Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 316
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 255
Да, най-добре да е млад в такъв случай. Да има оптимизъм за бъдещето, да не е смачкан.

# 256
  • Пловдив
Да, най-добре да е млад в такъв случай. Да има оптимизъм за бъдещето, да не е смачкан.
Почваш да идваш на моето Simple Smile

# 257
Само да не стане като в съседната тема - млад, с бивша съпруга, две деца, живеещи всички у неговите бабини и още една баджначка някъде само за секс.

# 258
Аз бих се навила с колата, но само ако ми излиза в абсолютно число по-малко от билета за влака. А всъщност шансът да е по-евтино е малък, в същото време съобразяването не е по-малко, въпреки че се шири подобна заблуда.
Пред влак и шофьор, който не е мъжът ми, в краен случай баща ми, винаги избирам влак. Първа класа, разбира се, защото втора е безплатна за малки деца и поради тази причина е едно много неприятно място, освен това там  редовно се случва някой с нож да превърти и да понаръга спътниците си в купето. Във влака не доскучава - има си вагон-ресторант, тоалетна, безкрайни слънчогледови поля и любезни бабиери, които отиват на курорт и общуването с тях е сравнително приятно.
В чужда кола трябва да търпиш какво ли не - ако кара жена - хаотичното й шофиране, крясъците по другите шофьори, размахване на средни пръсти, постоянно объркване въпреки джипиеса и набиване на спирачки по завоите. Ако кара мъж - гадната и силна музика в колата, с която той особено се гордее, забрана да си качваш краката на таблото и да ядеш в колата, откази да се спира често за тоалетна и кафе и постоянни калкулации за разхода на 100 км. Колкото и да плюят по БДЖ, за мен са многократно по-добър избор от споделеното пътуване.

Айде пак обиди към жените от жена...
Какви са тия простачки с купени книжки, дето те возят в колите си? Средни пръсти?  Крясъци? Мале-мале...

# 259
  • София
Май най-добре и без тях. Какво толкова може да ми предложи, ако това няма, онова няма? Дори и интимно не съм сигурна дали ще е чак толкова, че да си заслужава да му слушам оплакванията от бившата, проблемите на работа и не знам какво, докато "се забавляваме". Ако иска психотерапия, това е друг въпрос и там вече е работа. Но да се оплаква и въздуша, че и после да му вържа...,е, нещо не ми звучи съблазнително. В общи линии номерата са ми известни като репертоар на мъжете 40+.

# 260
  • Пловдив
Само да не стане като в съседната тема - млад, с бивша съпруга, две деца, живеещи всички у неговите бабини и още една баджначка някъде само за секс.
Не би ми пречило, стига секса да е добър и да не си въвира проблемите при мен.

# 261
Такива простачки колкото щеш има. Случка от екскурзоводските ми години - ние сме с голям автобус, хотелът с една тясна алейка, влизаме от единия край, събираме туристите и на излизане срещу нас се задават мадама с приятелка в джип, а средните им пръсти насочени към ушите. Е, накрая се разкараха от пътя, де.

# 262
Янтра, ясно ми е защо имаш три деца.  Радваш ме

# 263
  • Пловдив
Янтра, ясно ми е защо имаш три деца.  Радваш ме
А аз теб не те разбирам. Аз имам доста претенции и изисквания към мъжете.

# 264
Май най-добре и без тях. Какво толкова може да ми предложи, ако това няма, онова няма? Дори и интимно не съм сигурна дали ще е чак толкова, че да си заслужава да му слушам оплакванията от бившата, проблемите на работа и не знам какво, докато "се забавляваме". Ако иска психотерапия, това е друг въпрос и там вече е работа. Но да се оплаква и въздуша, че и после да му вържа...,е, нещо не ми звучи съблазнително. В общи линии номерата са ми известни като репертоар на мъжете 40+.
Ха-ха, и аз все на такива попадам. Даже вече им знам репертоара, изненада може да има само в поредността на етюдите.

# 265
  • София
Тука май някой завижда за кмета на К Satisfied Satisfied Satisfied

# 266
  • Пловдив
Добре, че наскоро навърших 40, та да мога да вляза в клуба на мъжете над 40-те, дето толкова ги одумвате из всяка тема във форума. Smiley Освен, че свалих 10 кг, качих някой лев в банковата сметка, работата ми спори и имах вземане-даване с някоя и друга мома в повече, друга разлика спрямо 39-тата ми година не виждам.

# 267
Жребче, везни ли си?

# 268
....друга разлика спрямо 39-тата ми година не виждам.
Ти така си мислиш 😁

# 269
  • София
Ха-ха, и аз все на такива попадам. Даже вече им знам репертоара, изненада може да има само в поредността на етюдите.

Аз не попадам, защото не се занимавам изобщо. Имам си по-важни и по-приятни неща за правене, дори това да си видя тук и да си говорим е доста по-приятно.

Жребче, ти трябва да се ориентираш към млади жени на по 30 години, които искат да правят семейство и да раждат деца. По възможност да са необвързани, да нямат предишни бракове и деца от предишни връзки. Ние тук, дето си говорим и одумваме мъжете, сме лелки, вече имаме големи деца, видяли сме мъжките патологии на всякакви нива и трудно можем да бъдем изненадани. Доколкото помня, ти си свободен, значи трябва да си търсиш също свободна кандидат-булка в детеродна възраст. И, естествено, да се ожениш по любов и три дни яли, пили и се веселили. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт