Любители на Котки - Тема 150

• 28 642
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Здравейте, представям ви моят първи домашен любимец Simple Smile Преди около месец ММ го намерил на улицата и го донесе уж за малко в къщи, докато му намери нов дом, но малкият се влюби и сега имаме още един член на семейството. Дребният го кръсти "Мяу котка", но всички му казваме Пухльо. На първото ходене на вет го претеглиха - 250 гр. и казаха, че е на около месец и половина. Вече е 650 гр. и е голям беладжия Simple Smile

# 256
  • София
Доня, Топъл дъжд, нали? Simple Smile По Кети те познах. И по това, че си призна, че си писала преди. Wink Спомням си когато взе Кети. А сега сте вече цяла сговорна дружина. Heart От прекрасни по-прекрасни! Heart

noragami, радвам се, че се разбират добре! И Киро стана "мама" на Преслава, но Преслава все още е като бебе до него, а Бени почти е настигнал батко си. Heart 

Джери, не съм имала такава реакция. Аз бих се обадила да питам дали е нормално.

Разкошен малък Пухльо! Heart И на училище е решил да ходи. Simple Smile

Да се похваля, че рижият сладур с временно име Морковчо си има дом. Малко се стреснахме, защото снощи не го намерихме, но днес разпитахме и намерихме момичето, което го е прибрало.

# 257
Vipp, страхотен сладур е котаранчо!
Съболезновани на krater, поне не се мъчило животинчето:pensive:

# 258
  • София
Нови попълнения Heart Eyes
Толкова са красиви! И големите и малките ❤

Krater, Hug

И от мен малко красота Blush

И още 🥰

# 259
Добре дошли на новите попълнения. Hug
Много се радвам за Морковчо.

# 260
  • Между гори и планини
Таня, радвам се че ме помниш!
Имам много снимки на нашите котки, ще ви слагам от време на време. Стана ли сме им като портиери - една иска да влезе, да излязат. С мъжа ми нощен спим на смени. Само като стане много студено се задържат за дълго време вътре .

# 261
Krater, моите съболезнования.

Слагайте почесто снимки Heart Eyes

Аз естествено ще давам личен пример

Скрит текст:

Иначе след срещата с вет ми е много криво. Оказа се някакъв паразит да се обезпаразитихме, чистихме уши, слагахме капки. Тя какъвто е дивак и посяга да дере постоянно, можете да си представите какъв цирк бяхме. Накрая дадоха на МП ръкавици, тъй като просто нямаше как да я удържи. Много плака малката принцеса, направо ми се скъса сърцето...
С тоалетната на WeeLitter се харесаха, аз още се чудя. Струва ми се че мирише повече от силикона, но е тооолкова по удобна за чистене. Ще я мисля още.

# 262
За подаряване. По- хубави са на живо. Пухкаво момченце.

Сива дама.

Тук полът е ясен. Трицветка.

Това синеоко гальовниче май беше момче. Уви, е с половин задно краче, но се качва по стълби, тича и т.н.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 18:44 от mariat

# 263
  • на брега на морето
Кратер, много съжалявам, мила.

Момичета, стискайте палци за утре - на лекар сме, Рафаела два пъти изпишка урина с повлекла в нея, изпишква се и се напъва за още. Успях да хвана урина за изследване, дано свърши работа. Не знам на кой свят съм в момента.

# 264
Стискаме палци всичко  да е наред.

# 265
  • София
Момичета благодаря още веднъж за поднесените съболезнования.
Искам да Ви уведомя, че днес от лабораторията изследванията са показали “котешка левкемия”.
Попрочетох, че е заразна и особено при моя случай , че бяха три котенца и всички ядяха кой от която купа си иска. Водата също обща, както и котешката тоалетна / въпреки че ползвам weelitter -биоразградима и след всяко ходене съм я изхвърляла  в тоалетната чиния. Освен, че е заразна тя е нелечима също. Третото ми котенце сигурно е лепнало тази болест ,а е и с порок на сърцето. Някой има ли такъв случай или да е запознат с тази “котешка левкемия” . Прочетох, че има ваксина , но ще се запозная по задълбочено. В същност дъщеря ми ми обърна внимание , прочела го е в котешките сайтове в Америка.
Освен това , обръщам Ви внимание, че имам донесени от дъщеря ми шишенца с лекарство за котенца с проблеми на пикочните пътища. / моето коте, което почина беше с полипи на пикочните пътища/. Те са с червена боровинка. Доктора тогава ми каза, че са много добри тези капки. Скъпи са, което предполага, че са добри. В България няма .  Естествено подарявам.

# 266
  • Някъде там
Кратер Sad съжалявам много.
Добре дошли на новите сладурчета.
Не че ние с Шагун сме много стари, но тук всеки се чуства като у дома си.

Аз пак въпрос имам. Имаме много патешко. Мога ли да му давам и по колко ? Както знаете колкото му дам толкова ще изяде.

# 267
Съжалявам за котенцата.
Попълнението е очарователно.
 Вече имам самочувствието, че сме големи - над килограм е дивака.
Напоследък е като кон и непрекъснато търчи и много хапе.

Скрит текст:

# 268
  • на брега на морето
Кратер, ще видим утре какво ще каже нашата лекарка, ще питам дали може да се дават тези капки.  Би ли ми казала името им?

Редактирах, че такива простотии написах.

# 269
  • София
Момичета, отдавна не съм писала, но имам нужда от вашата помощ. Онзи ден като валя намерихме този малък бонбон пред входната врата мокър, плачещ, гладен и напълно окаян. С две съседки ги нахранихме, водих ме го на доктор и сега едното момиче го взе Б, но само до неделя. Търся му спешно дом. Знаете ли някой или пък някоя от вас, който си търси коте и ще му даде много любов на този сладур.

Общи условия

Активация на акаунт