Любители на Котки - Тема 150

• 28 639
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Може ли да попитам какъв точно спрей купихте?
Indoor Benhavior Spray

# 241
krater, много съжалявам за котенцето!

# 242
Много съжалявам, на по-хубаво място е...

# 243
Много тъжни новини днес.. Sad Съжалявам за загубата, много е тежко.

# 244
Krater, много съжалявам за котенцето ти, поне не се е мъчила много:disappointed_relieved:

Невероятно, колко бързо могат да се влошат животинките. На майка ми котката си отиде м.септември само за 2 седмици.

Съжалявам и за Строшка Слатинска.

Дано почиват в мир котенцата.

# 245
  • София
krater, много съжалявам! Sad

# 246
  • София
Здравейте, поизпуснах ви, сега е се върна назад да почета...но съболезнования още сега ще изкажа на Кратер...
Ние най-накрая открихме нашият ветеринар! Обстоен преглед получи Пипи вчера. Много внимателна, клиниката чиста , нова, цените съвсем прилични. Ходихме за обезпаразитяване външно и след разказа ми за тении и пр и вътрешно реши лекарката.  капаха и Авантидж. И преди това сме капали против бълхи, каквито вчра се оказа, че има... Е, оставих я у дома след ветерианря, заведох детето на тренировки и след 2 часа като се прибрахме заварихме побесняла котка. Напада , скача.. по стълбите едва се догонихме.... Днес е една идея по-кротка, но все едно не е тя. Чудя се да звънна ли на лекарката или да чакам да отшуми..Вие такива странични реакции забелязвали ли сте?

# 247
Уфф, вчера бях в Джулайвет и не я видях, идея си нямате какво страхотно коте беше.
Съболезнования, Кратер.

Изпуснах ви много. Бубалеса, радвам се, че имате коте Simple Smile

Ние сме в котешки приключения от месец. Ади за броени дни стана целия в рани, плешиво, кръв навсякъде и аз глупачката си мислех, че малкият го дере и хапе. Оказа се микроспория и два вида бактерии, но пък лечението върви супер, вече има нова козинка и никакви рани Simple Smile
Бебето не е никакво бебе вече, освен на Ади бебето, за месец и половина от 1,700 на над 3 килограма Grinning
Ади си го къпе, води го на тоалетна, за вода, храна, пердаши го като не слуша, а той е таква беляяяя, съсипа всичко вкъщи, сега и разгонен Grinning. След малко ще ви пусна и снимки
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 12:30 от noragami

# 248
# 249
  • София
Днес се обадиха от лабораторията. Котешка левкемия е диагнозата. Не е FIP.
Благодаря за изказаните съболезнования.

# 250
  • Между гори и планини
Здравейте котколюки!
Не съм писала от години в темата! Някога бях варненка с 1 котка, после станаха 2, сега сме селянчета с 4 котки и една пресламчена към съпруга ми пета.
Кети е на 12 години, 10 от които с нас. Обича само мен, вече има лека склероза.
Чери е на 4години, детето го купил за стотинки от други деца в двора на училището, които го въртяли за опашката. Беше една шепа душа, без козина, само бълхи. Най- разкошният котарак, който обгрижва малки котенца като майка. Верен ми е като куче.

Памук - душата му е също памук, можеш да го вържеш на възел и той пак ще спи. На 2 години, намерен на 40 дни, тежеше 200 гр, с възпалени очи, тежка диария, глисти, мислех че няма да оцелее.

Точка - на 1година, абсолютно самодостатъчна, цяло лято не ѝ видях очите. Сега захладня и сети че има дом. Дава да я галят малко, когато е на кеф, което е изключително рядко.

Чери и Точка са ловци, мишки покрай тях бе оцеляват, Кети пази имота, дърта побойника 😂 Памук, цял ден събира плевели, докато спи в тях и вечерта се прибира да го чистим.
Всички са кастрирани.

# 251
  • Варна
Много ме боли главата и решавам да надникна тук. И отварям темата, и гледам хубава муцуна непозната, котешка, мамина, дунде хубава, че и цяла чета надолу Simple Smile Кеф за моята стегната капацина.

Добре си се завърнала при нас, Доня, с цялата космалява дружина Simple Smile

# 252
  • София
krater, съжалявам и аз за загубата Cry

# 253
  • Велико Търново
noragami, прекрасни са! Все едно винаги са били заедно. Хубаво се реши да дадеш шанс на малкия Рижак 😊 Радвам се, че писа, беше се загубила.
Ади наистина изглежда като да обгрижва бебето. Има ли име мъникът, пропуснала ли съм го или е и той Рижко 😊 Бързо възстановяване на Ади  🤗

# 254
Бени се казва, ама не си знае името. С мен изобщо не общува, дори не съм убедена, че забелязва, че и аз живея там. Като е гладен ходи да се моли на Ади Grinning Ако го пипна мърка, но не дава да го гушкам и не идва сам. И е тихичък, приказва само докато е вперил поглед в пълната купа като я нося до мястото им за хранене и то едно такова... все едно някой тихичко натиска гумено пате. Абе пълна противоположност на Ади отвсякъде

Общи условия

Активация на акаунт