Приятелство ли е или има нещо повече

• 8 169
  • 133
  •   6
Отговори
Здравейте на всички имам сериозен проблем и вече не спирам да мисля за един човек който на майтап влезе и в сърцето ми.ще опитам да разкажа на кратко .  Познаваме се от училище бяхме и в съседни класове (наборчета) не сме били много близки но вече минава година в която не спираме да си говорим да си  пишем буквално постоянно в началото си казахмее сме приятели и няма как изобщо да се случи нещо защото аз съм  майка на две деца с баща им сме разделени от почти година.И така минават дни и нощи пишем говорим но ми се струва че Аз имам нещо повече колкото и да не искам защото ми е ясно в какво положение съм  а той е млад мъж работещ може да се каже Успял.Вижнам че компанията ми му е приятна и търси вниманието ми често се случва да прави планове примерно къде ще отидем  като се прибере понеже работи в Чужбина иска да ме запознае с техните или премерно да отидем някъде да се забавляваме.Око не се чуем два дни започва да пита по така дискретно уж на майтап да не би на съм намерила някой или нещо такова.Всичко е сложно а на мен ми се въртят някакви мисли и не знам какво да правя.Моля за съвет по добре ли ще е да спрем да общуваме .

# 1
  • Terra incognita
Като каква иска да те представи на родителите си?
Аз, нспример, не държа да представям пред нашите всеки, когото смятам само за приятел.
Възможно е да има някакви задръжки заради това, че имаш деца.

# 2
Като каква иска да те представи на родителите си?
Аз, нспример, не държа да представям пред нашите всеки, когото смятам само за приятел.
   Точно това мисля и аз те знаят за мен и зваят че сме приятели но въпреки всичко не знам защо иска да вечеряме заедно питал ме е вече 2 пъти колкото и широкоскроен да е  не знам защо държи да ме запознае.Разбира се все пак не е едно дете а са две и е сэвсем нормално да се опита да не влага чувства

# 3
Те запетаите не се следят, ако ги знаеш, ма айде.

Тези отношения , освен писане и телефония, включват ли реални срещи? А интимности - прегръдки, целувки?

На среща с родителите като признак за сериозност не бих разчитала. Мъж ме е запознавал с родители съвсем буквално на втората среща,за 5-6 месеца се разделихме. Пък и вашето май даже не е стигнало до запознаване, само на приказки сте.

# 4
Големи хора сте - седнете и се разберете кой , какво и т.н. Никой не знае как ще се развие връзка,  която тепърва започва , но нека поне няма заблудени и губене на време.

# 5
Вероятно е самотен в чужбина. Като се прибере ще се разбере какво е. Някои хора така от самота си фантазират какво ще направят като се приберат... Малко като студенти, които си мечтаят да свърши сесията и правят грандиозни планове, за да се разсейват. После нищо не реализират обикновено.

И аз да попитам - вие въобще някакъв интимен контакт имали ли сте или само си приказвате? Да си дойде, вижте се, пък после се влюбвай ако може...

# 6
Не е нужно да има интимен контакт, за да се влюбиш.
Изчакай го да се прибере и виж как ще се държи. Тогава ще разбереш дали и той изпитва същото.
И какво означава "защото ми е ясно в какво положение съм"? Разведените жени, с деца, нямат право на връзки ли?

# 7
Изчакай го да се прибере и виж как ще се държи. Тогава ще разбереш дали и той изпитва същото.
И какво означава "защото ми е ясно в какво положение съм"? Разведените жени, с деца, нямат право на връзки ли?
може би се притеснявам да не остана разочарована аз съм си дала време защото тлед 13 годишна връзка все още ми е трудно да си помисля да изпитвам чувства към някого.А съм на 26 и не искам да си остана сама но сама си слагам граници.

# 8
Никой не може да ти даде гаранции за такова нещо. Явно си разбрала, че и след 13 години можеш да останеш разочарована. Проба-грешка, така се намира партньор. На никой не му пише на челото, че това е човека за теб.

# 9
А според мен ще опита връзка с теб. Харесва те и се опитва да преодолее проблемите между вас, както и да престъпи границите ма приятелството ви.

# 10
Не виждам какво те притеснява, че някой те поканил на обяд и иска да прекара малко време с тебе. Зависи къде живеете и как, но ако мама прави хубава баница защо пък да не иска човекът да те почерпи, да седнете на тиферич под асмата и да изпиете чаша домашно вино с което техните може да се гордеят. Може просто да иска да се опознаете, сигурно и той точно като теб се чуди каква е ситуацията.

# 11
А той за постоянно ли се прибира, или си е гастатбайтер и тука кара ваканцийки?

# 12
Вие освен писането други реални срещи имали ли сте? За мен такива връзки от разстояние понякога създават едни такива илюзии и фантазии за другия човек, които са малко нереалистични и в живото общуване не срещат потвърждение.
Според мен е важно да се видите възможно най-скоро и вече тогава да прецените, дали нещо повече би се случило.

# 13
Това е малко като правото на труд - всеки има право на труд. Само че всъщност за да се реализира това право, трябва някой работодател да ти предложи хубава оферта. Relaxed Ако няма предложение, може да си имаш колкото си искаш право на труд, ама да си без работа или калпава такава. Това важи за всеки, който "има право" на връзка, без значение от пола, родител или не.
Говоря по принцип, авторката и момъка както са на по 26, мисля, че ни за деца той се притеснява, нито знае какво е да гледа деца, тъй че хич не са му пречка. А отделно съм съгласна, че на работещите в чужбина им става много самотно.

# 14
Мисълта ми е, че ако сама си забранява и си мисли, че никой няма да я вземе с деца, сама ще си усложнява връзките занапред.

Общи условия

Активация на акаунт