Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 209
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 405
  • France
Ползвала съм Листерин, не е нещо особено. Най обикновена вода за уста от комерса.
За Сталоун има ли някакво доказателство, освен честната дума на зъбаря? Тц, тц голям късмет има този Слай. И любовница си намери, и диетоложка, и зъбите ъпгреднал Joy

# 406
  • Пловдив
То си зависи и коя разновидност си ползвала. Аз съм пробвал само двата им модела, които посочих горе, и съм доволен. Но от десетки други марки и модели не съм.

п.п.: На 15:36 минута от видеото показват подписана от Сталоун снимка на него и зъболекаря. За другото трябва да се доверим на разказа му.

# 407
На Сталоун съм му виждала автографа в столичната стоматологична клиника, където са го лекували. Мисля, че имаше и снимка с доктора Simple Smile

# 408
  • София
И аз не купувам Листерин заради алкохола.

# 409
  • Пловдив
На Сталоун съм му виждала автографа в столичната стоматологична клиника, където са го лекували. Мисля, че имаше и снимка с доктора Simple Smile
На 13:13 минута от видеото зъботехникът казва името си - Бисер Димитров, но когато след това назовава името на клиниката, не мога да разбера точно какво изрича (нещо като "клиниката на доктор Павлови").
Скрит текст:

# 410
  • Най-красивата страна
По темата, чувала съм, че може да гледате зъбите. Стоматологичните услуги не са евтини, неподдържаните зъби може да говорят за бедност. Smiley

Така можете да изтървете някой супер богаташ с фобия към зъболечението. Познават не един такъв човек. Laughing
Златотърсачите да не рискуват, а да проверяват тази информация и по други канали!

И аз познавам хора с дентофобия.
Разтреперват се само ,като чуят за зъболекар и ходят в много краен случай.
И не става въпрос за пари,това е психичен проблем.

# 411
Жребче, би ли снимал състава на тези два продукта? Да видим дали съдържат алкохол?

# 412
Водата за уста изобщо не е задължителен продукт за устна хигиена, освен ако човек не носи брекети или е влязъл вече в старостта и са се появили проблемите с венците, та трябва да крепи някакво приемливо състояние. А за тези, които са пристрастени към водата за уста и ментовите дражета, съм сигурна, че им смърди устата, та чак сами на себе си са гнусни и затова параноично се жабуркат след всяко ядене.

# 413
  • France
Същото са ми казвали и моите зъболекари. Много по важно е да ползваш конец или между денталните четчици.
Едно е да отидеш да ти поправят паднала пломба, друго е да се довериш за няколко импланта.

# 414
По темата, чувала съм, че може да гледате зъбите. Стоматологичните услуги не са евтини, неподдържаните зъби може да говорят за бедност. Smiley

Така можете да изтървете някой супер богаташ с фобия към зъболечението. Познават не един такъв човек. Laughing
Златотърсачите да не рискуват, а да проверяват тази информация и по други канали!

Повечето хора с липсващи зъби не могат да си позволят импланти отколкото да имат панически страх от зъболекари. Като чуят цената и се отказват.

# 415
  • Пловдив
Водата за уста изобщо не е задължителен продукт за устна хигиена, освен ако човек не носи брекети или е влязъл вече в старостта и са се появили проблемите с венците, та трябва да крепи някакво приемливо състояние. А за тези, които са пристрастени към водата за уста и ментовите дражета, съм сигурна, че им смърди устата, та чак сами на себе си са гнусни и затова параноично се жабуркат след всяко ядене.
Смърденето на устата най-често се получава или от цигари и кафе, или след като хранителните останки в междузъбното пространство започнат да гният след ядене. Тогава има полепи, особено ако е ядено нещо мазно или със захар. А като ядеш месо, жилките и влакната от него лесно засядат между зъбите и трудно се махат оттам. Същото неприятно полепване по венците и зъбите се получава и при ядене на някои "зрънчовци", като особено лепкави са едни с фъстъчен вкус на "Jumbo", какъвто си купих преди няколко дни за пръв път над 10 години насам с цел да си припомня какво съм ял едно време.

Доста от пушещите си мислят, че устата им не смърди, само защото са свикнали с миризмата на цигарения дим. Тя всъщност надделява над смрадта от изгнилата между зъбите храна, но тъй като катранът и никотинът миришат по-силно, се създава измамното усещане, че устата им е чиста и само цигарите уж придавали обичайната за тях миризма.

Отделно, че има доста хора, които нямат изградена култура да измиват зъбите си преди лягане или сутрин след ставане. Не пожелавам на никого да има подобна половинка, независимо дали е жена или мъж. А други пък цял ден са на работа, хапват и пийват нещо там и измиват зъбите си едва вечерта. През всичкото друго време устата им мирише, та не се трае.

Има професии, които изискват винаги да имаш свеж дъх, тъй като се работи пряко с платежоспособни хора. Та, не е като такива ползватели на устни ароматизатори да са непременно с лоша чистота; просто цял ден са в движение някъде и искат да са винаги на ниво при поредната важна среща.

А така рекламираните срещу поява на кариес и плака дъвки (ако помните рекламите как една мацка ги взема след излизане от ресторанта) всъщност може да са особено вредни, ако се употребяват скоро след хранене, защото спомагат да се натиснат и вкарат останките от храна изпод венците, където се започва с едно трупане на зъбен камък и плака.

Същото са ми казвали и моите зъболекари. Много по важно е да ползваш конец или между денталните четчици.
Едно е да отидеш да ти поправят паднала пломба, друго е да се довериш за няколко импланта.
Зъбният душ е по-добро средство, защото прониква навсякъде, включително и под венците и изтласква навън попадналите там частици храна. Използвам също и конци за зъби, но без зъбен душ те не са достатъчни. Panasonic EW1411H845 е отличен модел.

# 416
  • Paris, France

Ползувам конец след всяко хранене. Не помага да не се събира черен налеп между долните зъби, съжалявам. Веднъж пиех по много вода с лимон и само тогава налепите изчезнаха сами, но зъболекарите казват, че разяжда емайл.

В показания от Жребчето продукт няма алкохол и изобщо не щипе. Имаме го в къщи. Ще го пробвам редовно. Наистина действа попистващо и на сутринта устата мирише добре.

# 417
На 13:13 минута от видеото зъботехникът казва името си - Бисер Димитров, но когато след това назовава името на клиниката, не мога да разбера точно какво изрича (нещо като "клиниката на доктор Павлови").
Скрит текст:

ЕО Дент е, в клона в Дианабад. Имат ВИП зона там, аз съм била като обикновен пациент. Имаше и други известни хора, но не ги помня.

# 418

Повечето хора с липсващи зъби не могат да си позволят импланти отколкото да имат панически страх от зъболекари. Като чуят цената и се отказват.

У нас всъщност масово липсващите зъби се "спасяват" с мостове. Хората си ги правят масово, понеже им идва евтино. И не личи чак толкоз, ако са добре направени и не ти кажат специално. Едни мостове устройват много хора. Като нямаш средства за имплант, няма да ядеш каши я!
Друг е въпросът за качеството на услугата, ама тук, както е в доста теми в подраздела, си говорим за външни белези. Че е най-лесно и лековато.
Въобще по един белег никога не бих тръгнала да определям човека дали бил имощен и на какво е имощен.
А това, дали бил богат и фалшиво или съвсем искрено си е такъв, би ме интересувало единствено ако ми иска кредит.

# 419

Глупости. И най-скъпата четка+междузъбни четчици и конци не стигат навсякъде. А водата за уста влиза и на най-недостъпните места и добавя още няколко процента почистване и, което е по-важно, убиване на скритите бактерии.

Общи условия

Активация на акаунт