Любители на кучета - 109

• 26 088
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз засега обезпаразитявам ежемесечно, но той нашият какъвто е целувач не смея да рискувам. Иначе знам, че се разрежда по-нататък, защото големите уж се научават да не ядат толкова от земята и особено акита. Но ако не е така, добре си е минимум през месец да се обезпаразитява.
Аз съм решила, ако някой в семейството бъде карантиниран, големият ми син го командировам в апартамента на брат ми, не го пишем контактен и получава правото да се грижи за кучето и да ни пазарува. Ако той е болен, пак така, но кучето си остава при нас. Имам колега, който беше болен. Вкъщи са 4 човека, той и едното дете болни, другите не. Питах го, каза че жена му излизала да пазарува екипирана, но рядко. А като разбрал за положителния тест на детето, който излезнал пръв, минал и направил един голям пазар. Но те нямат куче.

# 631
А моят хубостник така се е раздрискал тази вечер...... И слузесто, зелено. Може ли някой да ми каже на какво може да се дължи, при условие, че харана не е сменена, грамажа са спазва стриктно, както и часовете за хранене? Чух се с вет още сутринта. Даде му шанс да видим как ще е до обяд и сега пак заварих на две места. А и как миришееее. Вече е с намален грамаж на храната и хапче. Утре е на преглед.

# 632
  • под тепетата
На първо време глад и пробиотик. Може да е изстинал хайванът.

# 633
Да не би да сте го обезпаразитявали вътрешно? Или нещо мазничко да е хапнал?
Изи ака зелено от едни изкуствени ментови кокали Grin

# 634
  • о`майна лунна нощ е
Слузесто, зелено и миризливо ми приличат и на мен на настиване. Пробиотик и малко глад. Това предписвам за начало Wink
Дано не е нещо сериозно наистина. Но не мисля.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 17:18 от `ТуиГ

# 635
А, не. Няма мазно за хапване. На гранули е. Дано да е настинал само.

# 636
  • София
Мтакааа, да се разпиша. Благодаря, че ни мислите. Мина и днешния преглед. Пак са му нацвъкали инжекцийки, този път 3 бр. Според вет няма нищо притеснително, щом като не е повръщал повече.
Едвам успях да му дам лекарството снощи... голяма борба падна. Малък, а дивак и магаре. От консервата снощи хапна малко, а после се въртеше около паницата и я заобикаляше. Май не му хареса. Гледаше гладно към нас, но не получи друго. Лошото беше, че и вода не искаше да пие. Сутринта пак така.
Е, мина прегледа му и се прибра озлобен, нервен и нещастен. Близа мястото на инжекциите, гони си опашката и заспа.
Казаха да му дадем довечера каквото си му даваме, да видим как ще е. Факт е, че изяде един дентастик и беше доволен. И най-доброто е, че се напи с вода... Боже, на какво почнах да се радвам значи...
Та така, ще го видим довечера - ще яде ли или ще стои гладен Confused Дано глада му надвие и да почне да хапва, че е позаслабнал милия. Ще му мине кат на кученце JoyJoyJoy
mariat, да се оправя бързо кучо!

# 637
Здравейте, от скоро съм във вашата група. Имам 4ри кучета в момента, 3 прибрани от улицата и пинчерче. Преди това съм гледала кангали, немец, каракачанка, лайка и кралска булонка. В момента предстои кастрация на едното ми куче поради ред причини и малко ми е притеснено. 

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 14:46 от Blonddie

# 638
  • София
Ох,аз идвам със запитване. Това моето магаре е изяло около половин килограм сурова кайма..бях я оставила на мивката и той я набарал.. Сега така се притесних да не му стане нещо Confused Направо ще ми се пукне душата
Малко късно се включвам, но няма от какво да се притеснявате. Някои си храним кучетата само със сурово месо ежедневно и са си съвсем добре животинките.Smile

# 639
  • Bарна, морето, сините вълни
Добре дошла, Blonddie. Имаш си прекрасно животинско царство! Страхотен Гарфийлд, обича ли лазаня? Grinning Heart Всичко ще бъде наред с кастрацията, спокойно.

# 640
Благодаря, DespicableMe Гарфилд се казва Плюшкин и обича всичко. Голям лакомник е и с характер.
Сега давам хапчета на кучето и като и спадне подутината ще я заведа.

# 641
Оф днес как не родих не знам. След цял ден скитане се прибираме, прибираме Джина (бяхме я оставили малко на игра в двора с другите кучета) и аз виждам, че си затваря очите. Поглеждаме с мъжа ми и виждам, че и двете й да огромни и тъмни, синьото никакво го няма и си изкарах акъла. Хукнах към болницатя. Изписаха й капки, казаха че нещо се е замърсила. И решаваме малко да се разходим с нея (аз по пътя съм я гушнала и нареждам като Стара баба колко си обичам кучето) и излизаме на разходка. И се търкалям аз след нея и мъжа, едва кретаща вече и като се хвърли от един двор едно огромно куче върху нея, тя квичи, аз се мятам в боя (знам че е много тъпо ама бях готова да му счупя врата ) и сега едвам дишам...

# 642
  • под тепетата
Ух, бе, Духче! Хем знам, че и аз бих постъпила така, хем ми иде да те напляскам Rage  Лягай сега, дишай и релаксирай!
Привет на Blonddie и компания! Пълна къща! Ще мине и замине кастрацията, няма страшно!
 Тоз красавец Дио има ли нещо общо с музиката ?Wink

# 643
  • София
Ах, Духче! Ужас... сега почивай. То не остана време май за срещата.

Тез дни имам чувството, че нещо има във вселената... да няма ретрограден Меркурий?

И да споделя, че Чарли си хапна гранулките, които му дадох на порции, за да не му натежи на стомахчето. Ще го бъде. Обичаме ви и ви пращаме прегръдки на всички ви с Чарлитко!

# 644
  • под тепетата
Браво на мамин глезан, че е хапнал! И аз го обичам тоз Лиско!

Общи условия

Активация на акаунт