Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 55 720
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас/Пз
Благодаря, Ния, явно това ще му е единствения недостатък Simple Smile Днес съм втори ден с него. Забелязвам, че не оставя следи по маската, така както оставя Диор Глоу, което за мен е още един плюс. Малко ме е яд за цвета, но ще го преживея Simple Smile

# 301
Да, при мен и двата са трайни, но трансферът при този беше минимален. Беше, защото го счупих по най-смотания начин, а ползвах твоя цвят (аз съм тъмничка) като кънсийлър под очите и стоеше много естествено.

# 302
  • Бургас/Пз
Благодаря за идеята да го ползвам и под очите, Ния Simple Smile

Може ли някой да направи сравнение на Лумене СС и Блър

# 303
Момичета, този фдт на physician formula  с какво покритие е и става ли за по-суха кожа?

# 304
MimChoo, със средно надграждащо покритие е и става за суха кожа, но върху сериозна хидратация разбира се.
Някой искаше да пиша за как при мен KA sensual skin enhancer издържа най-дълго. Заради разбъркани хормони кожата ми неочаквано се омазни, та умирайки от кеф от този факт, имах шанса да се насладя на феномена изчезващ ФДТ, лъсваща кожа и по-сериозен трансфер. Смесих енхансъра с най-различни неща, но смесен с база и сетнат с пудрата на Бай Тери ми даде най-дълго носене. Базите бяха Бай Тери хиалуронова и YSL top secret instant matte pore refiner. С втората лицето ми беше като порцеланово и най-много ми хареса.
Качвам снимка без филтри, моля да не ме цитирате. Както се вижда от нея обаче, SX08 ми е малко светъл (бленднат е до шията), след морето, което предстои ще е съвсем светъл, така че се надявам да намеря по-тъмен цвят и да го смесвам с SPF.

# 305
Ниа, страхотна сии!

# 306
Здравейте ! Някоя използвала ли е червилата на Николета Лозанова и доволна ли е ? Също искам да питам за този покривен крем на Tiande. Казаха ми,че е добър,лек и не запушва порите,което за мен е важно,защото съм с проблемна кожа. Затова и не съм ползвала фон дьо тен досега. Благодаря предварително !

# 307
Ехааааа ,Ния кожата ти изглежда перфектна!♥️
Много си красива! 🌹

# 308
Аз имам червило на Николета Лозанова. матово, изсушаващо, в страхотен цвят е. Питат ме с ккаво съм като го нося, хубаво е. Но си изсушана като повечето матови. Мирише прекрасно и не се напуква.

# 309
  • Бургас
Денс, да не е цвета капучино на Лозанова, аз него съм харесала така от снимки.

# 310
Денс, да не е цвета капучино на Лозанова, аз него съм харесала така от снимки.
Точно така. Уникален цвят е.

# 311
  • Бургас
Супер, поръчах си го.Yum

# 312
За крема на Tiande- не е нещо по-различно от bb крем в бурканче, а цветът определено не е подходящ за ‘всяка кожа’. На мен не ми хареса. От моят скромен опит, такова животно просто няма.
Относно запушването на порите- често срещано изискване и claim върху продукти, но според мен, с малки изключения, няма как това да е универсално качество на продукт при всички видове кожа. В зависимост от състава и индивидуалната поносимост/реактивност на кожата, различни продукти могат да доведат до акне при някой, а при друг- не. Няма причина продукт, който се казва ФДТ да обостри акне, а такъв, който се казва крем- не. Та след фермана- моята препоръка е да изберете нещо, което да отговаря на изискванията на кожата Ви- суха/мазна/с разширени пори/пъпки/бръчки/петна, а не в зависимост от името и това, което пише на опаковката.

# 313
Дами, здравейте!

Препоръчайте ми дрогериен коректор - лек, да  е подчертава фини линии, покритието да е средно.
Нямам торбички, само леко потъмняване на зоната.
Имам камуфлаж на Катрис, но той ми е много плътен и го ползвам за петна/пъпки в редките случай, когато имам такива.

# 314
Дами, здравейте!

Препоръчайте ми дрогериен коректор - лек, да  е подчертава фини линии, покритието да е средно.
Нямам торбички, само леко потъмняване на зоната.
Имам камуфлаж на Катрис, но той ми е много плътен и го ползвам за петна/пъпки в редките случай, когато имам такива.

Maybelline fit me

Общи условия

Активация на акаунт