Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 316
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 225
  • France
Между другото, авторката съм я запомнила с това, че в една друга тема се възмущаваше на хора, чиито коли надвишават месечния им доход. Вече не помня по каква причина. Нещо свързано с изхвърлянето беше.
Та се чудя, явно за нея е селско да имаш добра кола, но трябва да се храниш цяла почивка в ресторанти Thinking

# 226
  • Пловдив
Не виждам каква връзка с доходите има цената или класът на колата. Безброй примери има за милионери, каращи някаква съвсем обикновена кола, както и напъващи се да парадират със скъпо возило средняци, които едва си броят стотинките за всичко останало.

# 227
  • Далече, далече
Сетих се за нещо, но може и да не е добър ориентир.

Ако един мъж има повече от 5-6 деца от различни жени, вероятно е добре финансово. Има вероятност и да е обикновен женкар.

# 228
Математиката е точна наука, но изобщо не сработва там, където повечето жени твърдят как не искат богат мъж, а в същото време дирят богат мъж.
Не сработва и там, където стиснати мъже твърдят, че искат качествена жена, а налитат само и единствено на тунинговани хубавици, жадни за парици.

# 229
  • Най-красивата страна
Познавам добре приятелките и роднините си .Знам кой какви реални възможности има.
И въобще не могат да ме изненадат ,ако пътуваме някъде заедно.
А с хора,които не познавам достатъчно добре не бих отишла на почивка,особено в чужбина.
Е,случвало се е да отида на еднодневна екскурзия с някоя колежка...но това е изключение.

На почивка ходя само с близки хора.
Ако ще пътувам в друга кола-естествено давам пари за бензин.

В заведения -всеки си плаща.
За разходките,допълнителни екскурзии...-всеки има право на избор.

Ако съм със съпруга ми и детето-той плаща абсолютно всичко.

# 230
Вие съвсем го обърнахте на чат.

Жената иска съвети как да разпознава богатите и тези, които биха били щедри по време на почивка.
Няма равенство между богат и щедър. Може да няма много, но да е щедър към нея. Може да има много и да делят сметките по почивките.
Точно!
А сега как да разпознае едните от другите... Предполагам, че който е стиснат, или просто беден, който се прави на човек от "голямото добрутро", би си проличало в ежедневното общуване, ако излезете на заведение. Ако държи да си изравнявате сметките до стотинка, или е ок ти да плащаш вече трети път общата почерпка - отпиши го.

# 231
Математиката е точна наука, но изобщо не сработва там, където повечето жени твърдят как не искат богат мъж, а в същото време дирят богат мъж.

По-скоро жените налитат на самоуверени и стабилни мъже, с тежест и даващи усещане сигурност. В гимназията това са лошите момчета, тарторите. В живота обаче като цяло мъжете с тези качества ако и да не са богати, поне не са бедни. Т.е. така се получава, че бедните са по-скоро свити, неуверени, дребнави и кой знае какво и това се вижда още преди да му се знае дебелината на портфейла. Има и смотани богаташи, де, ама ако си забелязал на тях се лепят разни златотърсачки само. Има и хубави небогати мъже, и не виждам да са останали ергени.

Та има го това като факт, но причинно следствената връзка е леко различна.

# 232
  • София
Като в приказката - момичетата обичат борсовите играчи, но накрая се женят за зъболекари.

# 233
Мисля, че гледаме екранизация на тази приказка вече в бая теми.

# 234
  • Пловдив
Мисля, че гледаме екранизация на тази приказка вече в бая теми.
Добра разказвачка на приказки си и ти се получава. Simple Smile

Скрит текст:

По-скоро жените налитат на самоуверени и стабилни мъже, с тежест и даващи усещане сигурност. В гимназията това са лошите момчета, тарторите. В живота обаче като цяло мъжете с тези качества ако и да не са богати, поне не са бедни. Т.е. така се получава, че бедните са по-скоро свити, неуверени, дребнави и кой знае какво и това се вижда още преди да му се знае дебелината на портфейла. Има и смотани богаташи, де, ама ако си забелязал на тях се лепят разни златотърсачки само. Има и хубави небогати мъже, и не виждам да са останали ергени.

Та има го това като факт, но причинно следствената връзка е леко различна.
Кака ти Невена друго разправя. А тя има опит.
Познавам повече богати самотници, раздаващи се за жените и не намират желаеща за брак и дете, отколкото всякакви други.

# 235
По мои наблюдения, един мъж, ако е читав, богат или не, не остава без кандидатки.

В кръга на шегата, перфектния вариант е читав съпруг и баща, и богат любовник.

Вторият, така и така е за измежду другото, не ме бърка дали вкъщи си прибира чорапите и смъква седалката за тоалетната.

# 236
  • София
Като в едно от онези лексиконните - за пълното щастие на жената е важно съпругът и любовникът да не са едно и също лице. Wink

# 237
Аз лично станах свидетел на това, как на събиране моя позната буквално се нахвърли на мъж, когото виждаше за първи път. А аз го познавам добре, изобщо не е богат, но около него витае облак от тестостерон.
Та, жените ценят и други качества, малко по-настрани от портфейла. Wink

# 238
  • София
Да, ценят, но на млади години, когато и мъжете са млади момчета и всичко е купон и хормони. Когато дойде време за семейство вече нещата започват да изглеждат по друг начин, а и мъж на 40 без нищо за какво й е на една жена, кой ще храни децата? пък нека си витае облак от тестостерон - ще си остане с тестостерона.

# 239
Да, ценят, но на млади години, когато и мъжете са млади момчета и всичко е купон и хормони. Когато дойде време за семейство вече нещата започват да изглеждат по друг начин, а и мъж на 40 без нищо за какво й е на една жена, кой ще храни децата? пък нека си витае облак от тестостерон - ще си остане с тестостерона.
Хаха, не, примерът е за по-зрели хора. Simple Smile Някои хора са станали свободни. Жена на 40-43 може да мечтае за деца, но може и да има вече пълнолетни деца и да е щастливо разведена. Тогава няма да ти кажа за какво точно й е мъжът със скромни финансови възможности, но с голям друг потенциал, ако тя самата си има добра работа и собствено жилище. Wink

Общи условия

Активация на акаунт