Приятелство ли е или има нещо повече

• 8 348
  • 138
  •   1
Отговори
# 45
Ако има нещо към теб ще го спреш, защото те е страх ?
От какво ?

# 46
  • Paris, France
Защо ще е лошо за тебе да ограничаваш разговорите като се върне? Излиза, че наистина търсиш на кого да се натресеш, с децата и искрено приятелство не те интересува. Игнорира се човек, който ти е досаден, непотребен, неприятен или поне безинтересен. Пишеш "игнорирам".

Съвсем нямам намерение да се обясня в любов точно за това питах тук защото аз не искам да се залъгвам и е възможно по добре лека полека да започна да го игнорирам.

Изясни първо ти какво искаш! Ти даже не искаш да опознаеш човека в реала и си се хванала за това, че е успешен и ще те запознава с родителите си. Хубаво, но това нищо не значи. Може да те представи като приятелка, бивша съученичка.

Не ме разбирай погрешно! Има някакъв шанс, но трябва да изживеете определени етапи заедно, да си напаснете. Ти не си останала с бащата на децата ти и сте се разделили след дълга връзка. Както виждаш и деца не са спойка. Трябва да си по-внимателна с мъжете, особено като вече имаш деца.

# 47
Добре де, само мен ли ме впечатли, че авторката е започнала връзка на 13 години?
Чукам на дърво, защото дъщеря ми е на толкова.
Що, тамън е. На 13 ни пускаха на 'детски' дискотеки, но нашата компания не ходехме. На 14 , на прощалната, какво видях от един варненски випуск в Св.св. Константин и Елена, не е за разправяне... Чак като станах на 15-16, отидохме два пъти с тогавашното ми бести и приключихме с 'детските' дискотеки. Но наборките масово там се 'изпоожениха'.

# 48
И като има интимни неща,  и баба е чувала за виртуален секс.Няма връзка с чувства и намерения извън това.
Ама не е само приятелство. "Нещо повече", макар че то си има степени. Може да е нещо повече, нещо много повече... Grinning

# 49
Той самотен, авторката самотна..Приятно им е общуването, споделянето.Нормално да се появят фантазии.
Но реалността е, че ги делят хиляди км. и не само.
Така или иначе преди реална среща нещата са доста мъгляви. А при реална среща е хубаво да си наясно със себе си.
Но с две малки деца и мъж живеещ на хиляди км, си го представям като романтична ваканция / ваканции, когато той си идва в България и онлайн общуване в останалото време..
Което не е лош вариант ..

# 50
Ако той си я е харесвал още в училище и му е останало любопитството и желанието да бъда с нея, децата й вероятно няма да са чак толкова страшни.
Ако си наистина си харесвал някой преди да има деца, не виждам причина да го разхаресваш, когато вече има.

# 51
  • София
Добре де, на 13 (или на 12) си се събрала с мъжа ти, била си 13 години с него и сега се чудиш как да се вържеш за първия дето ти е обърнал внимание. Ама забавлявай се с човека, изживей ако има какво да се изживява...какъв е този зор за връзка, с някой с който само си пишете и не сте се виждали от ученици, че и с техните ще се запознаваш. Я малко слезте на земята и двамата. Моля те, поне децата не ги вкарвай и тях.
Дай по-отгоре, по-лежерно...даже биологичен часовник нямаш да тиктака, че така да припираш. Отчела си се.
Искал секс, ами напълно нормално, то по-притеснително е ако не иска.
Не залагай всичко карти на въпросния, пиши си с други и се закачай, че този на майната си трябва на теб да ти е опция, а не ти на него.

# 52
Спорем мен някои от коментарите са много апокалиптични, но малко трезв разум не е излишен. Щом ви е приятна комуникацията, продължете я, но без да се отплесваш в някакви големи споделяния, романтики и "добро утро, зайче, сънувах те". Щом човекът ще идва скоро до България, ще се видите, ще прекарате време заедно и ще прецените, дали нещо би се получило.
За мен децата не са драма - пълно е с мъже, които отглеждат чужди деца, стига да са влюбени в жената, както и тези, които защото не искат да имат общо с бившата си жена, зарязват и децата си.

# 53
  • София
Скука му е, ако бачка и нощем ….

Моята си приятелка е в абсолютно същата ситуация, само годините станаха две.

Апокалиптичното е чистата истина. Чувства, емоции и време нахалост.
Ще се отдръпне жената, сурово си го обещава, но няма.

Ако има породени чувства - има и разговори. По- добре навреме.

# 54
  • Terra incognita
Колко са големи децата и в какви отношения сте с бащата?

# 55
Добре де, на 13 (или на 12) си се събрала с мъжа ти, била си 13 години с него и сега се чудиш как да се вържеш за първия дето ти е обърнал внимание. Ама забавлявай се с човека, изживей ако има какво да се изживява...какъв е този зор за връзка, с някой с който само си пишете и не сте се виждали от ученици, че и с техните ще се запознаваш. Я малко слезте на земята и двамата. Моля те, поне децата не ги вкарвай и тях.
Дай по-отгоре, по-лежерно...даже биологичен часовник нямаш да тиктака, че така да припираш. Отчела си се.
Не залагай всичко карти на въпросния, пиши си с други и се закачай, че този на майната си трябва на теб да ти е опция, а не ти на него.
Съвсем не е първия който ми обръща внимание дори бих казала че съм ухажвана от много но не плоявявам интерес лесно просто с него е различно още в началото си казахме че може да сме само приятели просто с времето нещата се променят аз по никакъв начин не намеквам нищо държа се доста мъжки бих казала той използва някой път по различни думи но аз се правя на ударена и не обръщам внимание.Не бих си позволила намеци или нещо такова.

# 56
  • София
Тогава, какво правиш? Държиш се като на 16?

# 57
Anndann, ти искаш ли да имаш отношения с този човек, или с мъж изобщо?

# 58
А ти искаш ли да имаш нещо повече от приятелство с него? Ако това е така, признай пред себе си и вземи решение - или се дистанцираш и спираш комуникацията, или пробваш и виждаш ответната реакция. Стоене с месеци в сивата зона най-много да те обърка повече.

# 59
Съвсем не е първия който ми обръща внимание дори бих казала че съм ухажвана от много но не плоявявам интерес лесно просто с него е различно още в началото си казахме че може да сме само приятели просто с времето нещата се променят аз по никакъв начин не намеквам нищо държа се доста мъжки бих казала той използва някой път по различни думи но аз се правя на ударена и не обръщам внимание.Не бих си позволила намеци или нещо такова.
бях на 13години в 8ми клас бяхме гаджета после живяхме заедно и т.н

Общи условия

Активация на акаунт