Любители на кучета - 109

• 26 150
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Къде е този сняг?

# 526
Много красивоо 😍.. И аз много обичам сняг и силно се надявам тази година да има, въпреки, че със всяка следваща все повече намалява шанса, амаа нали съм наивна 😁
Забелязала съм, че повечето кучета от по-големите породи обичат снега.. Имала съм пинчер той го мразеше, направо изпадаше в шок хахах.. Не искаше да се допира до снега, а питбулката ми скачаше, търкаляше се, ядеше сняг, хвърлях и снежни топки и тя ги гонеше 😀🥰
Сега съм любопитна Тайра как ще реагира, ако изобщо види сняг 🙄🤔
Пожелавам на всички спокоен и усмихнат ден ❤️!

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 10:07 от Merryhristowa

# 527
Снегът е в щатите.

# 528
Красотаа Heart Eyes И ние мечтаем за сняг..дано не останем пак само с мечтите си Joy
От нас-съботна закуска в леглото Blush

Приятни почивни дни! Heart

# 529
Мечка на хоризонта

И един дявол на който израстаците/раните стават все повече и вече не знам какво да правя докато дойде понеделник за ветеринаря

# 530
  • под тепетата
Сещам се само за сребърна вода. Ама ако е някаква екзема, може пък да не е добра идея мокренето.

# 531
  • тук-там
Жълто и красиво:

# 532
Недялка по добре с нищо не мажи и изчакай преглед от ветеринар. Аз по принцип ползвам няколко неща, ама все е когато вече знам какво му е на магарето и са неща, които и преди са му се появявали и е воден на вет.

Аз днес скокнах до село и не се сдържах да не намачкам Миси и бебоците:

И на Макс брат му или пък на Вивата баща й 😁

# 533
  • под тепетата
Леле, Sivi, къде ги е събрала Миси тоз отбор юнаци? Изглеждат много като обем за нейното коремче. Те май още не са прогледнали мишчиците Simple Smile
Искам и аз такава закуска, пък било то и в неделя! И сняг искам...и да намачкам агънцето ( все се сещам за "Мери има малко агънце" като я видя Satisfied) И разходка с тримата в жълтото не бих отказала. Толкова успокояваща палитра от  цветове!
 Недялке, това нещо в устата на мечката е било вероятно топка някога?

# 534
Недялке, това нещо в устата на мечката е било вероятно топка някога?
Беше ама преди 4години😅
Купих ѝ нова обаче не ѝ обърна внимание за сметка на това Луцифер за един ден я разкъса

# 535
Ох какви сладки муцуни Simple Smile мн хубаво!

Крадлата на мама тя

# 536
Ние си имаме пубертет. Хари се разгони. Разбрах по реакциите на мъжките на поляната и бързо си я вързах, и си тръгнахме. Започва много скучен месец за нея без игри и тичане Sad

# 537
  • под тепетата
Духче, спестява за подарък на бебето Satisfied Нали ще става кака !
Съчувствам и на Хари в женските неволи, само дето при тях има решение...

# 538
Хахаха да, нямам търпение вече да ги видя двамата Heart

# 539
Да се оплача от моята хубавица,за сефте се качи на масата и си хапна от чинията с дробчета до като ме нямаше.
Никога до сега не е пипала ядене от масата ,освен ако не и дадем ние.Снощи излезнах на терасата и я оставих сама за минута,като се върнах се скри под масата ,е след като видях чинията разбрах защо.Разбра, че е виновна ,ама не е устояла на дроба,лошото е че имаше и лук вътре.

Общи условия

Активация на акаунт