Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 080
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 1 200
0ехтинът не е признак и критерий за богатство а въпрос на вкус

# 1 201
0ехтинът не е признак и критерий за богатство а въпрос на вкус
Още малко ще кажеш, че прошутото и гуакамолето не са и ще убиеш всичко детско в мен Simple Smile

# 1 202

Днешните 20-годишни били пушели и живеещи нездравословно, за разлика от стегнатите и непушещи 40-годишни.

Пак ли се е стигнало до тук Stuck Out Tongue Winking Eye Това е репертоарът на 2-3 пенсионерки във форума, които си умират да обясняват колко добре изглеждат и какви дебели, разплути и болни гимназистки и студентки ходят по улиците, обаче моите впечатления от ходещите по улиците никак не са такива.

# 1 203
  • Обран бостан ;)
Каква е връзката между това да си богат и да живееш в богат град или квартал ?

Лично аз предпочитам да живея в двуетажна къща в малък град или село, отколкото на таванче 10 квадрата с кенеф-баня в Холивуд.

Ама ако ги питаш - единия бг селянин, другия горд емигрант постигнал мечтата си.

# 1 204
На мен мечтата ми е да живея в селска къща, но едва ли ще ме огрее в този ми живот.

# 1 205
  • София
Ама, моля ви се, ние навремето и пушехме, и пиехме, и всичко. Обаче не сме ползвали дрога. При това бяхме от отличниците в училище, после и студенти, когато в зората на демокрацията беше най-големият купон. Сега сред младежите виждам по-голяма култура в това отношение - в гимназиите по-малко хора пушат, пият по-малко и са къде-къде по-добрички от нас навремето.

# 1 206
  • Обран бостан ;)
На мен мечтата ми е да живея в селска къща, но едва ли ще ме огрее в този ми живот.

Неведоми са пътищата божии.

По темата : зеетин не моа а понасям. Trollface

# 1 207

Неведоми са пътищата божии.

По темата : зеетин не моа а понасям. Trollface
Не моеш оти си от село и си свикнАл на пръжки с лук Simple Smile

# 1 208
  • Обран бостан ;)
Уе уееее, ама личи ли си, че сам селяк, а. Ивъъъъъ, разкоСпирирАаа ме. Trollface

# 1 209
Каква е връзката между това да си богат и да живееш в богат град или квартал ?

Лично аз предпочитам да живея в двуетажна къща в малък град или село, отколкото на таванче 10 квадрата с кенеф-баня в Холивуд.

Ама ако ги питаш - единия бг селянин, другия горд емигрант постигнал мечтата си.

При нас има "квартал на богатите". Много скъпи имоти, дори са си асфалтирали улиците към имотите, но и на тях им изхвърлят боклука 1 път седмично като на по-бедните им съседи и след третия ден контейнерите преливат.

# 1 210
  • София
Аз зехтин си избирам много трудно. Не обичам от лютия екстра върджин.

И пак по въпроса за усещането за богатство от страна на другите. Сингъл човек на моята възраст може да си помисли всичко за мен - от това, че съм се заринала в пари и имоти до това, че съм пълна мизерница. Просто сме две отделни Вселени.

Живяла съм в богаташки квартал. Къщи с двор, басейни, голф игрище... на хълм. Нямаше ГТ, магазини, нищо. Което за мен лично беше ужас.

# 1 211
Уе уееее, ама личи ли си, че сам селяк, а. Ивъъъъъ, разкоСпирирАаа ме. Trollface
Не се иска мноо акъл, за да се сети човек - сите сме от село, ама некои разпраат, че били пето поколение гражданье и пръжки не биле мирисАле.

# 1 212
Начи от дълбокия прованс съм и на село живея, обаче претенциите ми са поне като за Кейт Мидълтън.

# 1 213
  • София
Мене явно село не ми е съдено да помириша...🥺

# 1 214
Не знам откъде се пръкна тази заблуда,че на село няма аристокрация!!! Нещо повече,селянинът с чифлик или ранчо,чорбаджията от времената на "турското робство" са първообраза на аристократа. Разликата между селският и градският аристократ е само в обноските,но манталитетът им е еднакъв. Чорбаджията през "турско" е бил начетен. Пращал е децата си да учат в Западна Европа. Пътувал е по света и е въртял търговия в цяла Европа и Близкият изток.
И днес когато се срещнат аристократ със "синя кръв" и селски аристократ,те инстинктивно разпознават в другия своя събрат по съсловие и се отнасят с уважение и пиетет един към друг.

Общи условия

Активация на акаунт