Любители на Котки - Тема 150

• 28 520
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Не се притеснявай, ще се оправи котето, просто трябва да мине време.

И полузаспала Мъри, топлейки се на допълнителното одеяло на леглото.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 20:58 от Недоволна

# 601
  • Велико Търново
Noragami, радвам се, че е минало лошото. Сега остава да се освести малко и ще е пушка Бени!  🤗 Гушкай го много, душичка златна.
Имаш ли нужда от помощ? Операцията, изследвания, всичко стана изневиделица. Пиши ако трябва да помагаме Simple Smile

# 602
Мерси, bubalesa, чудна ми е клиниката и цените са повече от човешки, не знаех какво е това сърцато отношение към животни от ветеринари преди да ги намеря. Пускам за тебе снимка на всеядния и мъжката му майка, не знам от мен ли го пази, ама седи на пост

# 603
Тази снимка говори много....

# 604
  • Между гори и планини
Милички душици, всичко усещат, всичко разбират....
Миналата година загубих едното си коте, много мило и добро момиче - сестричка на Памук. Отиде си за едно денонощие, при това ужасно. Няма да влизам в подробности, бях в истерия, 2 месеца ми се предвиждаше и не можех да погледна тая част на двора където се случи (сега съм сложила рози да цъфтят там). Погребахме я в задният двор, под орех. Брат ѝ е всеки ден там. Само да не ми казва някой, че животните не обичат, помнят и изпитват мъка!

Извинявам се за тъжните снимки, но още не мога да преживея Биби.

# 605
Много мъчно ми стана😢

Ето я моята най-любима котка, накачурена   върху мен

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 22:54 от gabidi

# 606
  • Между гори и планини

Добро утро момичета! Така се събудих тази сутрин, с Кети и Памук.

# 607
  • София
Noragami, бързо възстановяване и от мен. Няма как да ги предпазим диванетата от всичко. Важното е, че реакцията беше бърза и адекватна, а той ще се оправи. Hug

Моето малко диваче става все по- голямо, съответно белите. Едната детска стая стои затворена, защото там е папагалът, а те му скачат върху клетката и го стресират. Ами научи се дребната дивачка да отваря вратата. Доскоро само седеше пред нея и мяучеше сякаш някой я коли, сега вече тихомълком си отваря.
Ей така спи след тежък ден:

# 608
Ще се оправи миличкият Бени. Много са красиви всички котета.

# 609
Добро утро и от нас! Аз се опитвам да пия спокойно кафе,докато Закари се държи ясе едно има тръни в д-то,но и не ше да слиза от мен

Порастнал е,и площта ми вече не. му стига.Често се изsулва и пуска нокти.Краката ми са надрани.Започнал е и да хапе,оредполагам скоро ще сменя зъби.Теглих го вчера-3,500,ама нещо не ми се вярва да е толкова,иначе му отпуснах каишката със звънчето,на врат е наддал.
Продължава да унищожава тоалетната хартия,не знам къде по-нависоко да я сложа.Добре,че не е кризята за тоалетна хартия от март,че щеше да седи наказан😄
Скрит текст:

Допълвам се-фейсбук ми върна спомен за Фин като бебе Heart

и да кажа,че в крайна сметка шавливото дупе на Зак даде резултат.Ще пера дамаските на стола след малко

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 11:30 от red soul

# 610
red_soul, моята седи закачена на душа отгоре. Взимаш си, ползваш, връщаш, иначе беше положението по ролка на ден Grinning
Връщаме се от ветеринар тъкмо, добре е малкото. Яде, пие вода, пишка, шава, само не е ходил по голяма нужда още, но го гледаха на ехограф и казаха, че всичко изглежда нормално, раната е спокойна. Ще се водим до края на седмицата за антибиотик и те така Simple Smile

# 611
  • Между гори и планини
Браво! Много се радвам на добрата новина! Не е ходил по голяма нужда, защото не се е хранил един- два дни. Важното е, че пие вода, пишка и се пораздвижва.

# 612
Браво на Бени. Ще му мине бързо, като на кученце🤗

# 613
  • София
Продължава да унищожава тоалетната хартия,не знам къде по-нависоко да я сложа.Добре,че не е кризята за тоалетна хартия от март,че щеше да седи наказан😄
Да го превъзпитаваш бързо, че съфорумките от немската тема се оплакват, че при тях презапасяването с хартия и брашно отново е в пълна сила. Simple Smile 

Какво разкошно бебе е бил Фин! Heart  И Зак е прекрасен! Heart

Доня, разбирам те! Тук май всички си споменаваме редовно липсващите любимци. А спомените ми във фейсбук почти всички са свързани с Мъро. Продължавам да споделям снимките му. Дано не досаждам на приятелите, но ми е много мило като го видя.

Покрай господина със сибирката пуснах на Гугъл питане за сибирска котка и малко по-надолу сред изображенията видях и снимка на Мъро. Препраща към тема от 2009 година. В някой от постовете има спомената сибирка (цитирам: "Сибирска котка - краде енергия на големи порции." Joy) и са го свързали с изображението на Мъро. Heart

Радвам се, че Бени се оправя! Hug

Hug за всички прекрасни бутикови котки, които видях! Heart

# 614
  • Между гори и планини
Някакво странно цвете цъфна на мястото на глоксинията 🤪🥰😂

Общи условия

Активация на акаунт