Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 54 021
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
От къде купувате ФДТ на Urban Decay, само onlain ли е? След написаното от Ния, реших да го пробвам. Нейната кожа на снимките е доста подобна на моята. Трябва ми реален магазин, че по Интернет никога не си уцелвам цвета...Търся си нещо за комбинирана кожа, имам за скриване само пори (то не, че е малко и лесно де)

В Сефора ги има.

# 571
  • Пловдив
От къде купувате ФДТ на Urban Decay, само onlain ли е? След написаното от Ния, реших да го пробвам. Нейната кожа на снимките е доста подобна на моята. Трябва ми реален магазин, че по Интернет никога не си уцелвам цвета...Търся си нещо за комбинирана кожа, имам за скриване само пори (то не, че е малко и лесно де)

В Сефора ги има.

Благодаря, с изненада открих (поне това показа търсенето на Сефора), че би трябвало да ги има в МОЛ Пловдив, който ми е много удобен. Отивам на място да разгледам цветовете Simple Smile.

# 572
Ния, усещаше се липсата ти, добре дошла отново Simple Smile
Аз с моята сага за озаряващ ФДТ за суха кожа: Диор Форевър Глоу жестоко ми изсуши кожата (!) - не разбирам защо. Сдобих се с СС крема на IT cosmetics ама глоу версията - леле майко, лъснаха пори, дето ги нямам. Мъча го с някаква по-лека пудра отгоре, че самостоятелно отблизо е бедствие. Сега съм си взела за тест УД Naked. Иначе надеждата ми е във Futurist на ЕЛ и Sublime... на Пат.

# 573
Защото е бъкан с алкохол и само над нощна маска (мазнаааа) го нанасях.
Glow CC крема на мен ми е ок само на ски- като от студа се свие всякаква пора 😂.
Пробва ли нейкед с някакъв (друг) озарител? При мен не всеки работи, но недолюбваната от мен Шарлът Тилбъри е направила чудо с Холивудския си филтър, който хем озарява, хем имитира нормална кожа, хем не подчертава пори. За толкова пари обаче да му беше сложила помпичка... и при мен работи само чрез смесване, а не праймър. Ти тресна ли Съблайм? При мен и той работи само с филтъра, иначе ми е сух.

Мамаден, в Пловдив вече има ли Сефора?

Джулия, мила, това масло при теб работи ли? На мен не ми хареса ХИЧ. За суха кожа и пори и в по-топло време при мен работят безотказно някои дълготрайни ФДТни, като ги правя по-глоу с хайлайтър. Иначе ми се събират на сухата кожа колкото по-дълго ги нося

# 574

Джулия, мила, това масло при теб работи ли? На мен не ми хареса ХИЧ. За суха кожа и пори и в по-топло време при мен работят безотказно някои дълготрайни ФДТни, като ги правя по-глоу с хайлайтър. Иначе ми се събират на сухата кожа колкото по-дълго ги нося
Не, не работи маслото на Кларанс при мен.Пробвах го по всякакъв начин-самостоятелно, под ФДТ, смесен с ФДТ.Нищо.

# 575
Като ви чета май се радвам, че съм с мазна лъщяща кожичка 😄 С почти всеки фДТ съм си все една и съща:)))

# 576
Значи не само аз имам ядове с ИТ Grin Нейкид току що го отнесох от Сефора, ще го тествам в ден, в който нямам (непосредствено) излизане, че да не стане мазало. Имам пудрата на Лаура Мерсие в глоу варианта (ама разбира се! Laughing), която обаче ми е тежичка. Поне така ми изглежда отблизо на мен. Иначе като течен озарител ще смесвам с Беката и ще напасвам някак. Сюблим още го пазя неотворен, но ще му дойде реда.
Вече си мисля, че глоу ФДТ за мен не е добър вариант. Освен ИТ имам и един на Ейвън от луксозната им серия, който стои съвсееем малко по-добре от ИТ. Порите ми са супер миниатюрни, а изглеждат гигантски с такова покритие. Май ще търся естествен завършек и ще играе хайлатъра. Rolling Eyes

# 577
Аз на два-три пъти писах за голямото разочарование от  IT. И глоу и нормалната версия бяха ужасни за мен, а имам суха кожа.
Мъчих ги няколко пъти - не стават и ги подарих.

# 578
И аз я имам тази пудра на ЛМ, пробвай я с плътна четка, нанесена с потупване , напласти смело за готин хайлайт само на скулите. Иначе е гадна- хем тежка, хем суха, хем златна. Абе хем циганско, хем елегантно малко се получава 😂

# 579
Да бях прочела по-рано за този СС... четох ревюта на чуждестранни блогърки и уж ми хареса, ама гредЪ.

Под плътна четка, тип кабуки ли да разбирам? Аз се чудя с каква по-рехава да я нанеса, че да е максимално леко покритието Sweat Smile
ДХЗ, започвам да завиждам недотам благородно Simple Smile Сега покрай бременността е още по-зле - кожата ми вместо по-хубава, стана по-зле и започна да реагира на кажи-речи всичко, особено с ХК.

# 580
Честито! После ще се оправи кожата, спокойно. Гледай обаче грижата ти да е добра, че със суха кожа и безсъние после не е лесно.
Зарежи рехава, на цяло лице тази пудра не става. Кабуки, топиш и тупаш- ще пада пудра навсякъде, но за лек хайлайт пролетта е много готина.
ДХЗ ми е кака с малко, но на живо по-скоро аз на нея. Кожата и е страхотна. За завист е.

# 581
  • Пловдив

Мамаден, в Пловдив вече има ли Сефора?

При търсене в Интернет ми излиза, че има в МОЛ Пловдив. И аз съм изненадана, но може, не съм ходила отдавна по моловете в града, бяха и затворени...., може да има нови магазини. Още утре ще проверя.
Момичета други предложения за ФДТ/СС/ББ/Къшъни и т.н за комбинирана кожа? Така и така ще ходя да взимам и да пробвам Simple Smile

# 582
Няма Сефора в Мол пловдив, не се разкарвай. Само в София са магазините.

# 583
  • Пловдив
Няма Сефора в Мол пловдив, не се разкарвай. Само в София са магазините.
Еххх, жалко. Ще трябва да чакам докато имам път до Сф, а пусто нетърпение, исках го сега и веднага Simple Smile. NiaV, ми е написала няколко предложения които ще потърся и ще взема за проба сега.

# 584
На Ния съм
й кака с мааалко повече от малко, но как благодаря за комплимента. ❤
 Бях няколко дни в Дубай и исках да се навра в Сефора , беше “грабвайте телата” и се отказах. Ужасен магазин в Дубай мол- всичко мърляво, липсващи мостри, 2/3 от нещата продадени.Някаква истерия,бутащи се хора, а цените дабъл!

Общи условия

Активация на акаунт