Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 54 034
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, какво ви е мнението за този фдт на ЕЛ. В момента в немския Дъглас е намален и му се чудя доста.
https://www.douglas.de/de/p/5002486835?variant=578144
Привлича ме високия фактор Simple Smile
Фон дьо тенът е много хубав.
Отсипаха ми от Дъглас, поносих го няколко дни и страшно ми хареса. Покривен, озаряващ, не подчертава бръчки, не оксидира, много дълготраен, стои много красиво на кожата и остава такъв до края на деня. Ако е намален, наистина си заслужава. Някои момичета се оплакаха, че им излизат пъпки от него, при мен нямаше такова нещо, но и го поносих само три, четири дни.
Хубав е, ако харесваш плътно покритие. От Dowble Wear и аз се обривам. От този - не.

# 556
Извинете, но какво се изразява това оксидиране?
Не съм наясно.

# 557
Извинете, но какво се изразява това оксидиране?
Не съм наясно.
Промяна на цвета с течение на времето. Обикновено потъмняване, или оранжевеене също ми се е случвало. Доста неприятно особено за светла кожа,като моята си е смешно.

# 558
Имаш предвид, че оксидира след като се нанесе на самото лице ли?
Или в самата туба или шише се променя?

# 559
На лицето оксидират доста фон дьо тени. Стават по- оранжеви и по- тъмни и стоят грозно, като правят разлика с оставялата кожа, дори цветът да е улучен първоначално.

# 560
А виши и ла рош дали оксидират?

# 561
А виши и ла рош дали оксидират?
Не, особено за Ла Рош, гарантирам 100%, заради проблеми с чувствителната ми кожа ги използвам 5 години-не оксидират, не дразнят, не запушват порите,не излизат пъпки от тях.

# 562
  • София

Аз мисля, че оксидирането зависи от кожата, а не от продукта.

Първия път когато ми се случи това, бях със скъп фон дьо тен, видях че съм като морков около 4 часа след като го бях сложила. В огледалото за обратно виждане, направо изкрещях от ужас . Тъй като беше скъп и го бях ползвала само веднъж го подарих на приятелка, като казах какъв е проблема с него. Тя си го ползва с кеф и при нея нямаше никакъв проблем.

Аз по трудния начин се научих да купувам след мостра. Имала съм доста несполучливи покупки от всички ценови класове .

Друг проблем който съм имала е да стана на петна, защото на места фон дьо тена е изчезнал. Обикновено това са по-мазните участъци и ми се случва през лятото. Така преминах на ВВ и СС кремове за лятото. С тях с един замах слагам защита, цвят и крем. Някак няма напластяване на лицето, като продукта е само един. Не казвам, че всички ВВ и СС кремове са чудесни и там имам неуспешни покупки, една част от тях са слабо до средно покривни, други много омазняват през лятото, дори един от тях ми оксидира.

Трети проблем който съм имала е фон дьо тена да става на парцали, получава се кир ефект . За това не обвинявам самия продукт, а съчетанието което съм направила с крема под него.  Налагало ми се е да си купя друг крем, за да мога да си ползвам фон дьо тена. До сега не съм ползвала база под фон дьо тен и не зная как си кореспондират двата продукта.

Затова вече взимам мостра, да видя дали ще оксидира, ще се разбере ли с крема който ползвам в момента и дали кожата ми ще го изпива и ще си ходя на петна, които са по-грозни от тези които прикривам, дали няма да е много плътен и да ми стои като маска.

# 563
Привет, прекрасници. Известно време не съм ви тормозила с моето мнение, но онзи ден забърсах за проба Диор Forever Natural Nude, Sephora best skin ever, MUFE reboot, Givenchy Prisme Libre и Gucci Fluid de Beaute.
Agent ми изпрати и Burberry Fresh Glow Gel Stick, та имам матРиал за размисли.
Стикът на Бърбъри е много, ама много готин за нанасяне- усещането е за студен гел, почти мокро нанасяне, което обаче не оставя мазен филм. Моят стик е видимо по-светъл от кожата ми, но пигмент в него почти няма, така че ще го пробвам за база за нещо пудрено с покритие. Тук е нанесен на няколко слоя- в общи линии виждам само гола кожа.

След него тествах Живанши. Много ми хареса естественото покритие, което изравни тена и се сетна само, като остана озаряващ и не загуби блясъка на кожата. В топло време издържа докато не го махнах и единственият минус за мен е, че не изравни текстурата на кожата ми и не замаскира пори, като любимият ми напоследък Urban Decay.
Нанесен току що:

След няколко часа

Днес пробвах Sephora Best Skin Ever, като много се вълнувах от обещанието в името. Е, рядко се случва да измия нещо почти веднага, но това cakey, тежко, подчертаващо всяка пора нещо е доста далеч от каквато и да било кожа, камо ли best ever. Заминава в кофата без втори шанс. С малко зум-ване се вижда точно колко гаден е на слънце.

Смених го с Диор, който обаче също ме разочарова- Форевър серията им ми е любима за ФДТ, имах Глоу в 2 цвята, като и двата измазах до край. Този е доста по-неестествен и на моята кожа- тежък, но в сравнение с Бест Скин е далеч по-добър.

И Диор, и Сефора оксидираха сериозно при мен.

Утре ще пробвам МУФЕ, който ми е любима марка за ФДТ, Гучи и накрая подозирам, че ще подновя UD.

# 564
Ех, Ния, колко приятно е да те срещаме пак по темите! Simple Smile

# 565
Ния,благодаря за мненията,това Живанши стои прелестно,ама и ти нямаш какво да криеш,де🌺..влизам да препоръчам база на Миша M B B boomer за озаряване и уеднаквяване тена на лицето,но е без фактор...ако има такова чудо с фактор и анти-ейдж/ама,и аз много искам:)/,моля да ме информирате:)

# 566
Колко е хубаво, че прекрасната Ния е отново тук!Споделям опит с взета проба от БЗ на ФДТ на Ести Лаудер, Перфекшънист мисля, че беше, консултантката каза че е нов с висок СПФ фактор.Дали от съчетанието с крема-в момента Кларанс, анти ейдж или от сезона, но кожата го изпива и следобед е на петна.Отново греда.Утре се чудя как да поискам нова проба на друг.Някакво предложение за суха кожа, търся глоу ефект, ако може да е от БЗ, че при нас няма Сефора.Благодаря предварително!:kissing_heart:

# 567
Веднага се включвам с отговор за суха кожа- вземи Smashbox, ама primerizer, не класическите. Аз изхвърлих всички бази, освен 3- едната е тази Simple Smile.
Ти ли беше със суха кожа и пори? Ако да- здравей сестро по кожа! За мен номерът е този праймър, по-дълготраен ФДТ отгоре (ама само с този праймър) и ако се налага подходяща пудра. Но с двете в комбинация не би трябвало да се наложи.

Благодаря на всички за топлия прием! Липсвахте ми!

Едит- много съм куха. Мислех, че праймър търсиш. Ако имаш хубав хидратиращ такъв или течен озарител, вземи YSL all hours и Lancome Teint Idole (любов!). Дълготрайни са и не са гадни на суха кожа, която е хидратирана добре предварително.

# 568
Да, аз съм със суха кожа прекрасна Ния.Значи да търся дълготраен ФДТ?Пробвах и с маслото на Кларанс за дехидратирана кожа , но не работи при мен за търсения глоу ефект.

# 569
  • Пловдив
От къде купувате ФДТ на Urban Decay, само onlain ли е? След написаното от Ния, реших да го пробвам. Нейната кожа на снимките е доста подобна на моята. Трябва ми реален магазин, че по Интернет никога не си уцелвам цвета...Търся си нещо за комбинирана кожа, имам за скриване само пори (то не, че е малко и лесно де)

Общи условия

Активация на акаунт