Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 025
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 675
  • Обран бостан ;)
Ал Бънди, нищо не научавам от теб. Показваш ми поредния тотал щета, който силно се надценява. Не е ценно знание, а безполезно - и то, и мъжа, за когото се отнася.

Добре !

Продължавай с разговорите щом така ти връзват повече.

# 676
  • France
Уиш, мислили сте за чужбина? Освен всичко друго е и един чудесен житейски опит.

Дана, това ще да е някой мулти милионер Joy В Париж, в хубаво предградие, къщите почват от милион и половина нагоре

# 677
  • Paris, France
Гал, в кол център със западен език + английски на средно ниво вземат много повече и без дипломи. И работят на компютър, не с деца.

За мен богат е някой, който може да си купи къща в центъра на Лондон без да тегли кредит. В кръга на шегата.

Мисля, че повечето ССФ биха приели и някой, който изкарва 5 хил. на месец.

Зависи къде ги изкарва тези 5К.

Е, къща в Лондон може да се купи и без да се изкарват много пари. Познат си купи точно в центъра след смъртта на бездетен чичо в Америка, а самият той не печелеше много.

# 678
  • София
ми, хубаво, който не иска мъж с диплома - негова си работа. Аз предпочитам да има диплома, това е като да е грамотен един човек, визитната му картичка, ако нищо не знаеш за него. На 40-50 години един мъж с професия и опит може да изкара една диплома, какво толкова. А ако щеше и на съвсем несъзнателно ниво много мъже не обичат жените да са с по-високо образование от тях и се започват едни вътрешни конфликти на тема "тя какво се прави на по-умна от мен, какво като има диплома" и по детски започва едно саботиране заради засегнато честолюбие.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 11:56 от Andariel

# 679
Ал Бънди, нищо не научавам от теб. Показваш ми поредния тотал щета, който силно се надценява. Не е ценно знание, а безполезно - и то, и мъжа, за когото се отнася.

Добре !

Продължавай с разговорите щом така ти връзват повече.
Завалията. Умен и грижовен... и говори за връзване. Това отделно от селяндурските майтапи и тъповатата самоцензура. По-скоро дано на теб ти връзва нещо, което не си прави сметки за 'случайно' забременяване на втора среща. Дори за трол не струваш.

# 680
Фил, за това, към което тя се е насочила има две опции: САЩ или филиали на американски институции, които вече предлагат обучение у нас, но дипломите им не са лицензирани в МОН. Най-добре да ѝ намеря богат мъж, който да я издържа в САЩ, че таксите на унито, което ѝ върши работа са един път. Ама, тя бързо ще го разори и пари за уни няма да има, та точно по темата ми е драмата. Simple Smile

# 681
  • Далече, далече
Гал, в кол център със западен език + английски на средно ниво вземат много повече и без дипломи. И работят на компютър, не с деца.

За мен богат е някой, който може да си купи къща в центъра на Лондон без да тегли кредит. В кръга на шегата.

Мисля, че повечето ССФ биха приели и някой, който изкарва 5 хил. на месец.

Зависи къде ги изкарва тези 5К.

Е, къща в Лондон може да се купи и без да се изкарват много пари. Познат си купи точно в центъра след смъртта на бездетен чичо в Америка, а самият той не печелеше много.

В България.

Провървяло му е на твоя познат. Преди години къщите там струваха между 2 - 4 млн. паунда, сега ми е бедна фантазията колко струват.

# 682
Значи Уиш, като търсиш за дъщерята, търси и за форума, ама ако може споделяйте ноу-хау. Все пак мислех, че сме приятелки, ама ха.

# 683
Мхм... ако сега трябваше тепърва да си търся мъж, и да е свестен и т.н., щях да отида в някоя група планинари, поне ще имаме еднакво хоби, а и в планината много добре виждаш кой колко струва. Но там милионери/милиардери не ходят, така че рецептата си остава само за мен. Wink
А иначе, мъжът ми съм го намерила в университета, заедно сме "отраснали" след това, и с ръка на сърцето, да, гледала съм не само да е красавец (какъвто е) и да се разбираме, и "фелациото", но и какви шансове има за добра реализация. Ами семейство ако се гради, гледаш такива неща. Любов, любов, обаче сиренето все още е с пари.

# 684
Мхм... ако сега трябваше тепърва да си търся мъж, и да е свестен и т.н., щях да отида в някоя група планинари, поне ще имаме еднакво хоби, а и в планината много добре виждаш кой колко струва. Но там милионери/милиардери не ходят, така че рецептата си остава само за мен. Wink
...
Напротив - ходят. Най-различни хора има. Последните години бройката планинари се увеличи неимоверно. Понякога там се чувствам като на магистрала. Далеч не са само брадясали прошляци, вегани, дъновисти и подобни. За да спиш в хижа, по тая причина, вече се прави резервация месеци предварително. На Сейшелите /Там ли последно бе обсъжданата дестинация, че не запаметих?/ вече няма такава навалица.

# 685
Точно местата, където се практикуват хобита, фб групи с такава насоченост и пр. са перфектното място за контакти.
И вече реализирани, и перспективни момци - особено така желаните ит-та, - могат да бъдат нацелени в такива клубове, пък дори и на готварски курсове - преди 3-4 години много обичах да ходя на едни курсове в кулите на софарма, половината от курса бяха точно ит-та. То на тези цени беден момък няма как да попадне там.

# 686
  • Далече, далече
Трудно ми е да си представя, че финансово реализирал се български мъж ще ходи на готварски курс, особено ако е айти.

# 687
Браво Ема, ето това е конструктивно мнение, а не с цел уяждане.
Аз тази година ходих няколко пъти на планина с един ай ти. През цялото време ми обясняваше колко пари и имоти има. Сега аз съм с две ремаркета, не вярвам да ме сваля, по -скоро нямаше за какво друго да си говорим, но ако бях мома, щях да го взема. Не е красавец и живее с майка си обаче, на 40+ е,. тоест по критериите на форума - не става.

# 688
Ходят, ходят.
Един точно такъв познат стигна доста напред в Мастършеф преди няколко години.

# 689
  • София
Аз тия дни ще съм лектор на курс за повишаване на квалификацията на ИТ, така че ще докладвам, обещавам. 😉

Общи условия

Активация на акаунт