За "Listerine" обаче не съм съгласен, че води до пожълтяване на зъбите. Избелва ги. И не всичките им модели съдържат алкохол.
За дъвките непосредствено след ядене погледни какво бях писал по-горе. Имат лошия навик да бутат остатъците от храната под венците и особено между дъвкателните зъби в труднодостъпните места, затова е желателно да имаш подходяща течност (в краен случай вода) под ръка, с която да жабуриш малко и да ги отмиеш възможно най-много, преди да сложиш дъвка в устата.
За споделянето на опит и знание си много прав. Ако пък на някои им пречи това да четат споделен опит и да научават нови неща, просто може да не се обаждат излишно и вместо това смирено да пропуснат дадена тема или част от мненията в нея, щом това им влияе чак толкова зле на разклатената нервна система. Неслучайно Джордж Бърнард Шоу е казал "Никога не казвай всичко, което знаеш, но винаги знай какво казваш!". Аз съм твърдо "За" това да се споделя опит, особено когато касае важни неща. По-добре някой да бъде запомнен със споделяне на опит и спазване на добрия тон, отколкото с редовно заяждане и подмятане.
Парите са нещо преходно и е хубаво човек да ги има в достатъчни количества (колкото да не се лишава от основни работи в ежедневието си, не чак толкова за излишен тежък лукс), но аз харесвам една тяхна много добра характеристика: лесно изкарват наяве кой доколко го бива като Човек с главна буква.

Само дето много мъже именно по това подбират - както и много жени подбират мъжете според разни финикийски "качества".