Любители на Котки - Тема 150

• 27 934
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Не съм капацитет, хич даже, но според мен еднократно повръщане не е повод за тревога. А и той е игрив и се държи нормално. Аз бих изчакала до утре, но бих го наблюдавала постоянно.
Ако се влоши, тогава доктор по нощите. А и ти си го знаеш кое му е нормално поведение.

Те имат 9 живота. Сега ще изхаби един и има още 8. Не се филмирай, той ще го усети. Какво прави сега?

# 511
На нашите съседи котаракът, така преди месец, каквото хапнете и пиеше го повръщаше след около час. И те се бяха притеснило, водиха го на един ветеринар, който им каза, че може да се е запушил. Водиха го в ЦВК, правиха му ехограф, нищо му нямаше, казаха им летен грип. Пи някакви капки и се оправи. Жив и здрав е, но това продължи около 1 седмици. В чудо се бяха видяли.
Мисля, че можеш да изчакаш до утре.

# 512
Аз съм паника, за глупости съм ги водила.
Най-вероятно е ял нещо, дано всичко е наред.

# 513
Аз заради това се съветвам с вас, Ивекс, защото помня изумената физиономия на ветеринарите, когато замъкнах по спешност Ади, защото имаше черни неща в ушите и аз реших, че са паразити, а се оказа, че са мръсни Grinning
Нямам опит с котки и не знам кога как да реагирам, ще чакам засега, пък няма да си лягам тази нощ.
Благодаря, Зуки Су, gabidi

# 514
  • Между гори и планини
noragami, какъв апетит и странни вкусови желания има това коте... Дано е добре и не те притеснява повече. Моите преди да започнем да им купуваме храна срещу косми (така ли се казва? 🤔) доста си повръщаха, особено дългокосместата Кети. Сега ядат треви от двора и не ги знам връщат ли нещо.

# 515
Много дълго е бил уличен, Доня. Момичетата знаят, но дълго му търсех дом и чак като се убедих че няма кой да го вземе и се уплаших понеже липсваше от улицата 3 дни го прибрах вкъщи. Особен е, и аз не знам, гризе всичко, като кажа "не" ме разбира, но обърна ли гръб пак гризе. С мен не контактува попринцип, дори като е гладен се моли на Ади, а не на мен и го ревнува от мен. Аз и да искам не мога да го разиграя, чак като Ади се събудище разбера играе ли му се

# 516
Норагами, опитай се да си легнеш и си спазете ритуалите. При теб ли спи, в коридора ли? Навиците са много полезни за тях - дома е дом. Ще ме предадеш твоята тревога а не трябва.

Отворих втора кутия червено вино. И реших да вдигна нивото.
Стар домофон, счупен. Първия път успя да си вдигне дебелия гъз,  сега е втори.

# 517
Играят си в момента и явно е много гладен, защото води Ади към кухнята. За жалост и Ади е солидарно почти толкова гладен като не иска да яде без бебето си Grinning

# 518
Много интересно поведение между другото.
Радвам се, че е ок, ти го наблюдавай все пак.

# 519
  • Велико Търново
Noragami, стискам ви палци за спокойна нощ🤗 Ще е нещо безобидно! После да им пуснеш данък. Споменът за гушнатите им общи снимки още ме усмихва ☺️
Петък вечер, тишина и спокойствие, светлината от нощната лампа и размазана Пиги до мен 😍 Лека нощ! 

# 520
Наглеждам ги, да. Иначе, да, странни са, но то е попринцип. Имат отношения тип майка-дете, даже съм виждала Бени да се опитва да суче от Ади и Ади го търпи той като цяло се грижи за него изцяло - води го да ядат, да пият, вода, да играят, до тоалетна, да си точи ноктите и малкото повтаря, къпят се, гушкат се. Ако стресна малкото насън или се уплаши от мен ходи да се крие при Ади. Даже веднъж ми се преплете в краката и го сритах и Ади ме нападна и захапа. Уж мъже, ма никак Grinning

# 521
Ох, много сладко😘.
Наша Ая така, като се развикам на дъщеря ми и идва и ме захапва  за крака, все едно ми казва "Престани да викаш  на детето"😄

# 522
  • Между гори и планини
Моята Кети едно време не даваше да повишат тон на детето, в момента в който се карам, идваше и ме захапваше за крака, или ръката. Не силно, но предупредително.
И Чери го играе майка на всички малки котенца, които сме имали. Уж, мъжки ... А женската за добре дошли лапи раздава. Обаче те помнят - и Чери и Точка се държат лошо с нея сега.

# 523
  • София
Моля ви, кажете ми как наказвате котките си. Моята Фифи брутално ме хапе и дере и жертвата й е моята дясна ръка. В момента имам 16доста дълбоки рани (нарочно ги преброих). В момента, в който седна на компютъра и взема мишката скача и ме хапе брутално. Същото е и като нещо правя с тази ръка - бъркам или дори държа лъжица.
Карам й се като ме ухапе, даже започнах да я удрям леко, за да разбере, че не е добре и ми причинява болка. Но няма ефект. Не е дете да му обясниш, гушкаме се много, общо вземо тя е царицата вкъщи, но това вече минава границите

# 524
  • Някъде там
Аз казвам рязко и сериозно Не и вдигам ръката с дланта на пред все едно го спирам в момента в който го забележа че идва. След като се е спрял давам нещо или погалвам и казвам браво на момчето със съвсем различен глас. Той бързо свикна и не ни хапе. Имах котарак с който тренировките бяха ежедневни и ми отнеха два месеца. Лошото беше е че той не хапеше ръце, а крака и то отзад точно над петата. Кошмарни рани ни е правил.
Но това при нас действа, а всяка котка е различна все пак. Пробвай.

Общи условия

Активация на акаунт