Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 121
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
 За Кобилкина съм чел само в някои женски мнения в този форум и това е показателно кой от кого и по колко се интересува в ежедневието си.

# 541
  • София
Кобилкина и "сектата" й от жени... За мен това е опит за легална проституция.

Има ли такива, които дават по 600 лв. за обучение как да си ВИП Гейша и да даваш "пръстче в дуп**це? Laughing Ами ако даваш повече от пръстче? Каква си тогава, магьосница? Laughing

Това как точно ти гарантира емоционалната обвързаност, от която има нужда жената, когато търси връзка? За мен си е чисто е**не, жалко, че има и хора, които се хващат на това и си плащат, за да им казва някой как да го правят. Smiley

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 18:55 от Совичката

# 542
Днес пак останах 2 часа повече на работа... дали съм работохоличка? Laughing Laughing Laughing
Не е задължително. Може да искаш да станеш "богата".

...аз като нямам дете и семейство редовно прекалявам с работата.
Просто се опитах да сменя темата, че толкова философии за "златотърсачки" и "богаташи" ме отегчиха, а имаше момент, в който ми беше забавно...
Не е задължително да прекаляваш, от теб си зависи.
Ти явно живееш, за да работиш.
С какво каза, че се занимаваш?
9-5 ли си? Rolling EyesThinking
Принципно, да, простотии тип Кобилкина и "производните" й не ме интересуват.
Можем да сменим темата по всяко време, и по-интересно може да стане, от теб зависи.

Това как точно ти гарантира емоционалната обвързаност, от която има жената, която търси връзка? За мен си е чисто е**не, жалко, че има и хора, които се хващат на това и си плащат, за да им казва някой как да го правят.
Ти това ли търсиш?
Гаранция, знаеш -> Франция.
Да се хващат, знаеш - има бунаци, хващат се.
А може и да не знаеш, не знам. Smile

Невена, и какво като отиде наша "градска" (исках друго да кажа, ама айде) в Лондон или Женева?
Нещо с такъв начин на мислене и поведение не я виждам. Искат се други качества.
А и Лондон е от най-скъпите дестинации.
Невена, няма разумен човек да се занимава и обръща внимание на плазмодия Кобилкина.
Оттук си прави извод за целия ни "хайлайф", какъвто няма в БГ, и момиченцата, посещаващи семинарите и курсовете й.
Има и една друга порода - дай им само по курсченца да ходят и друг да плаща за това.

# 543
Доколкото съм чувала, голямата част от клиентките й са точно жени с образование, бизнес и пари, възпитани, семейно ориентирани. Ходят там, защото не срещат подходящи мъже. Разбирай, мъже, които са възпитани, семейно ориентирани, с образование, бизнес и пари. Точно това коментираме последните страници, за събирането на подобни. Не си мислете, че клиентките са от типа на  Златките, очакващи издръжка и да клатят крака по цял ден в салона за красота. При Кобилкина се ходи за хващане на перфектен мъж, а не просто на ходещо портфейлче.

# 544
Аз пък и се  кефя на Кобилкина! Граби от живота с пълна сила и й се отдава! Не всеки го може.

# 545
Може и да бъркам, но жена, която има капацитета да привлече умен, хубав, реализиран мъж, защо ще има нужда от съветите на Кобилка?

# 546
Междувременно Миглена Ангелова встъпила в пети поред брак. Или го разтрогнала, не съм сигурен. Това ще да е алтернативната школа на Кобилкина. Брут форс подход, пресяваш всички до победа.

# 547
  • Paris, France
FF, в Лондон и Женева е пълно с мъже, които са непретенциозни, лесно се женят, не изискват това, което трябва да се прави според Кобилкина за да се привлече мъж. Няма да ти казвам колко ниски, дебелички, кранти, леко тъпи, с деца се изложени на там за желания от Кобилкина типаж.

Аз пък и се  кефя на Кобилкина! Граби от живота с пълна сила и й се отдава! Не всеки го може.

Е, какво има тя, което ти нямаш или не можеш да имаш?

Може и да бъркам, но жена, която има капацитета да привлече умен, хубав, реализиран мъж, защо ще има нужда от съветите на Кобилка?

Естествено, че няма. От съветите на Кобилкина ССФ няма нужда. Има ги и тук почти същите.

Кобилкина е израснала в други времена и явно е семейно ориентирана, а повечето балканки не сме, даже и гъркините.

# 548
Естествено, нали трябва да се плаща за всичко.
Това са абсолютни пари на вятъра, безсмислени.
За възпитание и правилно "ориентиране", и "ценности" на 95% от ходещите по тази територия БГ, да не говорим, просто ги няма.
Какво означава "семейно ориентиран"?
Че създал семейство, бутнал й го в "надълбокото", както казва Пирончо, свършили си там работа яйцеклетката и сперматозоида, и айде "семейно ориентитани", а вече колко са, и какво не са, виждаме - драми, разводи, делене, омраза, нещастни деца по средата.
За събиране на подобни съм съгласен малко, или много, но в покварата на подобно "инфлуенсване" и промиване на мозъци, няма спор.
А К**билица е само част от картинката от масовото зомбиране и промиване, разбъркване на мозъци.
Това, че някой е с бизнес, и някакви "кешови възможности", нищо не значи, още по-зле говори за него.
Ще ходя аз друг да ми разрешава "семейните" и лични "проблеми", хайде бе.

Невена, и това го има, масовият западняк е бунак - работата, заплатката, дебел, плешив и т.н.

# 549
Кобилкина оправя енергетиката на жените.😆

# 550
Nevena Virolan, доволна съм от живота си, не че не съм, ама не мога толкова да си повярвам. Че и да печеля от това, а тя има не лош животец. Признавам, че и сече пипето. Семинарчета и развлечения, пари онлайн за нахъсващи курсчета със заучени фрази, а тя само по почивки. Ами определено е постигнала това, на което учи гейшите 🙂

# 551
Да научи някои номера, предполагам. Тя ще го привлече, но и да го задържи. Предполагам, че това е идеята.

# 552
  • София
Веднъж се изшегувах с Кобилкина пред мой познат, който има доста широк поглед над много хора и теми, ако мога така да се изразя. Smiley
Думите му бяха: "- Ти недей така, идея си нямаш каква ниша е това... И има много, които дават тези пари." Склонна съм да му вярвам, защото е доста "ерудиран". Smile И все пак ми се вижда моногооо, как да кажа... повърхностно? А може и просто да не съм узряла достатъчно, за да го разбирам. Smiley Допускам всичко.
Абе интересно е, а пък и аз съм изкривена от старата ми професия, да чета и да се интересувам от различни неща. И все пак ми изглежда малко като "легално сводничество".

# 553
Невена никога не съм живяла на запад, само на изток, но ми се струва, че прекаляваш. Не ми се вярва масово Европа да е със застаряващо население, тоест всеки живее за себе си и не ще ни дете, ни коте, пък да можеш лесно да се омъжиш. Нещо не е така. Те ако искаха, щяха да се оженят. Те не искат.

# 554
  • Paris, France
FF, във Франция дебелите и плешиви хора, които виждам да по-малко на брой и като процент от тези в България. Плешивите са рядкост. До нас има два старчески дом и мъжете са си елегантни и с коси повечето  В България е пълно с мазно кокалести с мекички коремчета и с обръснати гола глава на средна възраст, на коитп им личи, че са плешиви.

Лъжеш се и за работа и заплата. Работната седмица е 35 часа, в Холандия 32ч и не си дават зор. Работят и от къщи, в събота и неделя с кран не можеш да ги вдигнеш да бачкат. Неплатената работа я вършат чужденците.

Невена никога не съм живяла на запад, само на изток, но ми се струва, че прекаляваш. Не ми се вярва масово Европа да е със застаряващо население, тоест всеки живее за себе си и не ще ни дете, ни коте, пък да можеш лесно да се омъжиш. Нещо не е така. Те ако искаха, щяха да се оженят. Те не искат.

Ми като не ти се вярва отвори статистиката и гледай! Естествено, че е със застаряващо население Европа. Там, където населението е по-младо младостта се дължи на имигранти и тяхната раждаемост, само че тоя от Женева и Лондон харесва Рускини и полякиня, даже българки, а не пакистанки и нигерийски, примерно.

Много успели мъже искат жена и дете на запад. Успелите жени не винаги или не го искат от местен връстник.

Продължавам да твърдя, че за млада, бездетна, прилично изглеждаща европейка е много по-лесно да намери съпруг, който е осигурен, готов да я осигурява, образован, успял и бла бла в западна Европа отколкото в източна.

Няма нужда да живееш тук за да го чатнеш. Има си статистика за броя бракове, месторождение на съпрузите, възраст, образователен ценз, доход.

Не им е толкова лесно, защото местните жени не щат да си развалят спокойствието, не ги харесват, скучаят с тях итн. Местната, като и дойде музата за дете почва да налита на млади чужденци. "Всяка втора влачи черно (дете)" дето викаше моя роднина като дойде за пръв път преди 15 години. В Лондон е подобно.

Общи условия

Активация на акаунт