даже леко възмутен ми изглежда JoyJoyJoy
Туиг, стига си се заканвала, защото без него и един ден не можеш да изкараш! Дай му още един хляб за наказание и да си знае урока Stuck Out Tongue Winking Eye

# 545
Този сладък рошльо каква марка е?

# 546
  • под тепетата
Марка либоФ Satisfied
Туиг, офисът на Еконт до Агенцията по вписванията ми е на една крачка. Кога да го чакам - утре или вдругиден? Обещавам да му правя хляб, ако трябва и баклава !
Джуджанка, ако ме вземете другия път, гаранция че ще занимавам детето и кучето! По пътя за морето - 6 часа, тръгвам с една торба занимавки и игри за внука. Бонус- масаж, ресане на брада и вежди Wink
pisenxeto, обгазиха  ли ви  вече?

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 17:38 от bilqna_69

# 547
E честно ли е такива красиви снимки.Колкото и животинки да имам ,не устоявам на този рошав поглед.
Биляна,не съм усетила,тя спи завита под юргана с мм,главата е на възглавницата и като и стане топло,отвива муцуната и слиза долу в краката .Ама днес имаше останали още дробчета и пак пробва към масата,само дето ние хапвахме та не се получи.

# 548
  • под тепетата
Ако има реакция от лука, няма как да не я усетиш Smiling Imp

# 549
  • Пловдив
Горкият Оливър, изпаднал в немилост. Толкова е жален, нещастен, гузен. `ТуиГ, ми вие сте си виновни- като имате такъв неуостимо хубаФ хляб и куче ценител...
джуджанка, като в картичка са двамата. Страхотни.
Дух - че, една касичка да й купнеш. Да си събира за гранулки.
mtz, разкошни са двете тийнийджърки и малкият прекрасник!

При нас нищо ново. Саско все още има либовни мераци, но някак е по-овладян. В клетката има едно куче, което според мен е болно от кучешка кашлица. Кашля през няколко минути. Попитах защо кашля - ами кашляла си. Подхвърлих за болестта и собственичката се прави, че не чу. На другите стопани като че ли не им прави впечатление. Саско е ваксиниран. Може ли да има проблеми?

# 550
# 551
  • Бургас
Долу ръцете от Швепса!
Синдикатът на Оставящите без хляб за вечеря и без рогчета за закуска е плътно зад него!
ДА на чорапите и баклавата! НЕ на принудителната баня!

# 552
Неделен отчет и от нас! Време за прическааа

# 553
  • София
Хайде, готов съм за галкане... мамо

# 554
  • sofia
Добро утро!

Леон продължава да щади крачето си...За сметка на това, отново му се възпали очето и има обрив по ушичките...Започвам да се съмнявам в хранителна алергия. Откак мина на Хилс, не пръцка и явно му се отразява добре, но тези обриви и възпаления ме тревожат...Всеки месец мажем и капем капки..

Общи условия

Активация на акаунт