Любители на кучета - 109

• 26 096
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Цоопп и аз тук Simple Smile

От скоро имаме куче: аляски маламут, на 4 месеца и половина е вече.

Можете ли да ми препоръчате хубава суха храна, подходяща за подрастващи кучета от големи породи?  Последно взехме на Брит (по препоръка на консултантите в магазина). Яде си я, но чувалът свършва и ми се иска да разнообразим. Ако някой може да препоръча нещо, ще съм благодарна,че на пазара има океааннн от предлагани продукти и все още ми е трудно да се ориентирам. Като ми се иска да е до към максимум 9лв на кг цената.

Ако храна му понася и се чувства добре, расте, и на изхода всичко е точно,няма смисъл да разнообразявате според мен. На Брит храната е хубава, и аз хранех с нея, но нещо не и понасяше и минахме на друга, но то при нас е дълга и широка. Така, че може да варите ориз, с месо и зеленчуци и да давате за разнообразие.. Също и някоя консерва.. Но няма нужда от смяна,ако няма нужда.. (Мое мнение)

# 76
  • о`майна лунна нощ е
Една прекрасна локва с Швепс

# 77
  • Пловдив

Избира най-краткия път...

# 78
  • под тепетата
Оценил я е подобаващо Швепса! Ха, Саско къде се е наврял!
Време ли е вече за винце?

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 21:37 от bilqna_69

# 79
Оо,Билянкаа Heart Eyes Какъв разкош Heart Направо ми разтапя сърцето Озии Heart

# 80
  • под тепетата
Мартинка, знаеш ли колко бързо се преорентира Simple Smile Пролетта беше чучнат до една дърта газова печка "Суперсер" ( туй чудо го заварих у свеки като се оженихме и още работи - разбирай над 30г!) .

# 81
Знае си момчето,не е будала Joy

# 82
Да ви се оплаачаа.. Ние днес бяхме при вет.. Установихме проблема с цистита най-накраяяяя.. Оказа се от хранатааа.. Сега чакаме да пристигнат добавките, които ни поръчаха, докато намерим подходяща храна съобразена със състоянието.. Ще търсим такава с по-нисък протеин, белтък и фосфор 😒😵
Часовеее отдадох на търсене, четене и сравняване.. А от цени ми стана лошо 🙈😤
Някой да е чувал за някоя такава УРИНАРНА храна, и да има мнение или се е сблъсквал с проблема?

# 83
  • Пловдив
Шоколадовият Ози и ласката на огъня.Heart

Лека нощ

# 84
  • под тепетата
Добро неделно утро!
Иланг, нещо ново за Коледа за Саско ...гледам окъсяло му диванчето на момчето Laughing
Merry, не съм се сблъсквала с подобен проблем и не мога да помогна.

# 85
  • sofia
Добро утро!

Имаше и четвърти джак, но беше невъзможно да ги хвана всичките на една снимка...

# 86
  • о`майна лунна нощ е

Усмивки от двора Wink
Слънчева неделя от нас!

# 87
  • под тепетата
След тези усмивки ще ми върви с мерак миенето на прозорци!
В един английски хотел

# 88
Мери, с каква храните в момента?
Дай бюджет на лв/кг и ще помогна в търсенето
Тара направи алергия към нексгарда, изяла е сигурно сто в живота си, обаче няма от какво друго да е. Трети ден лудо чесане, чак отворена рана си направи на врата, та я пръскам с антибиотичен спрей, ужас , надявам се да се успокои скоро.
Много искам да намчкам ушаците на Швепса, на бат му Озьо, на новото пухкаво попълнение, а  на австралийките какво им мисля... абе рай сте всички вие, благодаря за снимките

# 89
Еххх какви красоти пак ср развяват из темата 😍😍 Всичките искам да ги намачкам и нагушкам.
Ето ги моите копачи от вчера:

Общи условия

Активация на акаунт