Февруарчето расте не спира, мама скоро РД парти ще планира

• 41 108
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Успех и от мен skk ,всичко ще е наред , прегръдки.

# 616
Лелеле, думи нямам, skk, да те занимават с пътеки и финанси. Всеки ден проверявам дали не си писала, защото искрено и много силно ви пожелавам да се намери решение и правилното лечение. Чрез теб откривам безграничната сила и решителност на майката.

# 617
И аз това си мисля цял ден...Колко неизчерпаема е силата на майката в името на детето и.
Отново пожелавам на skk много много сила и кураж!И искрено се надявам да имате решение на проблема съвсем скоро Flowers Four Leaf Clover

# 618
Момичета, малко да побутна темата.
Какъв подарък ще вземете за 1 юни. Имате ли идея как да ги разнообразите за празника.
Аз взех книжка и гараж за строителни машини, само багери и трактори го вълнуват.

# 619
СКК сили и кураж ви пожелавам,на цялото семейство.Сигурна съм че ще се намери лечение и скоро всичко ще е зад гърба ви 🍀🍀🍀
Моят е на тема Пес Патрул още,затова залагам на сигурно.Нови чаршафи за леглото му и книжка с лепенки и за оцветяване.Сигурно ще добавя и някоя играчка с тях,ако намеря.От бабата един бухал(не питайте...,играчка де),от дядото ново кола за каране,сегашната му умаля нищо че е уж до 4 г. и разни летни дрехи.Сестра ми не казва какво му е пратила от Англия,изненада било.Дано дойде на време,пък каквото ще да е.

# 620
Ние не отдаваме чак такова значение за подаръци за 1-ви юни. Вероятно ще го заведем в Хиполенд да си хареса нещо, както се случва и без повод. Не сме предвиждали някакво празненство, торти и т.н.

# 621
  • Велико Търново
До първи юни има тооооолкова много време... Ако не си смени интересите до тогава поне 4 пъти, няма да е той Simple Smile

# 622
  • София
До допреди 10 минути крещях колко много играчи имат. Наистина ми писна. Заринати сме от играчки, а те само се карат и дърпат.

# 623
Има 5 икейски куфара с играчки, препълнени при това. За 1 юни дискретно смятам да пропусна  Grinning

# 624
  • София
Няколко колички с бебета, безброй бебета, две кухни, кът за къпане на бебета, всички дървени комплекти с играчки на Лидл от 2013 година насам, няколко комплекта с форми за пластелини, няколко магнитни игри, игри тип килимче, на които се танцува, познават се държавите, безброй Леко конструктори. Това са само едрите. В три къщи постоянно нося играчки. Наистина ми е писнало.

# 625
Аз лично не свързвам първи юни с играчки.За мен винаги е било ден за игра,с много игри и забавления,балони и бели.Искам и за него да е такава емоцията,не да го свързва като поредния ден с подаръци.Вече е голям и разбира,утре сме на рд на най добрия му приятел,неразделни са постоянно се търсят.Вълнува се че ще му подари подарък,заедно го избирахме.Така че не е само до играчките,емоцията и спомена и снимките са по важни.Лично аз купувам играчки и книжки без повод,счупените хвърлям,безинтересните подарявам,отказах се да пазя и трупам въпреки че имаме място.

# 626
  • Down Under
И аз ще пропусна подаръците. Моят е някаква странна порода и нищо не иска да му се купува. Влизаме в магазин за играчки и му казвам избирай, а той ми казва нищо не искам. Ще му надуя няколко балона, колкото да отбележим, въпреки че тук не се празнува.

# 627
И аз ще пропусна подаръците. Моят е някаква странна порода и нищо не иска да му се купува. Влизаме в магазин за играчки и му казвам избирай, а той ми казва нищо не искам. Ще му надуя няколко балона, колкото да отбележим, въпреки че тук не се празнува.
И моя нищо не иска,подаръка който взех е по моя инициатива . Играе си със подаръците от Коледа. Не че от тогава насам не сме взимали но не им обръща внимание.
Бяхме до Хиполенд нищо не поиска,само го карах да кара колела да видим с колко големи гуми да вземем ,че едните баба и дядо искат колело с помощтни гуми да вземат.

# 628
  • Down Under
Малко да раздвижим темата .. Ще почивате ли товя лято?
Зимата дойде при нас и аз нещо се размечтах за морето 🏖 Жалко, че за втора година няма да можем да се приберем.

# 629
Честит празник на всички дечица! Нека са ни мнооого здрави и щастливи! 🍀

Ние обмисляме море,защото миналата година заради пандемията не ходихме. Но тази година ще отидем, нямаме резервация все още. Чудя се къде. От време на време разгледам но нищо не харесвам. Тук в Бг ще е,с тези PCR тестове  и ваксини няма начин да тръгнем с детето.

Препоръчайте ми крем за кожни раздразнения?

Общи условия

Активация на акаунт