Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 014
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 690
Трудно ми е да си представя, че финансово реализирал се български мъж ще ходи на готварски курс, особено ако е айти.

Grinning Изобщо не се съмнявай. Имаше и за храна, имаше и за вино според регионалната кухня, имаше и за кафе с Дъбов за лектор, май и за силни напитки. Редовно правеха винени дегустации и пращаха билети за ДиВино.
Хобитата за перфектна среда за създаване на контакти, само човек да има финансова възможност и някакъв набор от социални умения, разбира се.

# 691
Кристина, ти така си говориш наизуст. 40+ годишен и то с майка си никоя няма да го вземе, камо ли ти Simple Smile Това са фактите. Голям мъж, с майка, ако опцията е жената да се навре при тях  е мн. страшна перспектива.

Аз имах кандидати програмисти, имала съм и 2 гаджета ИТ, но така и не се влюбих истински в IT man. Явно не си пасваме и за мен не са подходящи. Иначе единият взимаше огромна заплата още преди 20 години.

# 692
Трудно ми е да си представя, че финансово реализирал се български мъж ще ходи на готварски курс, особено ако е айти.

Grinning Изобщо не се съмнявай. Имаше и за храна, имаше и за вино според регионалната кухня, имаше и за кафе с Дъбов за лектор, май и за силни напитки. Редовно правеха винени дегустации и пращаха билети за ДиВино.
Хобитата за перфектна среда за създаване на контакти, само човек да има финансова възможност и някакъв набор от социални умения, разбира се.

Така е. Всякакви хобита може да имат хората, не е задължително на богатия човек това да са скъпите екскурзии и покупки само. Никак дори. Хората ходят на лов, риболов, по планините, по басейни да разпускат, на фитнес, на ски, готвят /разбира се, има и мъже и то всякакви с това хоби/, танци, йога, снимки и клипове, макети на превозни средства, моделиране, ремонт на ретро автомобили и т.н.
Хобитата предлагат доста по-естествена среда за различни запознанства от баровете. И виждаш, че човекът, с когото се запознаваш, има интереси. Smirk

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 12:09 от Judy

# 693
  • Далече, далече
Майката на 40 + годишния, ако не е раждала много млада, може да е над 70 години и да мре скоро. Много лесно ги отписвате.

# 694
  • Обран бостан ;)
Браво Ема, ето това е конструктивно мнение, а не с цел уяждане.
Аз тази година ходих няколко пъти на планина с един ай ти. През цялото време ми обясняваше колко пари и имоти има. Сега аз съм с две ремаркета, не вярвам да ме сваля, по -скоро нямаше за какво друго да си говорим, но ако бях мома, щях да го взема. Не е красавец и живее с майка си обаче, на 40+ е,. тоест по критериите на форума - не става.

Пари, имоти и при мама ? Канарчета не летяха ли наоколо докато ти говореше ?

# 695
Браво Ема, ето това е конструктивно мнение, а не с цел уяждане.
Аз тази година ходих няколко пъти на планина с един ай ти. През цялото време ми обясняваше колко пари и имоти има. Сега аз съм с две ремаркета, не вярвам да ме сваля, по -скоро нямаше за какво друго да си говорим, но ако бях мома, щях да го взема. Не е красавец и живее с майка си обаче, на 40+ е,. тоест по критериите на форума - не става.

О, аз познавам две такива момчета. С отлични доходи. При мама са, защото така им е лесно - те си работят, мама пере, готви, чеши зад ушите. Много си им е удобно дори. Не всички майки са за изхвърляне, ей!
Едното си купи наскоро апартамент в кв. Витоша, понеже "завъди" по-сериозна приятелка и се наложи да се отдели, но до този момент си беше с мама. Сега прави заключителните щрихи по ремонта.

# 696
  • Paris, France

Мъжът ми е работил с български, реализирани IT-та. Двама бяха дошли да работят в Париж за да могат да идат и на курсове. Единият беше карал курсове, няколко на брой, за тестени като то кроасани, хилядолистно тесто, хляб, хляб с квас, а другия беше ходил на курсове по френска кухня. Даже и ММ се запали, ама като знам на какво прилича кухнята след сготвяне на спагети болонез и колко дена трябва да я чистя го разубедих.

АйТитата обичат готвещи роботи, разни мултикукъри, многофункционални уреди, които теглят, готвят, месят и мелят с гласови команди на английски, урду, мандарин, тагалог по избор 🥳😎.

Има курсове за сумелиери, парфюмисти, по естествени багрила. Пълно е С АйТита. Сигурно има по предене, плетене. Не знам как е там, но мисля и там ще има. Никоя баба от село няма да се запише на такъв, освен да преподава 🥳.

Майката на 40 + годишния, ако не е раждала много млада, може да е над 70 години и да мре скоро. Много лесни ги отписвате.

Ако това ще те успокои, майката на 52г ми мъж го е родила на 34г. Жива и здрава е на 85+, плува всеки ден, пътува, танцува. Преди няколко години погреба 100 годишния си баща.

Ал Бонди, познавам доста мъже с имоти и пари и на 40+ живеят с мама.

# 697

А ако му се налага да се грижи за нея? Да я води по диализи, да я обслужва, да я гледа? Да я остави да мре ли? Не винаги нещата са такива, каквито изгледат на пръв поглед. Имаше в някакъв филм подобна сценка - някаква се сваля на богат и хубав мъж и стана дума, че живее с баща си. Тя се нацупи, демек този не инфантилен, или си няма пари за свой дом. После се оказа, че и пари има, и не е инфантилен, а баща му живее при него пак по здравословни причини.

# 698
  • Далече, далече
Вярно е. Покрай някои момци установих, че майките им са много по - интересни и по - свестни от тях. Joy

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 12:19 от Dana Scully

# 699
Казвам ви какво знам, нито съм спала с него, нито съм имала по-близки контакти. Тия психопрофили форума ги умее, аз гледам само фактите и как съм възприела казаното от него.
Бианка, живея 15+ години със свекърва, имам голям опит и нищо не мое ма учуди.
Аз съм като хлебарките, ще преживея и ядрен взрив.

# 700
Крис, ти се майтапиш, но умението ти за себеирония е богатство, което малко хора притежават. Много индивиди не успяват никога да извадят бастуна от задника си.

# 701
Е то затова има значение и къде ходиш на училище, и къде излизаш - защото хората, които срещаш се преръщат в твоя среда и до голяма среда определят кого ще срещаш и с кого можеш потенциално да си във връзка.

# 702
  • France
За мен мъж, който не се е отделил и не е самостоятелен излиза от всички класации. Въобще няма да го проучвам какъв е и колко взима

# 703
Жалко. Предразсъдъците са кофти нещо. Основно за тези, които ги имат.

# 704
За вас може да са предразсъдъци, за хората - нещо, което им боде очите и не желаят в живота си. Тяхно право. Менюто е богато, тъкмо дамите без предразсъдъци ще успеят да оберат каймака под формата на живеещи с майките си 40+ годишни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт