Любители на Котки - Тема 150

• 28 023
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Евала, Куку, браво, доброто се връща, особено когато се прави безвъзмездно.

# 706
Поздрав  и от нас

# 707
Ивекс, нямам общо с инициативата за торбичките. Просто ми харесаха и споделям Simple Smile

# 708
Разбрах те, аз за преди торбичките изказвам възхищение.
Сами сме с Ушко от камара ти време, сипах си вино, ще гледам страшен филм, а то дремуцка до мен. Hug
Цял ден е в такива пози. JoyJoy

# 709
  • на брега на морето
Ивекс,
Скрит текст:
кой филм ще гледаш? Обичаме страхотиите,  но като  дойде време за теглене не се  сещам за заглавие

# 710
Гледах 'От другата страна на вратата', сега пускам Коварен капан, така го превеждат на български, за съжаление филмите с всяка година стават все по-посредствени, предсказуеми и крайно безинтересни. Уши спи, стряска се от време на време като чуе нещо от филма, та сложих слушалки, че да не нарушавам съня на шефа. Joy

# 711
  • Някъде там
Аз няколко пъти писах за горчивия си опит с дворни котки.
За това вече котка вън не.

Тази тема е толкова уютно котешко мекичка. 🤦♥️
Иска ми се всички да ги гушкам.

# 712
# 713

Ние сме в къща и нашата си излиза навън,но повечето време си стой вътре

# 714
Да ви покажа моите момичета.
Страхливка. МС я кръсти Бейзли.

Хапливка. Дъщеря ми ѝ избра името Мия.

# 715
Мира, май трябва Късметка да бъде назначена като шеф на офиса Simple Smile

# 716
  • София
И аз имам горчив опит с дворни котки, въпреки че имахме една много оправна, която оцеля 15 години.
Възрастен съсед на дядо ми е починал и котката му с три малки котета е обикаляла из къщите наблизо. На дядо му е станало мъчно и е прибрал малките. Майката явно ловува или някъде ѝ дават храна, но рядко се появява. Роши ги е приел добре, не ги гони и бие. Рядко съм виждала толкова добро, спокойно и кротко животинче. Ето го и него

А тук като бебе

# 717
Вкъщи са живели две котки, които излизаха на двора и на улицата и двете доживяха до дълбоки старини.

# 718
Разглеждах си стари снимки,излезе ми едно пловдивско коте в което се влюбих преди 3 год.Рядко ми се случва че и беше бездомно и малко.На косъм бях да си го взема,обаче Имахме Фин и нямаше как да имаме втора котка.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 23:04 от red soul

# 719
  • Варна
Добро утро,
да кажа и аз за пускането на домашната котка в двора - страх ме е да не я сгази кола или да не я открадне някой.
Това беше докато не се срещнахме скоро в двора и аз не се стреснах от нея Smile
Но внимавам да я локализирам когато трасето навън е достъпно за нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт